آشپزیتهیه انواع غذا

دستور پخت سوپ جو و قارچ ( ترکیب مرغ و قارچ ) با مواد اصلی

سوپ جو و قارچ، سوپی غلیظ و دل‌چسب که می‌توانید به‌عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها نیز سرو کنید. با توجه به اینکه قارچ سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، آنتی‌بیوتیک‌ها و آنتی‌اکسیدان است، می‌توانید از آن برای وعده غذایی نهار و یا شام میل بفرمایید. همچنین قارچ دارای مقدار زیادی سلنیوم، ویتامین ث و ویتامین D است. همچنین باعث می‌شود شما برای مدتی طولانی احساس سیری کنید.

اگر نیاز به یک غذای خوشمزه با مواد مغذی بالا در دوران ورزش حرفه‌ای هستید پیشنهاد می‌کنیم یک‌بار این سوپ خوشمزه را در وعده نهار خودتان میل بفرمایید. اما مصرف زیاد آن برای افرادی که رژیم لاغری دارند، مناسب نیست.

ارزش غذایی

  • کالری: 1528 کالری
  • چربی: 87.7 گرم
  • کربوهیدرات: 122.1 گرم
  • پروتئین: 63.9 گرم

 

طرز تهیه سوپ جو و قارچ خوشمزه و مقوی

مواد لازم برای سوپ جو و قارچ

  • جو 1/2 لیوان
  • قارچ خرد شده 2 لیوان
  • هویج 3 عدد
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • شیر 1 لیوان
  • جعفری خرد شده 1/2 لیوان
  • سینه مرغ 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • خامه 5 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد

آموزش آشپزی سوپ قارج و جو

1- ابتدا سینه مرغ را با پیاز و زردچوبه و مقداری آب در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. پس از جمع‌کردن ته گوشت، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مرغ بپزد.

2- 4 فنجان جو را در قابلمه دیگری بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا جو ترد شود. نکته اینجاست که جو خیلی زود سر می‌رود، به همین دلیل باید از یک قابلمه بزرگ استفاده کرد.

3- سپس در این مرحله باید هویج را رنده کنید. سیر و جعفری را خرد کنید. سپس در نیمه پخت این سوپ، هویج رنده شده، سیر خردشده، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید.

4- پس از لعاب خوردن جو، سینه مرغ پخته‌شده را باید ریش‌ریش کرده و همراه با کره، شیر داغ و قارچ خردشده به سوپ اضافه کنید. صبر کنید تا سوپ 15 الی 30 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم در قابلمه بپزد. البته باید مراقب باشید که جو را نسوزانید.

5- قبل از سرو سوپ، آن را با خامه مخلوط کرده و در ظرفی بریزید. البته می‌توانید از رشته‌ها نیز استفاده کنید. در نکات مهم این غذا به نکته مهمی اشاره کرده‌ایم.

آموزش آشپزی بیشتر:

آموزش و طرز تهیه حلیم گندم سنتی

آموزش آشپزیو طرز تهیه آش رشته به روش خانگی و مجلسی

دستور تهیه و طرز پخت لوبیا چیتی به روش خانگی

آموزش آشپزی و دستور تهیه کشک بادمجان به روش مجلسی

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 20 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 150 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده شده است.
می‌توانید این غذا را برای وعده پیش‌غذا – نهار – شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
می‌توانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ، سوپ را داخل میکسر بریزید و هم بزنید تا مواد آن کاملاً با هم ترکیب شوند.
حتی شما می‌توانید از جو پرک هم برای تهیه این سوپ خوشمزه استفاده کنید.
اگر قصد دارید از رشته سوپ را همراه شیر و قارچ به این غذا استفاده کنید، می‌توانید خامه را حذف کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا