طرز تهیه سوپ جو پرک سفید با شیر مجلسی و رستورانی (4 نفر)

سوپ جو انواع مختلفی دارد که یکی از بهترین و مقویترین آنها سوپ جو پرک با شیر است. این سوپ به خاطر موادی که در آن وجود دارد برای درمان سرماخوردگی بسیار مناسب است و یکی از بهترین منابع غذایی مناسب فصول سرد سال است.
اگر شما در فصل زمستان و پاییز، احساس میکنید که نیاز به یک سوپ خوشمزه و گرم نیاز دارید ما به شما این سوپ را پیشنهاد میکنیم که با شیر و جو پرک درست میشود.
نام دیگر آن سوپ جو سفید با شیر است که حتی در مجالی و رستورانها هم این سوپ را سرو میکنند. طرز تهیه این سوپ خوشمزه که با شیر و جو پرک آماده میشود، نسبتاً ساده است. میتوانید آموزش آشپزی آن را در این مطلب به خوبی یاد بگیرید و هر زمانی که نیاز داشتید سوپ جو سفید با شیر و بدون خامه را تهیه کنید.
این غذا برای وعدههای نهار و شام (برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند) مناسب است. اما اگر رژیم لاغری ندارید میتوانید در یک میان وعده و حتی پیشغذا هم آن را میل کنید.
مقدار موادی که برای تهیه این سوپ آماده شده است، برای 4 نفر مناسب است. اگر قصد دارید مقدار تهیه سوپ را تغییر دهید، میتوانید از میزان موادی که معرفی کردهایم کم و زیاد کنید.
ارزش غذایی
- کل کالری: 1741
- کل چربی: 31.9 گرم
- کل کربوهیدرات: 224 گرم
- کل پروتئین: 121.9 گرم
طرز تهیه سوچ جو سفید با شیر کاملا مقوی
مواد لازم این سوپ مقوی
- شیر 6 لیوان
- سیب زمینی 1 عدد
- جو پرک 1 لیوان
- مرغ 200 گرم
- آرد 1 قاشق غذاخوری
- بلغور گندم 1/2 لیوان
- نمک و فلفل و خامه به مقدار لازم
- آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
- هویج 3 عدد
- پیاز 1 عدد
- جعفری خرد شده برای تزیین
دستور پخت سوچ جو پرک با شیر و بدون خامه
1- جو و بلغور را به مدت یک ساعت در کمی آب سرد خیس کنید، هویج و سیبزمینی را خرد کرده و کنار بگذارید.
2- ابتدا باید از ملایم بودن حرارت و بسته بودن در قابلمه مطمئن شوید. سپس پیاز را خرد کرده و با مرغ و 4 پیمانه آب داخل قابلمه بریزید.
3- بعد از یک ساعت باید جو، بلغور و هویج را به آن اضافه کنید و بعد از یک ساعت سیبزمینی خرد شده را اضافه کنید.
4- وقتی مواد کاملاً پخت، درب آن را بردارید و اجازه دهید کمی آب سوپ گرفته شود، همچنین میتوانید استخوانهای مرغ را از گوشت جدا کنید.
5- پس از خشک شدن سوپ، 1 قاشق غذاخوری آرد را در 1 لیوان شیر سرد حل کرده و داخل سوپ بریزید و مخلوط کنید. سپس بقیه شیر را به سوپ جو اضافه کنید.
6- بعد از افزودن شیر و تا آخرین مرحله پخت، در قابلمه را باز بگذارید و حرارت را کمی زیاد کنید، اگر یک ساعت از افزودن شیر گذشت، میتوان گفت آش جو سفید آماده مصرف است.
نکته مهم: اگر میخواهید مواد داخل قابلمه بیشتر له شود و آب کمتری داشته باشد، میتوانید بعد از ریختن شیر، آن را بیش از یک ساعت روی اجاق نگه دارید.
7- چند دقیقه قبل از سرو سوپ جو سفید، بهتر است آبلیمو و فلفل را به آش اضافه و نمک را تست کنید.
آموزش آشپزی بیشتر:
آموزش آشپزی و طرز تهیه آش سبزی شیرازی با گوشت مرغ
دستور پخت و طرز تهیه پای مرغ و عصاره پای مرغ بدون بو
دستور و طرز تهیه عدسی رستورانی در خانه با سیب زمینی
آموزش پخت و طرز تهیه حلیم گندم سنتی برای نذری
نکات مهم برای غذا:
زمان آمادهسازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است. |
همچنین، زمان پخت آن در حدود 180 دقیقه است. |
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده شده است. |
میتوانید این غذا را برای وعده نهار – پیشغذا و شام سرو کنید. |
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست. |
آش باید تا حدی پخته شود که مواد داخل آن له شوند. |
سوپ را هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا مواد آن در قابلمه ته نگیرد. |
جعفری خرد شده را میتوان روی سوپ جو سفید ریخته و با خامه تزیین کرد. اگرچه انتخاب سوپ جو خامهای برای کسانی که رژیم دارند مناسب نیست. |