طرز تهیه و دستور پخت کباب انگشتی (گام به گام)

طرز تهیه و دستور پخت کباب انگشتی (گام به گام)

بهترین طرز تهیه کباب انگشتی لذیذ. آموزش مرحله به مرحله و دستور پخت حرفه ای و سریع برای کباب انگشتی خوشمزه
نوع: شام , نهار
سبک آشپزی: بین المللی
کلمات کلیدی: کباب انگشتی
بازده دستورالعمل: 2
کالری: 1120
زمان آماده سازی: PT30M
زمان پخت و پز: PT1H
زمان کل: PT1H30M
اجزاء دستورالعمل:
- گوشت چرخ کرده
- پیاز
- نان تست
- تخم مرغ
- نمک
- فلفل
- زرد چوبه
راهنمای دستورالعمل: کباب انگشتی از غذاهای بسیاز لذیذ ایرانی هست که در خیلی از شهرهای ایران شناته شده است و قسمتی از سفره ما ایرانیان هست. طرز تهیه این غذا آن طوری که خیلی از افراد فکر می کنند آنچنان سخت نیست و فقط کمی مهارت برای این کار نیاز هست. با اضافه کردن تخم مرغ میزان پروتئین این غذا را هم افزایش خواهید داد. این غذا برای 2 نفر کافی هست. اگر تعداد شما بیشتر هست ، با توجه به موارد گفته شده میزان هر ماده را افزایش دهید. این کباب هم از لحاظ ترکیبات و مواد معدنی در حد قابل قبولی هست و می تواند تا حدود 4 ساعت شما را سیر نگه دارد. همچنین این کباب بسیار خوشمزه هست که مزه آن هم بسیار عالی است. این غذا برای افرادی که قصد دارند لاغر شوند و از انواع چربی و سرخ کردنی دوری کنند، اصلا مناسب نیست. اما اگر در رژیم سخت کاهش وزن قرار ندارید، خوردن مقداری از این وعده غذایی مشکل ندارد. طرز تهیه کباب انگشتی : مواد لازم گوشت چرخ کرده : 300 گرم پیاز متوسط : یک عدد نان تست : 3 تکه تخم مرغ : یک عدد ( یا یک عدد زرده تخم مرغ) نمک- فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم دستور پخت کباب انگشتی : 1- نانهای تست را در کمی آب خیس کنید تا نرم شوند. 2- سپس پیاز را هم رنده کنید. پیاز به بوی دلچسب آن اضافه می شود. 2- بعد از انجام این کار ، گوشت- پیاز- نان تست له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. 3- سعی کنید با کمک دست ، شکل بدهید و در روغن سرخ کنید. 4- هر دو طرف کبابها و اطراف آن را در روغن سرخ کنید و با نان یا برنج میل کنید. امیدوارم که در کنار خانواده خودتان، از این غذای دلچسب لذت ببرید و یک روز زیبا را داشته باشید.
4.12
کباب انگشتی از غذاهای بسیاز لذیذ ایرانی هست که در خیلی از شهرهای ایران شناته شده است و قسمتی از سفره ما ایرانیان هست. طرز تهیه این غذا آن طوری که خیلی از افراد فکر می کنند آنچنان سخت نیست و فقط کمی مهارت برای این کار نیاز هست.
با اضافه کردن تخم مرغ میزان پروتئین این غذا را هم افزایش خواهید داد. این غذا برای 2 نفر کافی هست. اگر تعداد شما بیشتر هست ، با توجه به موارد گفته شده میزان هر ماده را افزایش دهید.
این کباب هم از لحاظ ترکیبات و مواد معدنی در حد قابل قبولی هست و می تواند تا حدود 4 ساعت شما را سیر نگه دارد. همچنین این کباب بسیار خوشمزه هست که مزه آن هم بسیار عالی است.
این غذا برای افرادی که قصد دارند لاغر شوند و از انواع چربی و سرخ کردنی دوری کنند، اصلا مناسب نیست. اما اگر در رژیم سخت کاهش وزن قرار ندارید، خوردن مقداری از این وعده غذایی مشکل ندارد.
طرز تهیه کباب انگشتی :
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده : 300 گرم
- پیاز متوسط : یک عدد
- نان تست : 3 تکه
- تخم مرغ : یک عدد ( یا یک عدد زرده تخم مرغ)
- نمک- فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
دستور پخت کباب انگشتی :
1- نانهای تست را در کمی آب خیس کنید تا نرم شوند.
2- سپس پیاز را هم رنده کنید. پیاز به بوی دلچسب آن اضافه می شود.
2- بعد از انجام این کار ، گوشت- پیاز- نان تست له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
3- سعی کنید با کمک دست ، شکل بدهید و در روغن سرخ کنید.
4- هر دو طرف کبابها و اطراف آن را در روغن سرخ کنید و با نان یا برنج میل کنید.
امیدوارم که در کنار خانواده خودتان، از این غذای دلچسب لذت ببرید و یک روز زیبا را داشته باشید.
مقدار کالری، چربی، ویتامین ها و پروتئین
کالری: | 1119 کیلوکالری |
چربی: | 66.72 گرم |
کربوهیدرات: | 56.6 گرم |
پروتئین: | 78.9 گرم |
املاح معدنی:
- آهن
- روی
- سلنیوم
- فسفر
- پتاسیم
- منیزیم
- مس
- زینک
- اسید فولیک
- کلرید
ویتامینها:
- ویتامین B12
- ویتامین C
- ویتامین B6
- ویتامین D
- ویتامین A
- ویتامین B1
- ویتامین B2
هر گونه پیشنهاد برای بهتر شدن این دستپخت دارید ، در بخش کامنت ها برای ما ارسال کنید.
ما منتظر نظرات شما برای بهبود مطالب آشپزی سایت کوک باش هستیم.
آموزش آشپزی بیشتر: