آشپزیتهیه انواع غذای بین المللی و خارجی

طرز تهیه خاویار بادمجان روسی (بادمجان خاویاری) مقوی و خوشمزه

خاویار بادمجان یکی از بهترین غذاهای جذاب و عالی هست، که پیشنهاد می‌کنیم که به خاطر مواد معدنی (ویتامین – فیبر – و …) با توجه به نداشتن چربی و قند، حتماً میل کنید.

این غذا تاریخچه‌ای در کشور روسیه دارد. اما امروزه در اکثر کشورها این غذا پخت می‌شود و مربوط به کشور و سنت خاصی نیست.

اما گر قصد دارید طرز تهیه این غذای خوشمزه و مقوی را یاد بگیرید، پیشنهاد می‌کنیم که ادامه مطلب را تا آخر بخوانید.

 

ارزش غذایی

  • کل کالری: حدود 210 کالری
  • چربی: حدود 1.3 گرم
  • کربوهیدرات: حدود 49 گرم
  • پروتئین: حدود 8.5 گرم

 

دستور تهیه بادمجان کبابی

مواد لازم

  • بادمجان 2 عدد
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • پیاز درشت 1 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه بادمجان کبابی

در ابتدا باید بادمجان را بر روی توری کباب قرار دهید و روی شعله قرار دهید تا حالت کبابی پیدا کند. سپس بادمجان را در داخل آب سرد قرار دهید و پوست آن را جدا کنید. در آخر آنها را ساطوری کند.

پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید. سیرهای خرد شده را بعد از سبک شده پیاز به آن اضافه کنید. همچنین فلفل دلمه‌ای را خرد کنید (به صورت نگینی) و آن را به سایر مواد اضافه کنید.

با رنده کردن گوجه‌ها کار را ادامه دهید، البته باید آنها را به خوبی پوست کنید و سپس رنده کنید. همه این مواد را به خوبی تفت دهید تا تأثیر و رنگ گوجه‌ها و قرمز شدن آنها به خوبی مشخص شود.

در نهایت باید بادمجان ساطوری که در ابتدا کنار گذاشته بودید را به ترکیبات اضافه کنید و صبر کنید تا غذا به خوبی جا بیفتد.

فلفل قرمز – آب‌لیمو و نمک را بعد از 20 دقیقه اضافه کرده و 10 دقیق دیگر تا پخته شدن آن صبر کنید. این صبر کردن ، باعث می‌شود تا مزه‌های انواع ترکیبات به خورد هم بروند و طعم دل‌نشینی را بگیرند.

غذای شما آماده شده است و مس توانید آن را در یک ظرف سرو کنید و نوش جان کنید.

اما چند نکته مهم هم دارد که در بخش زیر به آن اشاره کرده‌ایم.

نکات مهم برای غذا :

اگر طعم ترشی دوست ندارید می توانید آبلیمو را حذف کنید.
اگر این غذا را با روغن زیتون تهیه کنید طعم بهتری خواهد داشت.
می توانید به جای بادمجان کبابی از بادمجان سرخ شده اضافه کنید.
مواد لازم این غذا برای 3 نفر مناسب است.
زمان آمده سازی این غذا در حدود 70 دقیقه خواهد بود.

آموزش آشپزی بیشتر:

اسکالوپ مرغ فرانسوی

مانتی (مانتی گل) ترکیه ای

خوراک نخود لبنانی

باچانگای گوشت ترکیه ای

شیرینی مادلین فرانسوی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا