نحوه پخت و طرز تهیه بلال کبابی ( ترد و خوشمزه)

یکی از بهترین غذاها در فصل تابستان ، بلال هست. اما یک مورد بسیار خاص از این غذا ، بلال کبابی هست که در ایران بسیار معروف هست.
این غذا در نقاط مختلف جهان علاقمندان بسیار دارد. اما در ایران و مخصوصا در فصل گرما، خیلی از مردم برای خوردن این غذا صف می کشند.
اما امروز به شما خواهیم گفت که دیگر نیاز نیست برای خوردن بلال کبابی پولی هزینه کنید و می توانید خودتان ان را اماده کنید.
با این آموزش یک بلال کبابی ترد و خوشمزه اماده کنید و در کنار دوستان و یا خانواده خودتان ، یک دسر عالی را میل کنید.
مواد لازم برای دستور پخت بلال کبابی لذیذ:
بلال : 6 عدد، پوسته آنها جدا شده و کاملا تمیز شوند
کره : 100 گرم
سیر کوبیده و سرخ شده : 3 قاشق چایخوری
نمک و فلفل : در حد لازم
طرز تهیه بلال کبابی ترد و خوشمزه:
1- کباب پز را روی درجه حرارت ملایم قرار دهید.
2- 6 تکه فویل آلومینیومی تهیه کنید. فویلها باید به اندازهای باشند که دور بلالها را بپوشانند.
3- هر بلال را روی یک تکه فویل قرار دهید. طوری که کامل آن را پوشش داده باشد.
4- برای طعم بهتر حتما هر کدام از بلالها را آغشته به کره کنید.
5- سیر کوبیده و سرخ شده را به طور یک نواخت روی بلالها پخش کنید.
6- در صورت تمایل روی بلالها، نمک و فلفل نیز بریزید.
7- بلالها را محکم درون فویلها بپیچانید و آنها را روی کبابپز قرار دهید.
8- بلالها را به مدت 30- 20 ثانیه یا تا زمانی که نرم شوند روی کبابپز قرار دهید. در این میان هر چند وقت یکبار آنها را بچرخانید.
امیدوارم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد و شما بتوانید یک غذای دلچسب و یک دسر خوشمزه بعد ازظهری را داشته باشید.
اگر شما هم یک روش برای درست کردن این غذا دارید، حتما در بخش کامنت برای ما ارسال کنید تا بتوانیم این مطلب را بهبود دهیم.