تهیه انواع غذاآشپزی

طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی ساده با مواد لازم اصلی

کشک بادمجان یکی از خوشمزه ترین و معروف‌ترین غذاهای ایرانی است که خیلی از افراد دوست دارند که طرز تهیه آن را یاد بگیرند. اگر آموزش پخت کشک بادمجان را بلد نیستید، امروز قصد داریم در این دستور پخت آشپزی، به شما آموزش دهیم که چگونه کشک بادمجان را پخت کنید.

تعداد مواد لازم برای تهیه این کشک بادمجان برای 4 نفر است و می‌توانیم در زمان حدود 40 الی 50 دقیقه یک کشک خوشمزه و پرچرب را آماده کنیم.

یکی از بهترین ماه‌ها و زمان‌ها برای سرو کشک بادمجان، در ماه رمضان و زمانی است که اکثر مردم روزه دارند. زیرا کالری دریافتی این غذا زیاد هست و هضمان نسبت به سایر غذا بیشتر طول می‌کشد.

پیشنهاد می‌کنیم که اگر قصد رژیم لاغری دارید، اصلاً این کشک خوشمزه را میل نکنید و یا فقط مقدار کمی را میل بفرمایید. زیرا کالری و چربی آن نسبتاً بالا است. همچنین سعی کنید این غذای خوشمزه را برای وعده غذایی شام سرو کنید.

اصولاً طرز تهیه کشک بادمجان و مواد دیگری که به آن برای تزیین کردن و طعم دار کردن آن اضافه می‌شود، متفاوت است. به همین دلیل روشی که در این مطلب آماده کردیم، یک دستور پخت خاص از این کشک خوشمزه است.

دستور پخت کشک بادمجان

دستور پخت کشک بادمجان

1- بادمجان‌ها را پوست بگیرید و از طول برش دهید. برای از بین بردن تلخی بادمجان آن را بشویید و کمی نمک بپاشید و بگذارید حدود یک ربع بماند. سپس آنها را خشک کنید.

2- در مرحله بعد کمی روغن را خوب تفت دهید. بادمجان سرخ‌شده را روی دستمال‌کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن تا حد ممکن جذب شود.

3- بادمجان سرخ شده را فریز کنید و هر وقت خواستید کشک بادمجان یا غذاهای پخته دیگر درست کنید از آن استفاده کنید.

4- نعنا خشک را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید. سپس در کمی روغن با حرارت ملایم سرخ کنید. 1 قاشق غذاخوری نعناع را برای تزیین جدا کرده و کنار بگذارید.

5- پیازها را خلال کرده و در کمی روغن تفت دهید. وقتی پیازها شروع به تفت دادن کردند سیر رنده شده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

6- بادمجان را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید. با قاشق چوبی هم بزنید، بادمجان‌ها را خرد کنید.

7- نعنا داغ و گردوی آسیاب شده را اضافه کنید. کشک را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و به بادمجان اضافه کرده و تفت دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.

8- کشک بادمجان را در ظرف موردنظر بریزید و با پیازداغ، نعنا داغ، ماست و گردو تزیین کنید. می‌توانید مقداری گوشت چرخ‌کرده تهیه کنید و با کشک بادمجان و نان سرو کنید.

چگونه کشک بادمجان درست کنیم؟

اطلاعات مواد مغذی کشک بادمجان

  • 387 کالری
  • 25 گرم چربی
  • 27 گرم کربوهیدرات
  • 26 گرم پروتئین

مواد لازم برای تهیه این کشک خوشمزه

  1. بادمجان 5 عدد
  2. پیاز بزرگ 1 عدد
  3. کشک 1/2 پیمانه
  4. سیر 2 حبه
  5. نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری
  6. مغز گردوی آسیاب شده 1/3 پیمانه (دلخواه)
  7. روغن به مقدار کافی
  8. نمک به مقدار لازم

آموزش آشپزی بیشتر:

طرز تهیه خورش گوجه بادمجان مازندرانی بدون گوشت

دستور پخت خوراک لوبیا چیتی به روش خانگی

دستور پخت و طرز تهیه سوپ شیر با جو پرک و قارچ

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 10 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 30 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده شده است.
می‌توانید این غذا را برای وعده شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب نیست.
میتوانید با اضافه کردن کمی زردچوبه به پیاز آن را خوشرنگ تر کنید.
میتوانید از مقدار کمتر یا بیشتری سیر استفاد کنید.
در تهیه کشک بادمجان استفاده از گردو نیز سلیقه ای می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا