آشپزیتهیه انواع غذا

2 آموزش برای طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی مجلسی

یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که با مرغ و سیب زمینی تهیه میشود بدون شک این خوراک ساده است. البته مرغ و سیب زمینی پنیری و گراتن مرغ هم انتخاب های خوبی هستند.

خوراک مرغ و سیب زمینی پنیری یا گراتن مرغ و سیب زمینی معمولاً مورد استقبال همه قرار میگیرد و حتی ممکن است بشقاب دوم و سوم هم کشیده شود! این غذای پر محتوا و مقوی سرشار از طعم ها و عطرهای عالی است. طوری که ضمن پخت خوراک مرغ و سیب زمینی در فر بوی آن در خانه میپیچد و دهان همه را آب می اندازد!

تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی پنیری نسبتاً ساده است. به طور خلاصه سیب زمینی و مرغ تکه تکه شده آغشته به یک چاشنی ساده و عالی میشوند. بعد از حدود 1 ساعت پخته شدن در فر با پنیر پوشانده شده و دوباره در فر پخته میشوند. پیشنهاد میکنم مرغ و سیب زمینی پنیری را همراه با نان و سالاد سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 1000.5
  • چربی: 5.9 گرم
  • کربوهیدرات: 124.1 گرم
  • پروتئین: 113.1 گرم

 

دستور پخت اول خوراک مرغ و سیب زمینی

مواد لازم

  1. سینه مرغ 2 عدد
  2. سیب زمینی 4 عدد
  3. پیاز 1 عدد
  4. هویج 2 عدد
  5. پودر اویشن 1 قاشق چایخوری
  6. رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
  7. سیر 3 حبه
  8. برگ بو 1 عدد
  9. فلفل قرمز 1 عدد
  10. نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت خوراک مرغ و سیب زمینی

1- سیب زمینی ها را درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. چند قاشق روغن ، نمک ، فلفل و پودر آویشن اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مواد به خورد سیب زمینی ها برود.

2- داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیاز و سیر رنده شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس هویج های خرد شده را اضافه کنید ، مجدد تفت دهید تا هویج نرم شود.

3- سینه های مرغ را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. کمی روغن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند. سپس فلفل قرمز خرد شده و مخلوط سیر و پیاز و هویج تفت خورده را اضافه نمایید.

4- پس از اینکه تمام مواد داخل قابلمه خوب باهم مخلوط شدند رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس سیب زمینی های خرد شده را که قبلا اماده کرده اید به مواد داخل قابلمه اضافه نمایید. حدود 3 لیوان اب بریزید و کمی هم بزنید ، برگ بو را روی مواد بگذارید و در قابلمه را ببندید.

5- با حرارت ملایم و به مدت 35 – 45 اجازه دهید خوراک آماده شود. وقتی اب غذا کم شد و سیب زمینی ها پختند میتوانید خوراک را بهمراه ماست سرو کنید.

6- خوراک مرغ از آن دسته غذاهایی است که برای اکثر سنین مناسب هست به علت چربی کم و پروتئین مرغ برای کسانی که در حال رژیم هستند توصیه میشه خوراک مرغ را در رژیم خو قرار دهند .

  • برای: 4 نفر
  • حاضر است در : 90 دقیقه
  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 75 دقیقه

دستور پخت دوم خوراک مرغ و سیب زمینی

دستور پخت دوم خوراک مرغ و سیب زمینی

مواد لازم

  1. سینه مرغ 450 گرم
  2. سیب زمینی متوسط 6 عدد
  3. روغن زیتون 3/4 پیمانه
  4. نمک 1 قاشق چایخوری
  5. فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  6. پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
  7. پودر سیر 2 قاشق غذاخوری
  8. سس تند 2 قاشق غذاخوری
  9. پنیر رنده شده مخلوط 1 و 1/2 پیمانه
  10. ژامبون بیکن 6 ورق (دلخواه)
  11. پیازچه حلقه شده 1/2 پیمانه
  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 60 دقیقه
  • برای: 6 نفر

مراحل تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی به روش دوم

1- فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. دیس گود بزرگی را با مقداری روغن زیتون یا با اسپری نچسب چرب کنید. سینه مرغ خام را به صورت مربع های کوچک برش بزنید. سیب زمینی را بشویید و پوستش را بسابید تا نازک شود یا اگر دوست دارید آن را پوست بکنید. سیب زمینی را هم به صورت تکه های کوچک برش بزنید.

2- روغن زیتون، نمک، فلفل، پاپریکا، پودر سیر و سس تند را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. سیب زمینی و مرغ خرد شده را داخل این چاشنی بریزید و زیر و رو کنید تا از چاشنی پوشانده شوند.

3- مخلوط مرغ و سیب زمینی آغشته به سس را داخل دیسی که در ابتدا چرب کردید بریزید. دیس را 50-60 دقیقه در فر قرار دهید (روی ظرف را نپوشانید) و هر 20 دقیقه کمی زیر و رو کنید تا مرغ و سیب زمینی پخته شوند. سطح سیب زمینی باید برشته و طلایی رنگ شده باشد.

4- در مدتی که دیس مرغ و سیب زمینی در فر است ژامبون بیکن را سرخ کنید تا ترد شود. سپس آن را خرد کنید. وقتی مرغ و سیب زمینی پخته شد و به حالت مطلوب رسید آن را از فر خارج کنید. پنیر رنده شده، ژامبون بیکن و پیازچه خرد شده را روی آن بریزید (میتوانید ژامبون را از غذا حذف کنید).

5- دیس را دوباره به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود. دیس مرغ و سیب زمینی پنیری شما آماده است. آن را از فر خارج کنید و با ماست یا سس رنچ سرو نمایید. این کار هم طعم خوبی به غذا میدهد و هم کمی آن را خنک میکند.

نکته: در صورت تمایل میتوانید مقدار سس تند را بسته به سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.

آموزش آشپزی بیشتر:

طرز تهیه آش شله قلمکار مجلسی با بلغور گندم

طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه به روش شمالی

دستور پخت اصلی ناگت سبزیجات رژیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا