طرز تهیه کالباس خانگی لذیذ ؛ چگونه کالباس خانگی درست کنیم

سر سفره خیلی از ایرانی ها، مخصوصا در صبحانه ، شام و حتی افرادی که در هنگام کار کردن ، تغذیه می کنند، کالباس یک غذای سریع و راحت است. اما تهیه کالباس خانگی، شرایطی دارد که پیشنهاد می کنم حتما این دستورپخت را بیاموزید.

کالباس خانگی واقعا غذای لذیذی هست و اگر بدرستی تهیه شود ، علاوه برای لذیذ بودن، دارای مواد معدنی مناسبی هم برخلاف کالباس های فروشگاه سوپر پروتئین هست.

مواد لازم تهیه کالباس خانگی:

  • سینه مرغ: دو عدد
  • سیر: یک بوته کوچک
  • زرده تخم‌مرغ: دو عدد
  • آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
  • پودر هل: یک قاشق چایخوری
  • هویج پخته و ریز خرد شده: دو عدد
  • قارچ بخار پز و ریز شده: چهار عدد متوسط
  • روغن مایع: سه قاشق غذاخوری
  • تصویر طرز تهیه کالباس خانگی

دستور پخت کالباس خانگی:

1- در ابتدا و برای تهیه کالباس خانگی، گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید.

2- بعد از انجام این کار ،آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.

3- در این مرحله زرده تخم‌مرغ و روغن را هم افزوده و آن‌قدر ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.

4- سپس ، قارچ و هویج را هم در خمیر به طور یکنواختی پخش کنید.

5- بعد از پخش کردن قارچ و هویج ، کیسه فریزری را باز کنید و خمیر را به صورت استوانه با قطر 10 سانتی‌متر ، روی کیسه بگذارید و فشرده رول کنید.

6- دو سر کیسه فریزر را محکم ببندید و یک ساعت در یخچال گذاشته و بعد به مدت 5‌ /‌1 ساعت بخارپز کنید.

7- در مرحله آخر باید پس از خنک شدن، آن را در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شده و با یک کارد تیز برش حلقه‌ای بزنید.

امیداوریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد. پیشنهادات خودتان را برای بهبود این دستورپخت برای ما در بخش نظرات ارسال کنید.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا