تهیه انواع دسر و سالادآشپزی

دستور و طرز تهیه پوره توت فرنگی خوشمزه در خانه (ساده و سریع)

پوره توت‌فرنگی یک دسر و میان وعده عالی برای فصول بهار و تابستان هست. مخصوصاً در فصل بهار و ماه اردیبهشت که بهترین فصل توت‌فرنگی هست، خوردن پوره توت‌فرنگی می‌تواند حس بسیار خوبی به شما بدهد. امروز قصد داریم برای شما طرز تهیه پوره توت‌فرنگی را در خانه برای شما آموزش دهیم.

اگر دوست دارید تا یک نوع سس جدید را روی غذاهای خودتان تست کنید، می‌توانید از این پوره خوشمزه برای آنها استفاده کنید. زیرا سس‌ها همیشه به‌عنوان یک نوع ادویه برای ما در اکثر سفره‌ها و طعم دادن شناخته شده‌اند.

اگر شما هم قصد دارید تا یک طعم شیرین را به غذاهای خودتان بدهید پوره توت‌فرنگی یک گزینه عالی برای شما خواهد بود. پیشنهاد می‌کنیم که حتماً این کار را انجام دهید.

حتی اگر شما دستی در تهیه انواع شیرینی دارید هم می‌توانید از این پوره خوشمزه استفاده کنید. زیرا به‌عنوان یک طعم‌دهنده کاملاً طبیعی هست و هیچ‌گونه ضرری بابت قند اضافی در شیرینی و کیک تولد نخواهد داشت.

 

ارزش غذایی

  • توت فرنگی 570 گرم:
    • کل کالری: 182 کالری
    • چربی: 1.1 گرم
    • کربوهیدرات: 44.4 گرم
    • پروتئین: 3.8 گرم
  • شکر 50-60 گرم:
    • کل کالری: 200-240 کالری
    • چربی: 0-0.5 گرم (شکر قند)
    • کربوهیدرات: 50-60 گرم
    • پروتئین: 0 گرم
  • آب لیمو تازه چند قطره:
    • کل کالری: بسیار کم
    • چربی: بسیار کم
    • کربوهیدرات: بسیار کم
    • پروتئین: بسیار کم

 

دستور تهیه پوره توت فرنگی خوشمزه و لذیذ

مواد لازم برای پوره توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه این غذا بسیار کم هست و می توانید براحتی آن را تهیه کنید.

  • توت فرنگی 570 گرم
  • شکر 50-60 گرم
  • آب لیمو تازه چند قطره

طرز تهیه این پوره خوشمزه و شیرین

1- توت فرنگی ها را بشویید و پوشش بالایی را بردارید. توت فرنگی ها را در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.

3- بعد از اینکه توت فرنگی ها یخ زدند، آن ها را در ظرف بزرگی بریزید تا آب شوند.

۴- پس از آب شدن، توت فرنگی ها را با آب داخل مخلوط کن با مخلوط کن بریزید. توت فرنگی ها را با همزن پر سرعت مخلوط کنید تا کاملا له و له شوند.

5- در این مرحله و پس از هم زدن با مخلوط کن، شکر را به پوره توت فرنگی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود و پوره یکدست و غلیظ شود.

6- در مرحله آخر پوره توت فرنگی را در ظرف دربسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

دستور غذای مشابه:

دستور تهیه سوپ نخود مدیترانه‌ای

طرز تهیه پوره سیب زمینی کامچوری

طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز

 

نکات مهم برای غذا :

می توانید آن را در ظرف بسته به مدت ۱ هفته در یخچال و فریزر نگهداری کنید.
ابتدا توت فرنگی تازه را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
حتما از توت فرنگی تازه و سالم، بدون لک و زدگی استفاده کنید.
می توانید از گوشت کوب برقی هم برای پوره کردن توت فرنگی ها استفاده کنید.
میزان مواد لازم برای تهیه این دسر برای 2 نفر است.
زمان آماده سازی این پوره خوشمره در حدود 10 دقیقه است.
می توانید کمی آب لیمو ترش به پوره توت فرنگی اضافه کنید تا طعم بی نظیر پیدا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا