طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه به روش شمالی

اگر شما عاشق غذای سنتی و ایرانی هستید یکی از بهترین غذاها نرگسی اسفناج است. اگر شما یک رژیم پروتئینی خوب دوست دارید، می‌توانید از این غذا استفاده کنید – زیرا تخم‌مرغ و اسفناج یکی از بهترین منابع معدنی غذایی را در خود دارند – که در این غذای خوشمزه شمالی وجود دارد.

غذاهای گیاهای مناسب افرادی هست که دوست دارند در وعده‌های غذایی خود اکثر از گیاه استفاده کنند. مقدار موادی که برای این غذا آماده شده است برای 4 نفر کافی است. اگر شما قصد داشته باشید تا برای تعداد بیشتری از افراد، نرگسی اسفناج پخت و آماده کنید، می‌توانید مقدار مواد را کمی بیشتر کنید.

طرز تهیه نرگسی اسفناج شمالی خوشمزه

مواد لازم برای ۴ نفر

  1. اسفناج ۵۰۰ گرم
  2. پیاز ۲ عدد
  3. تخم‌مرغ ۴ عدد
  4. سیر ۴ حبه
  5. نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  6. زردچوبه و روغن به مقدار کافی

5 مرحله آموزش آشپزی نرگسی اسفناج

1- در اولین مرحله باید اسفناج‌ها را بشوییم و در یک قابلمه قرار دهیم و سپس بدون اینکه به آن آب اضافه کنیم، در حرارت معمولی قرار می‌دهیم تا به خوبی پخت شود.

2- بعد از انجام این کار وارد مرحله بعدی می‌شویم که باید بعد از حدود 15-20 دقیقه بعد از پخت اسفناج، قابلمه را از روی شعله برمی‌داریم. البته یادتان باشد که در طی این 15 دقیقه که اسفناج در حال پختن است، می‌توانید پیاز را خرد کنید – به حالت نگینی – و با اضافه کردن کمی روغن به آن در داخل تابه و بر روی حرارت ملایمی قرار می‌دهیم تا پیاز ما رنگ شیشه‌ای به خود بگیرد.

3- در ادامه و پس از پختن کافی پیاز در تابه، مقداری سیر را به آن اضافه کنید (سیر را ریز کنید) و آنها را هم بزنید تا عطر خوش سیر و پیاز با هم ترکیب شود. سپس اسفناج را همراه این مواد ترکیب کنید تا مواد یکدست شود.

4- بعد از مراحل بالا و میزان پخته شدن اسفناج – با توجه به سلیقه شما در میزان سرخ شدن اسفناج – باید آن را همراه مواد قبلی و مواد جدید (نمک، فلفل سیاه و زردچوبه) به مدت چند دقیقه دیگر تفت دهید تا طعم و بوی جدیدی بگیرد.

5- در این مرحله و بعد از سرخ شدن کامل اسفناج، باید وسط آن را مقداری باز کنید و 4 عدد تخم‌مرغ را درون تابه و وسط آن قرار دهید و اجازه دهید تا تخم‌مرغ پخته شود. البته می‌توانید آن را هم بزنید تا حالت نیمرو داشته باشد.

در پایان امیدواریم که این غذا را در کنار دوستان و خانواده خود میل کنید. می‌توانید این وعده غذایی خوشمزه و مقوی را در وعده غذایی صبحانه و حتی شام میل کنید.

آموزش آشپزی بیشتر:

آموزش آشپزی و طرز تهیه ناگت سبزیجات رژیمی مناسب کودکان

طرز تهیه حلیم مرغ با بلغور گندم و فیله مرغ

طرز تهیه خورش گوجه بادمجان مازندرانی بدون گوشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا