طرز تهیه و دستور پخت کباب انگشتی (گام به گام)

کباب انگشتی از غذاهای بسیاز لذیذ ایرانی هست که در خیلی از شهرهای ایران شناته شده است و قسمتی از سفره ما ایرانیان هست.

طرز تهیه این غذا آن طوری که خیلی از افراد فکر می کنند آنچنان سخت نیست و فقط کمی مهارت برای این کار نیاز هست.

با اضافه کردن تخم مرغ میزان پروتئین این غذا را هم افزایش خواهید داد.

این غذا برای 2 نفر کافی هست. اگر تعداد شما بیشتر هست ، با توجه به موارد گفته شده میزان هر ماده را افزایش دهید.

این کباب هم از لحاظ ترکیبات و مواد معدنی در حد قابل قبولی هست و می تواند تا حدود 4 ساعت شما را سیر نگه دارد.

همچنین این کباب بسیار خوشمزه هست که مزه آن هم بسیار عالی است.

طرز تهیه کباب انگشتی :

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

پیاز متوسط : یک عدد

نان تست : 3 تکه

تخم مرغ : یک عدد ( یا یک عدد زرده تخم مرغ)

نمک- فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم

دستور پخت کباب انگشتی :

1- نانهای تست را در کمی آب خیس کنید تا نرم شوند.

2- سپس پیاز را هم رنده کنید. پیاز به بوی دلچسب آن اضافه می شود.

2- بعد از انجام این کار ، گوشت- پیاز- نان تست له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

3- سعی کنید با کمک دست ، شکل بدهید و در روغن سرخ کنید.

4- هر دو طرف کبابها و اطراف آن را در روغن سرخ کنید و با نان یا برنج میل کنید.

امیدوارم که در کنار خانواده خودتان، از این غذای دلچسب لذت ببرید و یک روز زیبا را داشته باشید.

هر گونه پیشنهاد برای بهتر شدن این دستپخت دارید ، در بخش کامنت ها برای ما ارسال کنید.

ما منتظر نظرات شما برای بهبود مطالب سایت کوک باش هستیم.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا