طرز تهیه کالباس خانگی لذیذ ؛ چگونه کالباس خانگی درست کنیم

سر سفره خیلی از ایرانی ها، مخصوصا در صبحانه ، شام و حتی افرادی که در هنگام کار کردن ، تغذیه می کنند، کالباس یک غذای سریع و راحت است. اما تهیه کالباس خانگی، شرایطی دارد که پیشنهاد می کنم حتما این دستورپخت را بیاموزید.
کالباس خانگی واقعا غذای لذیذی هست و اگر بدرستی تهیه شود ، علاوه برای لذیذ بودن، دارای مواد معدنی مناسبی هم برخلاف کالباس های فروشگاه سوپر پروتئین هست.
مواد لازم تهیه کالباس خانگی:
- سینه مرغ: دو عدد
- سیر: یک بوته کوچک
- زرده تخممرغ: دو عدد
- آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری
- نمک: به میزان لازم
- پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
- پودر هل: یک قاشق چایخوری
- هویج پخته و ریز خرد شده: دو عدد
- قارچ بخار پز و ریز شده: چهار عدد متوسط
- روغن مایع: سه قاشق غذاخوری
- تصویر طرز تهیه کالباس خانگی
دستور پخت کالباس خانگی:
1- در ابتدا و برای تهیه کالباس خانگی، گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید.
2- بعد از انجام این کار ،آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.
3- در این مرحله زرده تخممرغ و روغن را هم افزوده و آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.
4- سپس ، قارچ و هویج را هم در خمیر به طور یکنواختی پخش کنید.
5- بعد از پخش کردن قارچ و هویج ، کیسه فریزری را باز کنید و خمیر را به صورت استوانه با قطر 10 سانتیمتر ، روی کیسه بگذارید و فشرده رول کنید.
6- دو سر کیسه فریزر را محکم ببندید و یک ساعت در یخچال گذاشته و بعد به مدت 5 /1 ساعت بخارپز کنید.
7- در مرحله آخر باید پس از خنک شدن، آن را در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شده و با یک کارد تیز برش حلقهای بزنید.
امیداوریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد. پیشنهادات خودتان را برای بهبود این دستورپخت برای ما در بخش نظرات ارسال کنید.