طرز تهیه خوراک جگر با مواد اصلی و روش ساده و حرفه ای

امروز آموزش آشپزی خوراک جگر که با سیب‌زمینی نگین شده تهیه می‌شود را برای شما آماده کرده‌ایم. همچنین با کمک دیگر مواد لازم که در بخش زیر به آنها اشاره خواهیم کرد، می‌توانید یک خوراک جگر خوشمزه را در کنار خانواده و یا دوستان خودتان داشته باشید.

شما می‌توانید از جگر مرغ یا گوسفند و یا گوساله برای این خوراک خوشمزه استفاده کنید. همچنین اگر بتوانید قلوه و دل را به این خوراک جگر اضافه کنید، طعم فوق‌العاده‌ای به آن خواهد داد. همچنین برای دادن طعم بهتر می‌توانید از گوجه‌فرنگی بدون کندن پوست استفاده کنید.

شما می‌توانید این غذا را برای وعده‌های شام و همچنین برای تفریح خارج از خانه برای وعده قبل از نهار و یا عصرانه میل کنید.

آموزش طرز تهیه خوراک جگر با ساده‌ترین روش

زمان پخت این خوراک خوشمزه زیاد نیست و شما در زمانی کمتر از 1 ساعت خوهید توانست خوراک جگر را پخت و سرو کنید.

مواد لازم برای خوراک جگر

  1. سیب‌زمینی 1 عدد بزرگ
  2. پیاز 1 عدد بزرگ
  3. جگر 300 گرم
  4. نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
  5. فلفل دلمه‌ای خرد شده 1 قاشق غذاخوری

دستور پخت خوراک جگر

1- در ابتدا باید سیب‌زمینی را خرد کرده و به‌صورت نگینی خورد کنیم و بعد از خرد کردن آن باید در یک تابه قرار داده تا سرخ شود.

2- در مرحله دوم باید جگرها را در آبکش و زیر آب بگیرید تا تمیز شود. سپس کمی در آبکش قرار دهید تا آبان ریخته شود. بعد از خشک شدن جگرها باید آنها را به‌اندازه 2 بندانگشت ریز کنید.

3- در مرحله بعد باید پیازها را در قابلمه بریزید و سپس جگرهای خرد شده را به آن اضافه کنید. باید کمی صبر کنید تا پیاز به رنگ قهوه‌ای تغییر یابد.

4- در مرحله بعد و بعد از تغییر رنگ دادن پیاز، باید مواد لازم دیگر که در بخش بالا معرفی کردیم (فلفل دلمه خرد شده – نمک – زردچوبه و باقی ادویه) را به آنها اضافه کنید.

5- بعد از انجام مراحل قبلی باید کمی آب در قابلمه بریزید و در قابلمه را ببندید. برای اینکه جگرها باید به خوبی پخته شوند.

6- در ادامه باید سیب زمینی‌های سرخ‌کرده را به درون قابلمه بریزید تا با دیگر مواد به خوبی ترکیب شود.

خیلی از افراد دوست دارند تا جگر کمی آبدار باشد. برای این مورد سعی کنید قبل از اینکه کامل پخته شود، خوراک جگر را از آن بردارید.

آموزش آشپزی بیشتر:

آموزش برای طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی مجلسی

آموزش آشپزی و طرز تهیه آش شله قلمکار مجلسی با بلغور گندم

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 30 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 2 نفر، آماده شده است.
می‌توانید این غذا را برای وعده‌های نهار و عصرانه و شام سرو کنید.
پیشنهاد می‌کنیم که سیب‌زمینی را به جگر اضافه نکنید و به صورت جدا و در اطراف خوراک جگر برای تزیین قرار دهید.
اگر مشکل کبد دارید سعی کنید تا در مصرف جگر زیاده‌روی نکنید. حتی ممکن است تا بروز بیماری قلبی را برای افراد مسن افزایش دهد.
اگر با پیاز درشت مشکل دارید می‌توانید آن را کمی باریک‌تر ریز کنید، تا در زمان پخته شدن مشکلی برای شما یا آشنایان شما پیش نیاید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا