تهیه انواع غذاآشپزی

طرز پخت پای مرغ و تهیه عصاره پای مرغ بدون بو (روش خانگی)

امروز یک غذای خوشمزه و مقوی را با کمک پای مرغ آماده می‌کنیم. همچنین طرز تهیه عصاره پای مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

یکی از مهم‌ترین مزایای پای مرغ این است که منبع غنی از کلسیم، ویتامین D، مواد معدنی، پروتئین و ویتامین است.

از خواص جوان‌کننده و زیبا کننده پوست و مناسب برای تقویت استخوان‌های کودکان به دلیل داشتن کلسیم و ویتامین D یاد می‌کنیم.

زمان آماده‌سازی برای تهیه پای مرغ حدود 20 دقیقه و زمان پخت آن در حدود 20 دقیقه است و مواد لازم آن برای 3 نفر تعریف شده است.

شما می‌توانید این خورشت پای مرغ ساده را در وعده غذایی شام سرو کنید. این غذا بسیار مقوی است. پیشنهاد می‌کنیم که حتماً یک‌بار آن را میل کنید تا طعم آن شما را به خوردن بیشتر آن ترغیب کند.

ارزش غذایی

  • کالری: 1714 کالری
  • چربی: 76.7 گرم
  • کربوهیدرات: 56.4 گرم
  • پروتئین: 203.2 گرم

 

طرز تهیه پای مرغ خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه پای مرغ خوشمزه و لذیذ

مواد لازم برای پای مرغ پخته

  1. پای مرغ 10 عدد
  2. پیاز 1 عدد
  3. برگ بو 2 عدد
  4. نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

1- ابتدا باید ناخن‌های پای مرغ را جدا کنید و سپس پای مرغ را در قابلمه‌ای پر از آب قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. بعد از 5 دقیقه پای مرغ را با آب سرد بشویید. پس از آن، شما باید پوشش آن را بردارید.

2- تمام مواد لازم که در بخش بالا بیان کردیم، به همراه پای مرغ را در قابلمه بریزید و چند لیوان آب به آن اضافه کنید در حدی که آب بتواند تا روی پای مرغ را بگیرد.

3- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید پای مرغ خوب بپزد و به مدت 1-2 ساعت نرم شود.

4- در آخر می‌توانید این غذا را به‌عنوان میان وعده و حتی به‌عنوان خورشت در کنار سایر غذاها به‌عنوان وعده غذایی شام میل کنید.

طرز تهیه عصاره پای مرغ بدون بو در خانه

طرز تهیه عصاره پای مرغ بدون بو در خانه

مواد لازم عصاره پای مرغ

  1. پای مرغ 1 بسته
  2. فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  3. نمک 1 قاشق چای‌خوری
  4. هویج 2 عدد
  5. برگ‌بو 2 عدد
  6. سیر 3 عدد
  7. کرفس 2 ساقه
  8. فلفل دلمه ½ فلفل
  9. زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  10. پیاز 1 عدد
  11. زنجبیل 1 قاشق چای‌خوری

1- ابتدا باید یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر کنید و روی آتش بگذارید تا بجوشد.

2- پاهای مرغ را می‌شوییم، ناخن‌ها را می‌بریم و با چاقو جدا می‌کنیم. سپس پاها را در آب جوش قرار دهید و اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد.

3- سپس در مرحله بعد باید پای مرغ را در آبکش گذاشته تا آب آن کاملاً کشیده شود. پاها را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و آنها را گرم کنید.

4- در این مرحله پیاز را شسته و پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم کرده و در قابلمه می‌گذاریم.

5- در همین حین هویج و کرفس را باید خرد کرده و به قابلمه‌ای که مواد قبلی با ادویه و فلفل خرد شده در آن ریخته بودند اضافه کرد.

6- حالا باید سیر، برگ بو، نمک را اضافه کنید و در قابلمه آب بریزید تا روی پای مرغ را بپوشاند. در حدود 5 ساعت روی حرارت کم بپزید. سپس پاها را از قابلمه خارج می‌کنیم و در بشقاب می‌گذاریم تا از روی حرارت بیفتند.

7- سپس استخوان‌های پای مرغ را جدا کرده و از گوشت جدا می‌کنیم. سپس آب داخل قابلمه را از اجزای آن جدا کرده و از آبکش رد کرده و با گوشت ران مرغ مخلوط می‌کنیم.

8- بعد از اینکه مواد خوب مخلوط و مخلوط شدند آنها را در قالب‌های یخ ریخته و در فریزر قرار می‌دهیم تا یخ بزنند.

9- در نهایت، هر زمان که نیاز به استفاده از عصاره پای مرغ برای غذا، خورش یا سوپ داشتید، می‌توانید از هر مقدار قالبی که در قابلمه ریختید استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا