تهیه انواع غذاآشپزی

طرز تهیه خورش گوجه بادمجان مازندرانی بدون گوشت

آب گوجه‌فرنگی و بادمجان غذاهای غنی از ویتامین هستند و طرز تهیه این سبزی بسیار آسان و سخت نیست و می‌توانید آن را در وعده ناهار و شام همراه با غذای اصلی سرو کنید. بهتر است در وعده ناهار با برنج و برای شام با نان سرو شود.

نکته مهم: اگر آبگوشت و بادمجان با برنج تهیه می‌شود، باید مقدار کمی آب داشته باشد. اما برای سرو با نان باید صبر کنید تا آب آن تخلیه شود.

مراحل تهیه و طبخ این غذا در مجموعه حدود 90 دقیقه طول می‌کشد و مواد لازم برای تهیه این غذا برای یک وعده غذایی 4 نفره گنجانده شده است.

طرز تهیه گوجه بادمجان بدون گوشت

مواد لازم برای این خورش

  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • بادمجان 5 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار نیاز
  • گرد لیموعمانی 1 قاشق چای‌خوری
  • پوره گوجه 1 پیمانه
  • دارچین 1/2 قاشق چای‌خوری
  • گوجه‌فرنگی 3 عدد

دستور پخت گوجه بادمجان مازندرانی

1- ابتدا بادمجان‌ها را بعد از شستن پوست گرفته و از وسط نصف می‌کنیم و در آبکش می‌گذاریم.

2- روی هر بادمجان مقداری نمک بریزید و بگذارید 30 دقیقه بماند. زیرا با این کار تلخی او از بین می‌رود. گاهی اوقات تلخی بادمجان در افراد حساسیت‌زا است.

3- بعد از نیم ساعت بادمجان‌ها را بشویید و روی یک حوله تمیز بگذارید تا آب آن گرفته شود.

4- داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد، بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید.

5- برای پاک کردن روغن اضافی بادمجان سرخ‌شده، بادمجان را روی دستمال‌کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.

6- در صورت تمایل می‌توانید بادمجان را با پوست آن سرخ کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را حلقه‌ای خرد کنید و در روغن بادمجان سرخ کنید.

7- در این مرحله و پس از نگینی خرد کردن پیاز، آن را در تابه دیگری قرار دهید. سپس رب یا رب گوجه‌فرنگی را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا گوجه‌ها نرم شوند.

8- در آخر باید ادویه‌هایی را که در قسمت بالا به آنها اشاره کردیم اضافه کنید.

9- بادمجان‌های سرخ‌شده را در تابه بچینید و برش‌های گوجه‌فرنگی را روی آن قرار دهید. در قابلمه را ببندید تا آب گوجه و بادمجان لعاب خوبی بگیرد و مقداری آب آن کشیده شود.

این سوپ آماده است و می‌توانید آن را با سایر اعضای خانواده میل کنید.

آموزش آشپزی بیشتر:

طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی ساده

دستور پخت خوراک لوبیا چیتی به روش خانگی

آموزش و طرز تهیه آش رشته خانگی و مجلسی

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 45 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 45 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده شده است.
می‌توانید این غذا را برای وعده‌های نهار و شام سرو کنید.
می‌توانید یک حبه سیر له کنید و با پیاز تفت دهید تا عطروطعم خورش گوجه و بادمجان بیشتر شود.
می‌توانید برای خوش‌طعم کردن، 1/2 پیمانه فلفل دلمه خرد شده به این خورش اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا