3 روش طرز تهیه و دستور پخت میتلف گوشتی

امروز در مورد طرز تهیه میتلف گوشتی به 3 روش مختلق صحبت خواهیم کرد. همچنین نکات دیگری را به شما خواهیم گفت که می تواند در تهیه این غذای لذیذ کمک کننده باشد.

نکات آشپزی میتلف :

این غذا را می توانید با سس گوجه فرنگی یا تمام مواد فرعی این سس مادر سرو کنید.

برای بریدن این غذا اجازه دهید کمی خنک شود و سپس آن را خرد کنید تا بهتر له نشود.

این غذای گوشتی خوشمزه و لذیذ می تواند یک خوراکی ساده و متفاوت روی سفره های رنگارنگ باشد.

بهترین زمان برای آماده شدن برای یک فایل 30 دقیقه است.

حدود 1 ساعت طول می کشد تا پخته شود و منتظر میتلف باشید.

این غذا را می توانید در وعده های ناهار و شام مختلف سرو کنید.

اگر روزه هستید می توانید در ماه رمضان مثل افطار هم بخورید.

دستور پخت میتلف گوشتی

روش اول طرز تهیه میتلف لذیذ

مواد لازم میتلف گوشتی:

  • گوشت چرخ کرده 750 گرم
  • آرد 0.۵ پیمانه
  • شیر یک دوم پیمانه
  • پیاز سرخ شده 4 ق غ
  • جعفری خرد شده 3-2 ق غ
  • تخم مرغ 4 عدد
  • رب گوجه فرنگی 2 ق غ

طرز تهیه میتلف گوشتی خوشمزه:

زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده و بعد زرده و گوشت را اضافه می کنیم

سفیده را جداگانه با همزن برقی زده تا پف کند وبه مایه گوشت اضافه می کنیم.

کف قالب را چرب کرده ومقداری آرد سوخاری می پاشیم. مایه را داخل قالب ریخته و برای اینکه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطریق بن ماری آنرا می پزیم.

مواد لازم طرز تهیه میتلف گوشت

روش دوم میتلف گوشت

مواد لازم طرز تهیه میتلف گوشت

  • گوشت چرخ کرده بدون چربی: 750 گرم
  • پیاز سرخ شده: تعداد متوسط
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • سیب زمینی: یک عدد
  • شیر: 2 لیوان
  • تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری
  • قارچ: 7 عدد
  • هویج: 1 عدد
  • زرشک: دو قاشق غذاخوری
  • سس گوجه فرنگی: یک فنجان
  • فلفل دلمه ای: یک عدد
  • جعفری: هر چقدر بخواهی
  • بکینگ پودر: یک فنجان
  • جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل، دارچین: به میزان لازم

دستور پخت میتلف گوشت

سیب زمینی و هویج را از قبل بپزید و همراه با قارچ و فلفل خرد کنید.

ظرفی برداشته گوشت را چرخ کرده و در آن میریزیم سپس نمک، فلفل، دارچین، تخم گشنیز، زرشک، پیاز سرخ شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

آرد سوخاری را در شیر حل کرده و روی مخلوط گوشت بریزید و هم بزنید سپس زرده و سفیده تخم مرغ را در کاسه های جداگانه ریخته و مخلوط کنید.

ابتدا زرده ها را داخل مخلوط گوشت بریزید و خوب ورز دهید.

سپس سفیده ها را خوب مخلوط کرده و به مخلوط گوشت اضافه کرده و ورز دهید و قالب را از قبل چرب کرده و کمی آرد سوخاری بپاشید.

نیمی از مواد گوشت را داخل تابه ریخته و خرد می کنیم سپس سیب زمینی، هویج، قارچ، فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه می کنیم و بقیه گوشت را اضافه می کنیم و خراب می کنیم.

فر را با دمای 175 درجه گرم کنید و ابتدا قالب را در قابلمه آب جوش قرار دهید و سپس در فر قرار دهید.

پس از پخت خوب گوشت، آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.

سپس روی آن را با سس قرمز پوشانده و پس از برش در ظرف مورد نظر بر روی آن را با جعفری تزئین کرده و سرو کنید.

دستور پخت میتلف گوشتی لذیذ

روش سوم دستور پخت میتلف گوشتی:

مواد لازم برای میتلف:

  • گوشت چرخ کرده 750 گرم
  • نصف فنجان کرفس
  • پیاز طلایی داغ 3 قاشق غذاخوری
  • یک فنجان سبزیجات خرد شده
  • 1 عدد تخم مرغ
  • نصف لیوان شیر
  • یک و نیم فنجان آرد سوخاری
  • روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران آب شده ۱ قاشق مرباخوری
  • 2 قاشق غذاخوری هویج
  • فلفل رنگی 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • دارچین به میزان لازم

نحوه تهیه میتلف

نحوه تهیه میتلف :

پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس از روغن خارج می کنیم و هویج ها را در همان روغن خرد می کنیم و کرفس و فلفل را کمی تفت می دهیم تا نرم شود.

گوشت را با نمک و فلفل و دارچین ورز دهید تا یکدست شود سپس کرفس و فلفل و هویج و پیاز سرخ شده را با سبزیجات معطر به گوشت اضافه کرده و ورز دهید.

در روغن باقی مانده خمیر را کمی تفت می دهیم و پس از سرد شدن با زعفران به گوشت اضافه می کنیم.

آرد سوخاری را با شیر مخلوط کرده و به خمیر مایه اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یکدست شود.

قالب یا قالب کیک را کاملا چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید. قالب را با فویل بپوشانید و به مدت 45 دقیقه در فر زیرزمینی با دمای 180 درجه قرار دهید.

بعد از 45 دقیقه فویل آلومینیومی را از قالب خارج کرده و 30 دقیقه دیگر به فر برگردانید.

بعد از این مدت که عمر گوشت آماده شد، نان گوشت را از قالب خارج می کنیم و برش می زنیم و با سبزیجات آب پز به عنوان پیش غذا و مقداری برنج قالبی یا پوره سیب زمینی سرو می کنیم.

4/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا