طرز تهیه سوپ جو قرمز خوشمزه به سبک رستورانی

سوچ جو قرمز یکی از بهترین غذاهایی است که می توانید آن را به راحتی تهیه کنید، زیرا بسیار مغذی و سرشار از مواد معدنی است. همچنین یکی از بهترین غذاهای فصل سرد پاییز و زمستان است که می توانید در کنار خانواده نوش جان کنید.

از آنجایی که باید جو را چند ساعت خیس کنید و جداگانه بپزید، بهتر است از قبل برنامه ریزی کنید و در صورت داشتن موادی که در زیر به آنها اشاره کردیم به اندازه کافی، سوپ جو را تهیه کنید.

بعد از پختن سوپ اثر خاصی از رشته در آن نیست که باعث می شود این آش لعاب خوبی داشته باشد.

بال یا گردن مرغ انتخاب های خوبی برای استفاده بین مواد هستند. همچنین آب مرغ گزینه خوبی برای استفاده به جای آب است. البته اگر از قبل آب مرغ رزرو کرده باشید.

زمان آماده‌سازی این غذا در حدود 30 دقیقه و زمان پخت آن نیز 80 دقیقه و در نهایت مواد لاز برای این سوپ جو قرمز برای 4 نفر می‌باشد.

آموزش و طرز تهیه سوپ جو قرمز مقوی به زبان ساده

مواد لازم تهیه آن

  1. جو پوست کنده 1 پیمانه
  2. پیاز 1 عدد
  3. روغن 1-2 قاشق غذاخوری
  4. هویج 2 عدد
  5. نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
  6. سینه مرغ کوچک 1 عدد
  7. جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  8. رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
  9. آبلیمو به دلخواه
  10. زرشک دلخواه

دستور پخت سوپ جو به سبک رستورانی

1- یک فنجان جو را از قبل خیس کنید و چند ساعت در آب بگذارید. سپس آن را خوب بپزید تا بدرخشد.

2- پیازها را نگینی خرد کرده و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید. دو عدد هویج را به قطعات کوچک برش دهید. وقتی پیازها نرم و شفاف شدند، هویج را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر هویج و سایر مواد را تفت دهید.

3- سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و با سایر مواد مخلوط کنید. در این زمان سینه مرغ باید جداگانه پخته شود. سپس آن را رنده کرده و در ظرف پیاز و هویج بریزید. سرخ کنید تا مرغ کمی سرخ شود.

4- در مرحله بعد باید جو را با 5 پیمانه آب داخل قابلمه بریزید سپس حرارت را بالا ببرید و بگذارید آب بجوشد. سپس باید به اندازه یک دست، آش رشته اضافه کنید. در این مرحله می توانید رب، نمک و جعفری خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.

5- برای اینکه سوپ رنگ بهتری بگیرد، رب را با کمی روغن به مدت نیم ساعت آخر تفت دهید. یک فنجان آب به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد. سپس رب را با جعفری خرد شده، نمک و زرشک به سوپ اضافه کنید.

6- در زمان سرو سوچ جو می توانید از آبلیمو برای خوش طعم شدن آن استفاده کنید.

آموزش آشپزی بیشتر:

طرز تهیه سوپ جو پرک سفید با شیر مجلسی و رستورانی

طرز تهیه آش سبزی شیرازی با گوشت مرغ

طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا