طرز تهیه و دستور پخت کباب انگشتی (گام به گام)

کباب انگشتی از غذاهای بسیاز لذیذ ایرانی هست که در خیلی از شهرهای ایران شناته شده است و قسمتی از سفره ما ایرانیان هست.

طرز تهیه این غذا آن طوری که خیلی از افراد فکر می کنند آنچنان سخت نیست و فقط کمی مهارت برای این کار نیاز هست.

با اضافه کردن تخم مرغ میزان پروتئین این غذا را هم افزایش خواهید داد.

این غذا برای 2 نفر کافی هست. اگر تعداد شما بیشتر هست ، با توجه به موارد گفته شده میزان هر ماده را افزایش دهید.

این کباب هم از لحاظ ترکیبات و مواد معدنی در حد قابل قبولی هست و می تواند تا حدود 4 ساعت شما را سیر نگه دارد.

همچنین این کباب بسیار خوشمزه هست که مزه آن هم بسیار عالی است.

آموزش آشپزی بیشتر: خورشت انار بیج گیلانی

طرز تهیه کباب انگشتی :

  • گوشت چرخ کرده : 300 گرم
  • پیاز متوسط : یک عدد
  • نان تست : 3 تکه
  • تخم مرغ : یک عدد ( یا یک عدد زرده تخم مرغ)
  • نمک- فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم

دستور پخت کباب انگشتی :

1- نانهای تست را در کمی آب خیس کنید تا نرم شوند.

2- سپس پیاز را هم رنده کنید. پیاز به بوی دلچسب آن اضافه می شود.

2- بعد از انجام این کار ، گوشت- پیاز- نان تست له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

3- سعی کنید با کمک دست ، شکل بدهید و در روغن سرخ کنید.

4- هر دو طرف کبابها و اطراف آن را در روغن سرخ کنید و با نان یا برنج میل کنید.

امیدوارم که در کنار خانواده خودتان، از این غذای دلچسب لذت ببرید و یک روز زیبا را داشته باشید.

هر گونه پیشنهاد برای بهتر شدن این دستپخت دارید ، در بخش کامنت ها برای ما ارسال کنید.

ما منتظر نظرات شما برای بهبود مطالب سایت کوک باش هستیم.

آموزش آشپزی بیشتر:

دستور پخت سویس بندری

خورش بامیه با لپه، مرغ و تمر هندی

دستور پخت چلو مرغ زعفراني

کباب تابه ای با جگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا