طرز تهیه سوپ جو پرک سفید با شیر مجلسی و رستورانی (4 نفر)

سوپ جو انواع مختلفی دارد که یکی از بهترین و مقوی‌ترین آنها سوپ جو پرک با شیر است. این سوپ به خاطر موادی که در آن وجود دارد برای درمان سرماخوردگی بسیار مناسب است و یکی از بهترین منابع غذایی مناسب فصول سرد سال است.

اگر شما در فصل زمستان و پاییز، احساس می‌کنید که نیاز به یک سوپ خوشمزه و گرم نیاز دارید ما به شما این سوپ را پیشنهاد می‌کنیم که با شیر و جو پرک درست می‌شود.

نام دیگر آن سوپ جو سفید با شیر است که حتی در مجالی و رستوران‌ها هم این سوپ را سرو می‌کنند. طرز تهیه این سوپ خوشمزه که با شیر و جو پرک آماده می‌شود، نسبتاً ساده است. می‌توانید آموزش آشپزی آن را در این مطلب به خوبی یاد بگیرید و هر زمانی که نیاز داشتید سوپ جو سفید با شیر و بدون خامه را تهیه کنید.

این غذا برای وعده‌های نهار و شام (برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند) مناسب است. اما اگر رژیم لاغری ندارید می‌توانید در یک میان وعده و حتی پیش‌غذا هم آن را میل کنید.

مقدار موادی که برای تهیه این سوپ آماده شده است، برای 4 نفر مناسب است. اگر قصد دارید مقدار تهیه سوپ را تغییر دهید، می‌توانید از میزان موادی که معرفی کرده‌ایم کم و زیاد کنید.

طرز تهیه سوچ جو سفید با شیر کاملا مقوی

مواد لازم این سوپ مقوی

  1. شیر 6 لیوان
  2. سیب زمینی 1 عدد
  3. جو پرک 1 لیوان
  4. مرغ 200 گرم
  5. آرد 1 قاشق غذاخوری
  6. بلغور گندم 1/2 لیوان
  7. نمک و فلفل و خامه به مقدار لازم
  8. آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
  9. هویج 3 عدد
  10. پیاز 1 عدد
  11. جعفری خرد شده برای تزیین

دستور پخت سوچ جو پرک با شیر و بدون خامه

1- جو و بلغور را به مدت یک ساعت در کمی آب سرد خیس کنید، هویج و سیب‌زمینی را خرد کرده و کنار بگذارید.

2- ابتدا باید از ملایم بودن حرارت و بسته بودن در قابلمه مطمئن شوید. سپس پیاز را خرد کرده و با مرغ و 4 پیمانه آب داخل قابلمه بریزید.

3- بعد از یک ساعت باید جو، بلغور و هویج را به آن اضافه کنید و بعد از یک ساعت سیب‌زمینی خرد شده را اضافه کنید.

4- وقتی مواد کاملاً پخت، درب آن را بردارید و اجازه دهید کمی آب سوپ گرفته شود، همچنین می‌توانید استخوان‌های مرغ را از گوشت جدا کنید.

5- پس از خشک شدن سوپ، 1 قاشق غذاخوری آرد را در 1 لیوان شیر سرد حل کرده و داخل سوپ بریزید و مخلوط کنید. سپس بقیه شیر را به سوپ جو اضافه کنید.

6- بعد از افزودن شیر و تا آخرین مرحله پخت، در قابلمه را باز بگذارید و حرارت را کمی زیاد کنید، اگر یک ساعت از افزودن شیر گذشت، می‌توان گفت آش جو سفید آماده مصرف است.

نکته مهم: اگر می‌خواهید مواد داخل قابلمه بیشتر له شود و آب کمتری داشته باشد، می‌توانید بعد از ریختن شیر، آن را بیش از یک ساعت روی اجاق نگه دارید.

7- چند دقیقه قبل از سرو سوپ جو سفید، بهتر است آب‌لیمو و فلفل را به آش اضافه و نمک را تست کنید.

آموزش آشپزی بیشتر:

آموزش آشپزی و طرز تهیه آش سبزی شیرازی با گوشت مرغ

دستور پخت و طرز تهیه پای مرغ و عصاره پای مرغ بدون بو

دستور و طرز تهیه عدسی رستورانی در خانه با سیب زمینی

آموزش پخت و طرز تهیه حلیم گندم سنتی برای نذری

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 180 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده شده است.
می‌توانید این غذا را برای وعده نهار – پیش‌غذا و شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
آش باید تا حدی پخته شود که مواد داخل آن له شوند.
سوپ را هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا مواد آن در قابلمه ته نگیرد.
جعفری خرد شده را می‌توان روی سوپ جو سفید ریخته و با خامه تزیین کرد. اگرچه انتخاب سوپ جو خامه‌ای برای کسانی که رژیم دارند مناسب نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا