طرز تهیه عدسی رستورانی در خانه با سیب زمینی (مناسب رژیم)

اگر قصد دارید تا یک غذای سبک و کاملاً مقوی را برای شام و حتی صبحانه میل کنید ف ما به شما عدسی رستورانی که می‌توانید در خانه درست کنید را آموزش خواهیم داد. این عدسی را قرار است با سیب زمینی و کاملاً رژیمی برای شما آماده کنیم.

اگر کمبود آهن دارید می‌توانید با میل کردن سوپ عدسی این کمبود را در خودتان برطرف کنید. مخصوصاً خانم‌ها و دختران که درصد بسیار زیادی از آنها دچار کمبود آهن هستند.

اگر جزییات ریز در هنگام پخت عدسی رستورانی را ندارید، حتماً تا آخر این آموزش با ما باشید تا جزییات آن را یاد بگیرید. همچنین طرز تهیه عدسی بسیار آسان است. تنها باید کمی صبر داشته باشید تا مواد آن به خوبی در هم ترکیب و مخلوط شوند.

گرچه دران آموزش ما قصد داریم دستور پخت عدسی با سیب زمینی و رب را آموزش دهیم؛ اما شما می‌توانید رب را کنار بگذارید و روش پخت عدسی بدون رب را انجام دهید.

دستور پخت عدسی رستورانی در خانه همراه با سیب زمینی و رب

مواد لازم برای عدسی برای 4 نفر

  1. عدس 2 و 1/2 پیمانه
  2. پیاز متوسط خلالی شده 1 عدد
  3. رب 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  4. زردچوبه 1/3 قاشق چای‌خوری
  5. نمک 1 قاشق غذاخوری
  6. فلفل (سیاه، قرمز و پاپریکا) 3/4 قاشق چای‌خوری
  7. سیب زمینی بزرگ نگینی شده 1 عدد
  8. روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  9. گندم خرد شده 1/3 پیمانه (اختیاری)

آموزش آشپزی عدسی به سبک رستورانی در خانه

1- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را کف ماهیتابه بریزید. وقتی روغن کمی داغ شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا طلایی شود.

2- در مرحله دوم فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه در قابلمه پخش شود. حالا خمیر را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. تفت دادن رب آن را خوش رنگ‌تر می‌کند.

3- بعد از 2 الی 3 دقیقه تفت دادن در رب، عدسی‌هایی را که از شب قبل خیس کرده بودید اضافه کنید. عدس را خوب سرخ کنید. نمک را اضافه و مخلوط کنید.

4- سپس گندم خرد شده را اضافه کرده و در آخر حدود 8 پیمانه آب بریزید. شعله را زیاد کنید تا آب کاملاً بجوشد.

5- وقتی آب به جوش آمد باید شعله را کم کنید و حداقل یک ساعت صبر کنید تا عدس کاملاً بپزد. در نیم ساعت آخر سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید. سیب زمینی در مدت‌زمان کوتاهی می‌رسد.

6- در انتها می‌توانید یک قاشق روغن‌زیتون را در سوپ عدس بریزید و با نان و آب‌لیمو یا پرتقال میل کنید.

آموزش آشپزی بیشتر:

2 روش طرز تهیه آش دندونی کودک با گوشت

دستور پخت هوموس لبنانی عربی با نخود و سیر

دستور پخت سوپ جو و قارچ ( ترکیب مرغ و قارچ )

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 90 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده شده است.
می‌توانید این غذا را برای وعده صبحانه – میان وعده – شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
عدس را از شب قبل در آب قرار دهید و چند مرتبه آب عدسی را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
گندم خرد شده باعث لعاب بهتر عدسی می‌شود؛ اما می‌توانید آن را حذف کنید.
مقداری از آب را با آب مرغ، عصاره مرغ یا گوشت آماده جایگزین کنید تا طعم بهتری بگیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا