طرز تهیه خاویار بادمجان روسی (بادمجان خاویاری) مقوی و خوشمزه

خاویار بادمجان یکی از بهترین غذاهای جذاب و عالی هست، که پیشنهاد میکنیم که به خاطر مواد معدنی (ویتامین – فیبر – و …) با توجه به نداشتن چربی و قند، حتماً میل کنید.
این غذا تاریخچهای در کشور روسیه دارد. اما امروزه در اکثر کشورها این غذا پخت میشود و مربوط به کشور و سنت خاصی نیست.
اما گر قصد دارید طرز تهیه این غذای خوشمزه و مقوی را یاد بگیرید، پیشنهاد میکنیم که ادامه مطلب را تا آخر بخوانید.
ارزش غذایی
- کل کالری: حدود 210 کالری
- چربی: حدود 1.3 گرم
- کربوهیدرات: حدود 49 گرم
- پروتئین: حدود 8.5 گرم
دستور تهیه بادمجان کبابی
مواد لازم
- بادمجان 2 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- پیاز درشت 1 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- سیر 2 حبه
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
- آبلیمو 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه بادمجان کبابی
در ابتدا باید بادمجان را بر روی توری کباب قرار دهید و روی شعله قرار دهید تا حالت کبابی پیدا کند. سپس بادمجان را در داخل آب سرد قرار دهید و پوست آن را جدا کنید. در آخر آنها را ساطوری کند.
پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید. سیرهای خرد شده را بعد از سبک شده پیاز به آن اضافه کنید. همچنین فلفل دلمهای را خرد کنید (به صورت نگینی) و آن را به سایر مواد اضافه کنید.
با رنده کردن گوجهها کار را ادامه دهید، البته باید آنها را به خوبی پوست کنید و سپس رنده کنید. همه این مواد را به خوبی تفت دهید تا تأثیر و رنگ گوجهها و قرمز شدن آنها به خوبی مشخص شود.
در نهایت باید بادمجان ساطوری که در ابتدا کنار گذاشته بودید را به ترکیبات اضافه کنید و صبر کنید تا غذا به خوبی جا بیفتد.
فلفل قرمز – آبلیمو و نمک را بعد از 20 دقیقه اضافه کرده و 10 دقیق دیگر تا پخته شدن آن صبر کنید. این صبر کردن ، باعث میشود تا مزههای انواع ترکیبات به خورد هم بروند و طعم دلنشینی را بگیرند.
غذای شما آماده شده است و مس توانید آن را در یک ظرف سرو کنید و نوش جان کنید.
اما چند نکته مهم هم دارد که در بخش زیر به آن اشاره کردهایم.
نکات مهم برای غذا :
اگر طعم ترشی دوست ندارید می توانید آبلیمو را حذف کنید. |
اگر این غذا را با روغن زیتون تهیه کنید طعم بهتری خواهد داشت. |
می توانید به جای بادمجان کبابی از بادمجان سرخ شده اضافه کنید. |
مواد لازم این غذا برای 3 نفر مناسب است. |
زمان آمده سازی این غذا در حدود 70 دقیقه خواهد بود. |
آموزش آشپزی بیشتر: