آموزش آشپزی و طرز تهیه ناگت سبزیجات رژیمی (گیاهخواران و کودکان)

برای تهیه ناگت سبزیجات در حدود 90 دقیقه زمان نیاز است. بهترین زمانی که میتوانید این غذا را میل بفرمایید، شام و نهار است. اگر شما به انواع غذای گیاهی و گیاهخواری علاقهمند هستند میتوانند این غذای خوشمزه را در کنار خانواده خودشان میل بفرمایند.
همچنین مواد لازمی که برای این خوراک خوشمزه آماده کردهایم برای 40 ناگت سبزیجات مناسب است. اگر تعداد بیشتری نیاز دارید میتوانید مواد لازم آن را بیشتر کنید.
این ناگت به خاطر داشتن تخممرغ و سیبزمینی حاوی مقادیر زیادی از پروتئین و کربوهیدرات هست و بسیار مقوی – مخصوصاً برای افراد ورزشکار – است.
پس اگر شما رزیم ورزشکاری دارید میتوانید در برخی وعدههای غذایی خودتان از این ناگت سبزیجات که بسیار خوشمزه، مقوی و خوشطعم هستند میل کنید.
پخت ناگت سبزیجات اصلاً سخت نیست و اگر قصد خرید از خواربار فروشی دارید، پیشنهاد میکنیم اصلاً این کار را نکنید و این آموزش را مشاهده کنید.
اگر کودکی دارید که سبزیجات خام را دوست ندارد، یکی از بهترین راهها پختن ناگت سبزیجات است. زیرا با تهیه آنها و تهیه ناگت سبزیجات میتوانید یک غذای خوشمزه درست کنید و بچههایتان از استفاده از سبزیجات بدون طعم خام لذت ببرند.
طرز تهیه ناگت سبزیجات مخصوص کودکان و گیاه خواران
مواد لازم برای ناگت
- روغن سرخکردنی 1 لیتر
- فلفل سبز 1 عدد
- زردک (هویج وحشی زرد) 1 عدد
- سیبزمینی کوچک 2 عدد
- هویج 2-3 عدد
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- کلم بروکلی 1 دسته
- پودر نان 2 پیمانه
- روغنزیتون 1 قاشق غذاخوری
- فلفل 1/2 قاشق چایخوری
- چغندر 1 عدد
- تخممرغ بزرگ 3 عدد
دستور پخت ناگت سبزیجات ترد و خوشمزه
1- تمام سبزیجات (بهجز فلفل) را به قطعات درشت خرد کنید. برای ناگت سبزیجات، من معمولاً از مقداری سیبزمینی بهعنوان چسب اضافی استفاده میکنم.
2- سبزیهای خرد شده را در قابلمهای پر از آب بریزید و مقداری نمک به آنها اضافه کنید، سپس آنها را بجوشانید تا به راحتی یک چنگال در آن جا شود. نکته مهم در مورد سبزیجات این است که همه سبزیجات را با هم نجوشانید. کلم بروکلی 2-3 دقیقه دیگر آماده میشود. در حالی که بقیه مواد به مدت 10 دقیقه در آب جوش پخته میشوند. (بهترین روش برای خرد کردن سبزیجات استفاده از غذا ساز یا رنده کردن آنهاست.)
3- فلفل سبز را خیلی ریز خرد کنید و با نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4- در این مرحله، مخلوط سبزیجات چسبناک است، اما به راحتی خرد میشود. پس بهتر است آن را در سینی فر قرار دهید و سطح آن را صاف و یکدست کنید.
5- سپس سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فریزر بگذارید تا مخلوط خنک شود و یخ بزند، اما نباید یخ بزند. وقتی مخلوط سفت شد، با کاتر یا چاقو آن را به شکل دایره یا هر شکلی که دوست دارید در آورید.
6- سپس در قسمت بعدی تکهها را یکییکی در تخممرغ مخلوط کرده و در به کینگ پودر فرو کنید. اگر میخواهید قطعات کوچک را برای استفاده بعدی منجمد کنید، دوباره آنها را در سینی قرار دهید و در فریزر قرار دهید تا کاملاً منجمد شوند.
7- خوبی ناگت سبزیجات این است که میتوانید آن را در کیسهای قرار دهید و چندین ماه در فریزر نگهداری کنید.
8- ناگت ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا آماده سرو شوند. روش دیگر پخت فیلهها این است که آنها را در فر با دمای 180 درجه قرار دهید و به مدت 15-20 دقیقه بپزید. اگرچه سرخ کردن به روش کلاسیک طعم بهتری به ناگت سبزیجات میدهد.
آموزش آشپزی بیشتر:
طرز تهیه تاس کباب با گوشت خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه حلیم مرغ با بلغور گندم و فیله مرغ