طرز تهیه آش سبزی شیرازی با گوشت مرغ

یکی از بهترین غذاهای شیرازی ، آش سبزی است. زیرا شیرازی ها یکی از بهترین آشپزهایی هستند که در ایران دست پخت آنها بسیار معروف است.

آش سبزی یکی از بهترین غذاهای قدیمی و سنتی در فرهنگ ایران است. از مواد لازم اصلی در تهیه این غذا از نخود ، عدسی و لوبیا سفید اشاره کرد.

اگر شما دوست دارید که در روزهای سرد زمستان یک غذای خوشمزه و گرم را میل کنید ، پیشنهاد ما به شما آش سبزی شیرازی است.

همچنین دارای آنتی‌اکسیدان‌ فراوان و مناسب برای تقویت سیستم ایمنی بدن و از همه مهمتر بخاطر فیبر مناسبی که دارد ، برای سیری طولانی مدت عالی است.

که این موضوع می تواند برای افرادی که قصد دارند رژیم مناسبی داشته باشند ، بسیار گزینه خوبی باشد. اما چگونه می توانیم این آش مقوی را تهیه کنیم؟

در ادامه برای شما دستور پخت آش سیزی شیرازی را به شما اموزش خواهیم داد.

طرز تهیه آش سبزی مقوی و خوشمزه

مواد لازم برای آش سبزی

  1. ترخون 100 گرم
  2. نخود 1 لیوان
  3. گوشت مرغ 500 گرم
  4. نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم
  5. عدس 1 لیوان
  6. لوبیا سفید 1 لیوان
  7. تره 1 کیلوگرم
  8. برنج نیم‌دانه 3 لیوان

دستور پخت این آش خوشمزه

1- برنج و لوبیا را از شب قبل خیس کنید. گوشت را در قابلمه با پیاز خرد شده و کمی روغن تفت دهید.

2- بعد از تغییر رنگ گوشت، کمی آب، زردچوبه و پودر دارچین به گوشت اضافه کنید. سپس گوشت را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پس از پخته شدن گوشت باید ریش ریش شود.

3- برنج و نیمی از ترخون و نمک و فلفل را در قابلمه ای (که از قبل چند لیوان آب ریخته اید) بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج پخته و نرم شود. در قابلمه را باز بگذارید تا هنگام پخت سبزی ها تیره نشوند.

4- نخود، لوبیا و عدس را در قابلمه های جداگانه بپزید. اگر آب عدس تیره شد، در طول پخت 1 تا 2 بار آب آن را عوض کنید.

5- پس از پخته شدن همه مواد، لوبیا و گوشت چرخ کرده را به مخلوط برنج و سبزیجات اضافه کنید.

نکته مهم: البته باید آب حبوبات و آب گوشت را صاف کنید و سپس به سوپ اضافه کنید یا حتی می توانید با مخلوط کن مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود.

6- باقی مانده ترخون را در مقداری روغن تفت دهید و به سایر مواد اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ به مدت 2 ساعت بجوشد تا غلیظ و غلیظ شود.

7- بعد از آماده شدن آش سبزی شیرازی می توانید آن را با پیاز داغ و نان سنجک و آبلیمو میل کنید.

آموزش آشپزی:

آموزش و طرز پخت پای مرغ و عصاره پای مرغ بدون بو

آموزش طرز تهیه عدسی رستورانی در خانه با سیب زمینی

دستور پخت هوموس لبنانی عربی با نخود و سیر

آموزش و طرز تهیه سوپ جو و قارچ خوشمزه و مقوی

نکات مهم برای غذا:

همچنین، زمان پخت آن در حدود 240 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 8 نفر، آماده شده است.
می‌توانید این غذا را برای وعده نهار – شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
آش باید تا حدی پخته شود که مواد داخل آن له شوند.
یکی از بهترین نوع گوشت برای این آش شیرازی ، گوشت گردن یا گوشت سینه مرغ است.
هر 10 دقیقه سوپ را هم بزنید تا مواد غرق نشوند..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا