بهترین طرز تهیه شورماهی پلو بوشهری (خوشمزه و لذیذ)

یکی از بهترین غذاهای ایرانی که ما با آن در دوران کودکی خاطرات زیادی داشتیم ، شورماهی پلو هست. شاید شما بخواهید به یاد قدیم یک پلو شورماهی تهیه کنید، اما دستورپخت آن را بلد نباشید.

اصلا نگران نباشید. این غذای زیبا آن چنان کار سختی ندارد و شما نیاز هست با کمک این دستور پخت سریع و کوتاه ، طرز تهیه آن را یاد بگیرید و در کنار خانواده خودتان از این غذای خوشمزه لذت ببرید.

مواد لازم طرز تهیه شورماهی پلو لذیذ

  • شوید : 200 گرم،پاك شده و خرد شده
  • ماهی شور متوسط : 1 عدد متوسط
  • كشمش : 1 تا 2 پیمانه
  • پودر لیموعمانی : 1 قاشق سوپخوری
  • زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
  • پیازداغ : 1 قاشق سوپخوری

آموزش آشپزی بیشتر: طرز تهیه کوبیده مرغ

دستور پخت شورماهی پلو :

1- ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. البته به این نکته دقت کنید که چند بار آب آن را عوض كنید.

2- سپس ماهی را تمیز كرده و تكه‌تكه كنید و در آب‌كش بگذارید.

3- برنج را در صورت تمایل با شوید و كره یا به صورت كته یا آب‌كش بپزید.

4- روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید.

5- كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.

6- پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.

نكته :

می‌توانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم كنید.

در مجموع زمان آماده سازی این غذا در حدود 35 – 45 دقیقه هست.

آموزش آشپزی بیشتر:

طرز تهیه کالباس خانگی

کباب مرغ با رزماری

دستور پخت میتلف گوشتی

دستور پخت سویس بندری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا