طرز تهیه و دستور پخت کباب انگشتی (گام به گام)

کباب انگشتی از غذاهای بسیاز لذیذ ایرانی هست که در خیلی از شهرهای ایران شناته شده است و قسمتی از سفره ما ایرانیان هست.
طرز تهیه این غذا آن طوری که خیلی از افراد فکر می کنند آنچنان سخت نیست و فقط کمی مهارت برای این کار نیاز هست.
با اضافه کردن تخم مرغ میزان پروتئین این غذا را هم افزایش خواهید داد.
این غذا برای 2 نفر کافی هست. اگر تعداد شما بیشتر هست ، با توجه به موارد گفته شده میزان هر ماده را افزایش دهید.
این کباب هم از لحاظ ترکیبات و مواد معدنی در حد قابل قبولی هست و می تواند تا حدود 4 ساعت شما را سیر نگه دارد.
همچنین این کباب بسیار خوشمزه هست که مزه آن هم بسیار عالی است.
طرز تهیه کباب انگشتی :
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
پیاز متوسط : یک عدد
نان تست : 3 تکه
تخم مرغ : یک عدد ( یا یک عدد زرده تخم مرغ)
نمک- فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
دستور پخت کباب انگشتی :
1- نانهای تست را در کمی آب خیس کنید تا نرم شوند.
2- سپس پیاز را هم رنده کنید. پیاز به بوی دلچسب آن اضافه می شود.
2- بعد از انجام این کار ، گوشت- پیاز- نان تست له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
3- سعی کنید با کمک دست ، شکل بدهید و در روغن سرخ کنید.
4- هر دو طرف کبابها و اطراف آن را در روغن سرخ کنید و با نان یا برنج میل کنید.
امیدوارم که در کنار خانواده خودتان، از این غذای دلچسب لذت ببرید و یک روز زیبا را داشته باشید.
هر گونه پیشنهاد برای بهتر شدن این دستپخت دارید ، در بخش کامنت ها برای ما ارسال کنید.
ما منتظر نظرات شما برای بهبود مطالب سایت کوک باش هستیم.