تهیه انواع غذاآشپزی

دستور پخت و طرز تهیه سوپ شیر با جو پرک و قارچ

سوپ شیر یکی از پرطرفدارترین سوپ های ایرانی است که در آن شیر و مرغ می ریزند که آن را مقوی می کنند. اگر فرزند کوچکی دارید پیشنهاد می کنیم برای خوردنش سوپ شیر تهیه کنید، خوردنش خیلی آسان است و خیلی راحت هضم میشود.

در سایت کوک باش در قسمت آشپزی و طرز تهیه انواع غذا، انواع سوپ هایی که می توانیم درست کنیم را معرفی کرده ایم که می توانیم به : سوپ جو با شیر، سوپ جو پرک سفید با شیر ، سوپ جو قرمز و سوپ جو قارچ اشاره کنیم.

اما چگونه پخته می شود؟ در قسمت بعدی طرز تهیه سوپ شیر را برای شما شرح می دهیم. این سوپ خوشمزه را می توانید قبل از شام به عنوان پیش غذا میل کنید.

مواد لازم برای این غذا برای 8 نفر تهیه می شود که زمان آماده سازی آن حدود 30 دقیقه و زمان پخت آن حدود 180 دقیقه می باشد.

طرز طبخ آن سخت نیست و می توانید با مطالعه این آشپزی و انجام مرحله به مرحله، آن را بپزید.

طرز تهیه سوپ شیر در منزل با قارچ و جو پرک

مواد لازم برای این سوپ خوشمزه

  1. پیاز درشت 2 عدد
  2. زردچوبه 2 قاشق چایخوری
  3. قارچ 500 گرم
  4. هویج متوسط 3 عدد
  5. نمک 3 قاشق چایخوری
  6. جو پرک 200 گرم (2 پیمانه)
  7. سینه مرغ متوسط 2 عدد
  8. شیر 1 لیتر

دستور پخت سوپ شیر خوشمزه در منزل

1- در مرحله اول باید پیاز را خرد کرده و در قابلمه بریزید و تفت دهید تا نرم شود. سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید. سینه مرغ را با کمی آب اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد. مرغ پخته شده را بیرون بیاورید و خرد کنید.

2- در مرحله بعد جو و هویج را داخل آب مرغ بریزید و به مدت 2 ساعت بجوشانید تا لعاب بخورد.

3- در این مرحله باید شیر و مرغ را با کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید 30 دقیقه دیگر سوپ بپزد.

4- در این مرحله باید بدانید که قارچ ها را باید جداگانه سرخ کنید. البته برای اینکه تیره نشود بهتر است یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید. زمانی که قارچ ها پخته شدند باید به سوپ اضافه شوند.

5- حالا باید سوپ شیر را بچشید و اگر نمک کم یا زیاد شد آن را تنظیم کنید. کسانی که دوست دارند سوپ غلیظتر باشد باید مدت بیشتری روی شعله بگذارند.

6- سوپ شیر را در ظرف مورد نظر بریزید تا کمی خنک شود سپس میل کنید.

پیشنهاد می کنیم برای خوش طعم شدن و تزیین آن از خامه و جعفری استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا