طرز تهیه ماکارونی قالبی با قابلمه + 2 دستور پخت سریع و خوشمزه

ماکارونی یکی از غذاهایی هست که امروزه در اکثر سفره‌ها استفاده می‌شود. اما روش تهیه آن با کمک انواع موادی که در آن استفاده می‌شود، متفاوت هست.

امروز قصد داریم تا برای شما روش تهیه یک نوع ماکارونی را به‌عنوان ماکارونی قالبی، برای شما آموزش دهیم.

البته ماکارونی قالبی روشهای متفاوتی دارد و امروز و در این مقاله قصد داریم تا در مورد ماکارونی قالبی با قابلمه که بسیار استفاده می‌شود، آموزشی را برای شما تهیه کنیم.

شما می‌توانید از این مدل ماکارونی، برای وعده غذایی شام استفاده کنید. اکثراً بانوان برای مهمانی ها ، از این روش ماکارونی قالبی استفاده می‌کنند.

با توجه به اینکه ماکارونی یک غذای رژیمی نیست، اگر قصد دارید تا کاهش وزن داشته باشید، بهتر است به مقدار کمی از آن استفاده کنید.

در مجله آنلاین کوک باش، مقالات زیادی در زمینه آشپزی وجود دارد که می‌توانید از آنها برای یک وعده غذایی استفاده کنید.

سایت کوک باش یا کتاب آشپزخانه آنلاین و همیشه در دسترس شما هست.

همچنین قصد داریم تا 2 روش بسیار پرکاربرد برای تهیه ماکارونی قالبی با قابلمه را برای شما معرفی کنیم.

خودتان می‌توانید برای آماده کردن آن، از هر یک از دستور تهیه زیر که راحت‌تر هستید، کمک بگیرید.

آموزش آشپزی بیشتر: سالاد سيب زميني با لوبيا سبز و ذرت

روش اول: طرز تهیه ماکارونی قالبی با قابلمه:

طرز تهیه ماکارونی قالبی با قابلمه

مواد لازم برای ماکارونی قالبی

  • ماکارونی فرمی 400 گرم
  • گوشت چرخکرده 200گرم
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • نخود سبز پخته 1/4 پیمانه
  • ذرت پخته 1/4 پیمانه
  • قارچ خرد شده 1 پیمانه
  • فلفل دلمه خرد شده 1/2 پیمانه
  • رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
  • آویشن 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر سیر 1/8 قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

آموزش آشپزی بیشتر: دستور پخت کوکو سویا

دستور تهیه اول ماکارونی قالبی

مرحله اول:

در مرحله اول برای تهیه ماکارونی یا قالب مانند هر نوع پاستا دیگری پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

مرحله دوم:

سپس گوشت چرخ‌کرده را به همراه ادویه به پیازها اضافه می‌کنیم تا کمی تفت‌داده شود، سپس رب، فلفل دلمه‌ای، ذرت و نخود را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

در آخر قارچ‌ها را اضافه کنید و در تابه را ببندید تا پخته و آب آن گرفته شود.

مرحله سوم:

در این مرحله، اگر قالب یا میله مافین ندارید، اشکالی ندارد که مواد را در هر قالبی که دوست دارید بریزید.

با این تفاوت که بعد از اینکه همه مواد را داخل تابه ریختید، آنها را در فر قرار دهید. آشپزی کردن.

مرحله چهارم:

بعد از پخت بگذارید خنک شود. ماکارونی را با چاقو از روی دیوار جدا کرده و مانند کیک از قالب خارج کنید.

سپس پنیر را روی ماکارونی می‌ریزیم و در فر می‌گذاریم تا آب شود.

مرحله پنجم:

دو سوم یک محیط مناسب را با آب پر کنید و آن را روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوش آمدن مقداری روغن مایع و نمک به آن اضافه کنید.

مرحله ششم:

پس از انجام مراحل قبل پاستا یا ماکارونی را در آب جوش خیس کنید تا ده دوازده دقیقه بجوشد و دانه‌ها نرم شوند.

ماکارونی پخته‌شده را آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافی آن خشک شود.

مرحله هفتم:

در مرحله بعد قالب موردنظر را کمی چرب کنید. کف تابه را با ماکارونی فرمی صاف‌شده بپوشانید.

روی آن مقداری پنیر و پاستا بریزید و این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.

مرحله هشتم:

بعد از اینکه همه مواد داخل قالب ریخته شد، روی آن پنیر پیتزا بریزید.

سطح قالب را با فویل بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
مرحله نهم:

وقتی زمان پخت تمام شد، گریل را روشن کنید تا پنیر روی پاستا برشته شود.

آموزش آشپزی بیشتر: بلغور پیلاوی ترکی

روش دوم: طرز پخت ماکارونی قالبی با کمک قابلمه

طرز پخت ماکارونی قالبی با کمک قابلمه

مواد لازم تهیه آن:

  • ماکارونی فرمی/ ۴۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا/ ۳۰۰ گرم
  • کالباس/ ۲۰۰ گرم
  • سس گوجه فرنگی/ به مقدار لازم
  • سس سفید لازانیا/ به میزان لازم
  • نمک و فلفل/به میزان کافی
  • پودر آویشن/ یک قاشق چایخوری

آموزش آشپزی بیشتر: پخت ته چین ماهی جنوبی ، بوشهری

دستور تهیه ماکارونی قالبی خوشمزه برای مهمانی

1- ابتدا نصف تا نصف لیوان آب بریزید و روی آتش بگذارید. بعد از جوش آمدن آب، کمی نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید.

2- سپس پاستا یا ماکارونی را اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه پاستا را آبکشی کنید.

3- در مرحله بعد کف قالب یا ظرف را با کمی روغن چرب کرده و نیمی از پاستا را داخل قالب بریزید و به‌طور یکنواخت پهن کنید.

4- سس لازانیا را روی ماکارونی بریزید و مقداری از قالب را تکان دهید. با این کار سس کاملاً به انتهای پاستا نفوذ می‌کند.

5- در مرحله بعدی دستور ماکارونی قالبی باید سوسیس را که از قبل به‌صورت تکه یا خلال درآورده‌اید به همراه مقداری پودر فلفل، آویشن و نیمی از پنیر رنده شده روی مواد قالب بریزید. همچنین پیشنهاد می‌کنیم به‌جای سوسیس از قارچ، گوشت و … استفاده کنید.

6- سپس روی آن را با سس گوجه‌فرنگی می‌پوشانیم و در مرحله بعد بقیه پاستا را اضافه می‌کنیم و بقیه پنیر را روی پاستا یا ماکارونی می‌ریزیم سپس سطح مواد داخل قالب را با سس گوجه‌فرنگی تزئین می‌کنیم.

7- سپس قالب را در فری که از زمانی که شروع کرده‌اید با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کرده‌اید قرار دهید. بعد از 15 تا 20 دقیقه و بعد از اینکه سطح ماکارونی طلایی شد، آن را از فر خارج کنید.

8- در نهایت پس از انتقال ماکارونی از قالب به بشقاب مخصوص، می‌توانید آن را به زیباترین شکل تزیین کرده و با مخلفاتی مانند ماست، ترشی و … سرو کنید.

نکته:

بعد از خاموش کردن، قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید پاستا کمی خنک شود. پاستا را با چاقوی تیز از روی دیوار جدا کنید و سپس از قالب خارج کنید.

سه یا چهار قطره آب‌لیمو یا سرکه در ظرف بریزید تا ظرف آب جوش سیاه نشود.

آموزش بیشتر: طرز تهیه رشته پلو با مرغ

نکات مهم برای ماکارونی قالبی:

برای تهیه ماکارونی قالبی از هر نوع ماکارونی حتی اسپاگتی نیز می‌توان استفاده کرد.
ماکارونی قالبی بدون فر هم می‌توانید تهیه کنید و نکته مهم برای آن نچسب بودن ظرف انتخابی است.
برای مواد داخل قالب در صورت تمایل می‌توانید از انواع گوشت، قارچ، کالباس و … استفاده کنید.
این پاستا باید در قالب کمربندی طبخ شود اگر قالب ندارید داخل ظرف تفلون مناسب فویل انداخته و بعد پاستا را بپزید.
با همین طرز تهیه می‌توانید انواع مختلف و شکل دار تارت پاستا را تهیه کنید.
می‌توانید سرو ماکارونی به شکل قالبی را برای مهمانی بپزید و سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا