تهیه انواع غذاآشپزی

آموزش و طرز تهیه سوپ جو با شیر ، برنج و بال مرغ

سوپ جو با شیر بهترین سوپ در اوایل و فصول سرد سال مانند زمستان و پاییز است، و همچنین نوعی سوپ جو سفید است. با توجه به مواد موجود در سوپ جو با شیر، این سوپ بسیار مقوی و خوشمزه است.

بال مرغ یکی از مغذی‌ترین مواد داخل این سوپ است. طرز تهیه این سوپ سخت نیست و می‌توانید در مدت زمان کوتاهی آن را تهیه کنید. مواد لازم برای این غذا برای 6 نفر کافی است و می‌توانید برای ناهار، پیش‌غذا و شام سوئیچ جو را با شیر درست کنید.

البته دقت کنید که طرز تهیه سوپ جو با شیر را با آموزش پخت سوپ جو پرک سفید با شیر اشتباه نگیرید.

دستور پخت سوپ جو با شیر، کاملاً مقوی و رژیمی

مواد لازم برای این سوپ

  1. جو 1 پیمانه
  2. آب 10 پیمانه
  3. بال مرغ 300 گرم
  4. پیاز متوسط 1 عدد
  5. هویج متوسط 2 عدد
  6. قارچ 300 گرم
  7. فلفل سیاه 1/2 قاشق غذاخوری
  8. عصاره مرغ 1 عدد
  9. نمک به مقدار کافی
  10. شیر 1 لیتر
  11. جعفری خردشده 1 دسته
  12. کره 1 قاشق چای‌خوری
  13. برنج 1/3 پیمانه

طرز تهیه این سوپ جو با شیر

1- 6 ساعت قبل از تهیه سوپ جو با شیر را بشویید و خیس کنید.

2- 10 فنجان آب را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بگذارید بجوشد. سپس بال‌های مرغ را به آب در حال جوش اضافه کرده و یک عدد پیاز متوسط را به‌صورت نگینی خرد کرده و به بقیه مواد اضافه کنید.

3- آب جو اضافی را بردارید و به مواد اضافه کنید. پس از انجام این کار باید برنج را در قابلمه ریخته و درب آن را ببندید. نیم ساعت صبر کنید تا روی آتش بگذارید.

4- هویج‌ها را رنده کنید، سپس قارچ‌ها را ریز خرد کنید. حالا هویج و قارچ را به سوپ اضافه کنید. نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید. پس از افزودن این مواد، بهتر است آنها را بچشید و میزان صحیح هر یک از مواد را بررسی کنید. اگر سوپ غلیظ شد، یک فنجان دیگر آب جوش اضافه کنید. بگذارید 15 دقیقه روی اجاق بپزد.

5- حالا وقت آن است که مرغ را از سوپ خارج کرده و استخوان‌ها را با چنگال جدا کنید. حالا که استخوان را جدا کردید، می‌توانید آن را به قطعات کوچک خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. بعد از آن می‌توانید مقداری آب مرغ داخل سوپ بریزید.

6- جعفری را خرد کرده و به سوپ اضافه کنید. سعی کنید هر چند دقیقه یک‌بار مواد داخل قابلمه را هم بزنید تا به کف تابه نچسبند. در این زمان باید حدود 1 لیتر شیر را در یک قابلمه کوچک بریزید و بگذارید بجوشد.

7- هر وقت متوجه شدید که سوپ غلیظ شده است، باید شیر جوشیده را به آن اضافه کنید. در این مرحله ممکن است لازم باشد به ذائقه خود کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

8- وقتی سوپ به غلظت دلخواه رسید، در نهایت باید یک قاشق چای‌خوری کره اضافه کنید.

9- پیشنهاد می‌کنیم وقتی سوپ جو با شیر داغ است، آن را در سریع‌ترین زمان ممکن بخورید تا در آن لحظه احساس خوبی داشته باشید.

آمورش آشپزی بیشتر:

طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی ساده با مواد لازم اصلی

دستور پخت خوراک لوبیا چیتی به روش خانگی

طرز تهیه سوپ جو قرمز خوشمزه به سبک رستورانی

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 10 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 180 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 6 نفر، آماده شده است.
می‌توانید این غذا را برای وعده پیش‌غذا، نهار و شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
سوپ جو با شیر همراه با کمی آب لیموترش تازه برای جلوگیری از سرماخوردگی در فصل زمستان عالی است.
می‌توانید برای خوش‌طعم کردن سوپ جو با شیر از عصاره مرغ فشرده و جعفری خردشده استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا