تهیه انواع دسر و سالادآشپزی

طرز تهیه بلال کبابی با کره ترد و خوشمزه (پخت با کباب پز)

طرز تهیه بلال کبابی با کره ترد و خوشمزه (پخت با کباب پز)
prepare a variety of desserts 6

طرز تهیه بلال کبابی ترد و خوشمزه. اگر نمی دانید چگونه یک بلال کبابی درست کنید ، گام به گام تهیه آن را یاد بگیرید.

نوع: میان وعده

سبک آشپزی: بین المللی

کلمات کلیدی: بلال کبابی با کره

بازده دستورالعمل: 6

کالری: 771

زمان آماده سازی: PT30M

زمان پخت و پز: PT30M

زمان کل: PT1H

اجزاء دستورالعمل:

  • بلال
  • کره
  • سیر کوبیده
  • نمک
  • فلفل

راهنمای دستورالعمل: یکی از بهترین غذاها در فصل تابستان ، بلال هست. اما یک مورد بسیار خاص از این غذا ، بلال کبابی هست که در ایران بسیار معروف هست. این غذا در نقاط مختلف جهان علاقمندان بسیار دارد. اما در ایران و مخصوصا در فصل گرما، خیلی از مردم برای خوردن این غذا صف می کشند. اما امروز به شما خواهیم گفت که دیگر نیاز نیست برای خوردن بلال کبابی پولی هزینه کنید و می توانید خودتان ان را اماده کنید. با این آموزش یک بلال کبابی ترد و خوشمزه اماده کنید و در کنار دوستان و یا خانواده خودتان ، یک دسر عالی را میل کنید. اگر شما اهل ورزش هستید و نیاز به انرژی بالایی در طول روز دارید، مخصوصا برای غروب یک روز سخت با فعالیت کاری زیاد، خورد این بلال کبابی گزینه بسیار خوبی است. فقط سعی کنید در حد اعتدال بخورید. زیرا مصرف کالری زیاد برای ورزشکاران با توجه به اینکه تبدیل به چربی می شود، گزینه مناسبی برای داشتن فیزیک عالی و مناسب نیست. بلال کبابی برای یک میان وعده عصرانه در کنار دوستان شما یک گزینه بسیار عالی است. می توانید در کنار هم یک غروب شاد را داشته باشید. طرز تهیه بلال کبابی خوشمزه مواد لازم بلال :‌ 6 عدد، پوسته‌ آن‌ها جدا شده و کاملا تمیز شوند کره : 100 گرم سیر کوبیده و سرخ شده :‌ 3 قاشق چای‌خوری نمک و فلفل : در حد لازم دستور پخت بلال کبابی 1- کباب پز را روی درجه حرارت ملایم قرار دهید. 2- 6 تکه فویل آلومینیومی تهیه کنید. فویل‌ها باید به اندازه‌ای باشند که دور بلال‌ها را بپوشانند. 3- هر بلال را روی یک تکه فویل قرار دهید. طوری که کامل آن را پوشش داده باشد. 4- برای طعم بهتر حتما هر کدام از بلال‌ها را آغشته به کره کنید. 5- سیر کوبیده و سرخ شده را به طور یک نواخت روی بلال‌ها پخش کنید. 6- در صورت تمایل روی بلال‌ها، نمک و فلفل نیز بریزید. 7- بلال‌ها را محکم درون فویل‌ها بپیچانید و آن‌ها را روی کباب‌پز قرار دهید. 8- بلال‌ها را به مدت 30- 20 ثانیه یا تا زمانی که نرم شوند روی کباب‌پز قرار دهید. در این میان هر چند وقت یکبار آن‌ها را بچرخانید.

امتیازدهی ویرایشگر:
3.52

یکی از بهترین غذاها در فصل تابستان ، بلال هست. اما یک مورد بسیار خاص از این غذا ، بلال کبابی هست که در ایران بسیار معروف هست. این غذا در نقاط مختلف جهان علاقمندان بسیار دارد. اما در ایران و مخصوصا در فصل گرما، خیلی از مردم برای خوردن این غذا صف می کشند.

اما امروز به شما خواهیم گفت که دیگر نیاز نیست برای خوردن بلال کبابی پولی هزینه کنید و می توانید خودتان ان را اماده کنید. با این آموزش یک بلال کبابی ترد و خوشمزه اماده کنید و در کنار دوستان و یا خانواده خودتان ، یک دسر عالی را میل کنید.

اگر شما اهل ورزش هستید و نیاز به انرژی بالایی در طول روز دارید، مخصوصا برای غروب یک روز سخت با فعالیت کاری زیاد، خورد این بلال کبابی گزینه بسیار خوبی است. فقط سعی کنید در حد اعتدال بخورید. زیرا مصرف کالری زیاد برای ورزشکاران با توجه به اینکه تبدیل به چربی می شود، گزینه مناسبی برای داشتن فیزیک عالی و مناسب نیست.

بلال کبابی برای یک میان وعده عصرانه در کنار دوستان شما یک گزینه بسیار عالی است. می توانید در کنار هم یک غروب شاد را داشته باشید.

 

طرز تهیه بلال کبابی خوشمزه

مواد لازم

  • بلال :‌ 6 عدد، پوسته‌ آن‌ها جدا شده و کاملا تمیز شوند
  • کره : 100 گرم
  • سیر کوبیده و سرخ شده :‌ 3 قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل : در حد لازم

 

دستور پخت بلال کبابی

1- کباب پز را روی درجه حرارت ملایم قرار دهید.

2- 6 تکه فویل آلومینیومی تهیه کنید. فویل‌ها باید به اندازه‌ای باشند که دور بلال‌ها را بپوشانند.

3- هر بلال را روی یک تکه فویل قرار دهید. طوری که کامل آن را پوشش داده باشد.

4- برای طعم بهتر حتما هر کدام از بلال‌ها را آغشته به کره کنید.

5- سیر کوبیده و سرخ شده را به طور یک نواخت روی بلال‌ها پخش کنید.

6- در صورت تمایل روی بلال‌ها، نمک و فلفل نیز بریزید.

7- بلال‌ها را محکم درون فویل‌ها بپیچانید و آن‌ها را روی کباب‌پز قرار دهید.

8- بلال‌ها را به مدت 30- 20 ثانیه یا تا زمانی که نرم شوند روی کباب‌پز قرار دهید. در این میان هر چند وقت یکبار آن‌ها را بچرخانید.

 

مقدار کالری، چربی، ویتامین ها و پروتئین

کالری: 771 کیلوکالری
چربی: 81.7 گرم
کربوهیدرات: 13.6 گرم
پروتئین: 2.7 گرم

 

املاح معدنی:

  • آهن
  • روی
  • سلنیوم
  • فسفر
  • پتاسیم
  • منیزیم

 

ویتامین‌ها:

  • ویتامین B12
  • ویتامین C
  • ویتامین B6
  • ویتامین D
  • ویتامین A
  • ویتامین B1
  • ویتامین B2

 

امیدوارم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد و شما بتوانید یک غذای دلچسب و یک دسر خوشمزه بعد ازظهری را داشته باشید.

اگر شما هم یک روش برای درست کردن این غذا دارید، حتما در بخش کامنت برای ما ارسال کنید تا بتوانیم این مطلب را بهبود دهیم.

 

آموزش آشپزی بیشتر:

پیتزا ترکی

تارت نوتلا

ماهي سوخاري

کباب مرغ با کرفس

اسنک گوجه فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا