دستور و طرز تهیه سالاد سيب زميني با لوبيا سبز و ذرت

سالاد سیب زمینی اگر با لوبیا سبز و ذرت ترکیب شود یک غذای لذیذ و شیرین خواهد شد. این دسر پر از موا غنی و معدنی برای سلامتی بدن هست.

اگر می خواهید که دستور پخت این سالاد زیبا را یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم که حتما این آموزش کوتاه را دنبال کنید.

طرز تهيه سالاد سيب زميني با لوبيا سبز و ذرت:

1- حدود يك كيلو سيب زميني رو با پوست (شسته بشه) مكعبي دو سانت دو سانت خرد كنيد و كمي نمك و فلفل و روغن بزنيد و داخل فر صد و هشتاد درجه نيم ساعت تا چهل دقيقه بپزيد (يا بدون فر، اول آبپز كنيد و بعد برش بزنيد).

2- نيم كيلو لوبيا سبز كه پنج سانتي برش زديد رو هم مثل سيب زمينيها به مدت يك ربع داخل فر بذاريد، يا لوبيا ها رو هم كمي آبپز كنيد.

مواد لازم سالاد سیب زمینی ذرت و لوبیا سیب زمینی

در داخل يك كاسه موراد زیر را استفاده می کنیم:

  • سيب زميني
  • لوبيا سبز به مقدار کافی
  • پيازچه خرد شده چهار تا پنج عدد
  • يك ليوان ذرت
  • يك ليوان گوجه گيلاسي نصف شده
  • سه قاشق شويد خرد شده
  • دو قاشق روغن زيتون
  • دو قاشق سركه (یا آبلیمو)
  • نمك و فلفل رو مخلوط كنيد.

در نهایت سالاد سیب زمینی را يك ساعت در داخل يخچال قرارز دهید تا مزه دار شود.

امیداوریم از این سالاد خوشمزه لذت برده باشید. شما می توانید این سالاد را برای میان وعده و یا در کنار وعده های اصلی خودتان به عنوان پیش غذا میل بفرمایید.

حتما نظرات خودتان را برای بهتر کردن و بهبود این دسر زیبا و خوش طعم برای ما ارسال کنید.

همچنین اگر شما هم روش دیگری برای تهیه این غذا دارید ، حتما در بخش کامنت برای ما ارسال بفرمایید.

آموزش آشپزی بیشتر:

ژله رنگین کمان

ماهي سوخاري

حلیم بادمجان اصفهانی

سالاد زیتون

کباب سبزیجات یونانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا