طرز تهیه بلغور پیلاوی ترکی با 2 دستور پخت

بلغور پلو یا بلغور پیلاوی یک غذای ترکی هست که با استفاده از گندم تهیه شده است و به عنوان یک غذای خوشمزه و مقوی تهیه می شود.
تا حالا از این غذا درست کردید. اسمش بلغور پیلاوی هست. یک نوع پلوی ترکیه که از غذاهای با اصالت همین کشور هست و با بلغور درست میشود، که با ترشی خوشمزه میشود. خصوصا ترشی مشهدی اکثرا با گوشت درستش میکنند.
ارزش غذایی
- کالری: 1601 کیلوکالری
- چربی: 57.8 گرم
- کربوهیدرات: 245.5 گرم
- پروتئین: 85.3 گرم
روش پخت اول : بلغور پلو ترکی
اول از همه ۳ استکان بلغور پاک شده رو بشورید و ۵ استکان آب بریزید تا بلغورا بمدت یک ساعت خیس بشوند.
داخل قابلمه ای ۱ عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد شده را سرخ کنید.
سپس۳ عد گوجه بزرگ خرد شده اضافه کنید تا خوب بپزد. بعد ۱ قاشق غذاخوری یا کمتر بهش رب و نمک و فلفل سیاه و پودر پاپریکا و عصاره گوشت یا آب مرغ اضافه کنید.
وقتی کامل جا افتادن، بلغور خیس شدمون رو داخل همون قابلمه میریزیم.
وقتی بجوش آمد به آن گوشت درسته مکعبی، یا ریش ریش شده یا حتی میتوانید گوشت چرخ کرده قلقلی اضافه کنید تا مث کته دم بکشد.
آموزش آشپزی بیشتر: سالاد سيب زميني با لوبيا سبز و ذرت
روش دوم تهیه بلغور پیلاوی ترکیه
مواد لازم تهیه آن:
- بلغور گندم 2 پیمانه
- لپه: 1 پیمانه
- کره: 1 ق غذاخوری
- قرص عصاره گوشت: 1 عدد
- پیاز: 1 عدد
- گوشت چرخ کرده: 250 گرم
- نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی: 1 ق غذاخوری
- سیب زمینی: 2 عدد
آموزش آشپزی بیشتر: دستور پخت کوکو سویا
طرز تهیه بلغور پیلاوی ترکی
برای تهیه بلغور پیلاوی ابتدا بلغور گندم و بلال را دو تا سه ساعت قبل از پخت خیس میکنند.
سپس لپههای آغشته به کره را سرخ کنید.
مقداری آب روی لپهها بریزید و عصاره گوشت را به آن اضافه کنید.
یک پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه چند عدد کوفته کوچک درست کنید.
کوفتهها را با مقداری کره تفت دهید.
حالا رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و لپه را با آبی که در آن پختهشده اضافه کنید.
در صورت تمایل کمی زعفران و نمک اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مواد پخته شوند.
حالا در ظرفی جداگانه مقداری آب و کمی نمک بریزید و وقتی جوش آمد، غلات را داخل آب بریزید.
حدود 20 تا 25 دقیقه طول میکشد تا لوبیاها بپزند.
این زمان بسته به نوع بلغور ممکن است کمی بیشتر یا کمتر باشد، بنابراین بهتر است چند دانه بلغور را تست کنید و وقتی مطمئن شدید که کارتان تمام شد، فیلتر کنید.
سیب زمینی را در ته قابلمه گذاشته و یک لایه بلغور آبکششده و مواد گوشتی را داخل قابلمه بریزید و برنج را مخلوط کنید.
آمورش آشپزی بیشتر:
سلام بابت این مطلب خوبتون و این دستور پخت عالی سپاسگزارم