طرز تهیه باچانگای گوشت ترکیه ای (مقوی و خوشمزه)

اگر شما به غذاهای ترکیهای علاقه دارید و قصد دارید تا یک وعده غذایی را در کنار خانواده خودتان با غذای ترکی سپری کنید، باچانگای ترکی یکی از بهترین آنها هست. پنیر کاشر و گوشت خشکشده از مهمترین مواد لازم برای تهیه باچانگای گوشت هست.
نکته مهم اینجاست که اگر قصد دارید تا وزن خودتان را کاهش دهید و یا به عبارتی رژیم لاغری بگیرید، باچانگای گوشتی را میتوانید به عنوان یک وعده غذایی میل کنید. اما اگر قصد ندارید تا رژیم بگیرید میتوانید به عنوان یک دسر و حتی به عنوان یک ساندویچ از آن استفاده کنید.
خمیر یوفکا که در اکثر فروشگاهها دیده میشود، نوعی خمیر هست که باچانگای گوشت دران پیچیده میشود. این نوع خمیر حالت مربعی دارد و با قرار دادن باچانگای گوشت دران، باید خمیر را به صورت مثلثی تهیه کنید.
ارزش غذایی
- کل کالری: حدود 2090 کالری
- چربی: حدود 105.8 گرم
- کربوهیدرات: حدود 155.6 گرم
- پروتئین: حدود 115.2 گرم
طرز تهیه باچانگای گوشت برای میان وعده
مواد لازم برای باچانگای گوشت
- خمیر یوفکا مثلثی 6 ورق
- گوشت چرخکرده 200 گرم
- پنیر کاشار 200 گرم
- فلفل دلمهای قرمز 1 عدد
- تخممرغ 1 عدد
- شیر 1/4 پیمانه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
- پیاز 1 عدد
طرز تهیه باچانگای گوشت لذیذ و مقوی
در ابتدا و هنگامی که در تابه روغن ریختید پیاز را در آن بریزید و بعد از سبک شدن پیاز و سرخ شدن آن، گوشت را اضافه کرده و کامل هم بزنید.
زمانی که گوشت با پیاز ترکیب شد، صبر کنید تا تفت بخورد. سپس فلفل دلمهای را به صورت نگینی خورد کرده و به ترکیبات قبلی در تابه اضافه کنید. باید کمی صبر کنید تا فلفل کمی نرم شود.
وقتی که نرم شد، نمک و فلفل را اضافه کنید تا کاملاً ترکیب شوند. سپس آن را کنار بگذاردی تا خنک شود.
در این مرحله باید شیر و تخممرغ را با هم ترکیب کنید و به خوبی هم بزنید. در این فاصله بری آشپزی را برای کشیدن این مایع بر روی باچانگای گوشت آماده کنید.
خمیر یوفکا را آماده نگه دارید و با برس تمام سطح خمیر را با مخلوط شیر و تخممرغ آغشته کنید.
در این مرحله یک لایه گنیر رنده شده مستطیلی را روی خمیر قرار دهید. دقت کنید که از لبههای خمیر چندسانتی متر فاصله داشته باشد.
حالا مخلوط فلفل دلمهای و گوشت را روی لبه پنیر قرار دهید و لبه گرد خمیر را روی مواد تا بزنید. همچنین کنارهها را برگردانید تا به موادی که آماده کردهاید برسد. در آخر هم باید بخش بالایی را تا بزنید و روی خمیر را با شیر و تخممرغ به صورت کامل بپوشانید.
باید با 6 خمیر این کار را انجام دهید و در تابه مقداری روغن ریخته و باچانگای گوشت را سرخ کنید. تا حدی که 2 طرف آن سرخ و رنگ قهوهای به خودش بگیرد.
غذای شما آماده است و میتوانید باچانگای گوشت را که داغ و خوشمزه هم هست میل فرمایید.
نکات مهم برای غذا :
به جای گوشت چرخ کرده، می توانید از تکه های گوشت پخته شده استفاده کنید. |
به جای سرخ کردن، می توانید باچانگای گوشت را به مدت 10 دقیقه در فر، دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. |
اگر غذای تند دوست دارید، یک عدد فلفل چیلی در گوشت تفت دهید. |
آموزش آشپزی بیشتر: