طرز تهیه خورش گوجه بادمجان مازندرانی بدون گوشت

آب گوجهفرنگی و بادمجان غذاهای غنی از ویتامین هستند و طرز تهیه این سبزی بسیار آسان و سخت نیست و میتوانید آن را در وعده ناهار و شام همراه با غذای اصلی سرو کنید. بهتر است در وعده ناهار با برنج و برای شام با نان سرو شود.
نکته مهم: اگر آبگوشت و بادمجان با برنج تهیه میشود، باید مقدار کمی آب داشته باشد. اما برای سرو با نان باید صبر کنید تا آب آن تخلیه شود.
مراحل تهیه و طبخ این غذا در مجموعه حدود 90 دقیقه طول میکشد و مواد لازم برای تهیه این غذا برای یک وعده غذایی 4 نفره گنجانده شده است.
طرز تهیه گوجه بادمجان بدون گوشت
مواد لازم برای این خورش
- پیاز بزرگ 1 عدد
- بادمجان 5 عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار نیاز
- گرد لیموعمانی 1 قاشق چایخوری
- پوره گوجه 1 پیمانه
- دارچین 1/2 قاشق چایخوری
- گوجهفرنگی 3 عدد
دستور پخت گوجه بادمجان مازندرانی
1- ابتدا بادمجانها را بعد از شستن پوست گرفته و از وسط نصف میکنیم و در آبکش میگذاریم.
2- روی هر بادمجان مقداری نمک بریزید و بگذارید 30 دقیقه بماند. زیرا با این کار تلخی او از بین میرود. گاهی اوقات تلخی بادمجان در افراد حساسیتزا است.
3- بعد از نیم ساعت بادمجانها را بشویید و روی یک حوله تمیز بگذارید تا آب آن گرفته شود.
4- داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد، بادمجانها را در روغن سرخ کنید.
5- برای پاک کردن روغن اضافی بادمجان سرخشده، بادمجان را روی دستمالکاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
6- در صورت تمایل میتوانید بادمجان را با پوست آن سرخ کنید. گوجهفرنگیها را حلقهای خرد کنید و در روغن بادمجان سرخ کنید.
7- در این مرحله و پس از نگینی خرد کردن پیاز، آن را در تابه دیگری قرار دهید. سپس رب یا رب گوجهفرنگی را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا گوجهها نرم شوند.
8- در آخر باید ادویههایی را که در قسمت بالا به آنها اشاره کردیم اضافه کنید.
9- بادمجانهای سرخشده را در تابه بچینید و برشهای گوجهفرنگی را روی آن قرار دهید. در قابلمه را ببندید تا آب گوجه و بادمجان لعاب خوبی بگیرد و مقداری آب آن کشیده شود.
این سوپ آماده است و میتوانید آن را با سایر اعضای خانواده میل کنید.
آموزش آشپزی بیشتر:
طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی ساده
دستور پخت خوراک لوبیا چیتی به روش خانگی
آموزش و طرز تهیه آش رشته خانگی و مجلسی
نکات مهم برای غذا:
زمان آمادهسازی این غذا، در حدود 45 دقیقه است. |
همچنین، زمان پخت آن در حدود 45 دقیقه است. |
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده شده است. |
میتوانید این غذا را برای وعدههای نهار و شام سرو کنید. |
میتوانید یک حبه سیر له کنید و با پیاز تفت دهید تا عطروطعم خورش گوجه و بادمجان بیشتر شود. |
میتوانید برای خوشطعم کردن، 1/2 پیمانه فلفل دلمه خرد شده به این خورش اضافه کنید. |