بهترین طرز تهیه و دستور پخت ماهی بخارپز خوشمزه

یکی از بهترین غذاهای خوشمزه ای که اکثر ایرانیان، سر سفره خودشان دارند، ماهی بخارپز هست.

ماهی بخارپز یکی از غذاهای معروف ایرانی هست. البته این غذا در کشورهای دیگر هم وجود دارد.

اما در ایران دستور پخت ماهی بخارپز متفاوت هست و مخصوص طعم و سلیقه ایرانیها هست.

اگر شما قصد دارید طرز تهیه این غذا را یاد بگیرید ، ادامه مطلب را بخوانید و دستور پخت را دنبال کنید.

مواد لازم برای طرز تهیه ماهی بخارپز

  • فیله ماهی (ترجیحا بچه شیر) : ۱۵۰ گرم
  • پیاز کوچک : ۲عدد
  • یک عدد لیمو
  • نصف فلفل دلمه رنگی
  • ۱۰۰ گرم خیار شور
  • ۱۰۰ گرم سبزی خوردن
  • به تعداد کافی گوجه فرنگی
  • ۱۰۰ گرم قارچ
  • پودر پیاز و نمک و زعفران و در صورت تمایل فلفل

آموزش آشپزی بیشتر: دستور پخت چلو مرغ زعفراني

دستور پخت ماهی بخارپز لذیذ:

1- ماهی را بعد از خشک کردن با دستمال، در یک ظرف با یکی از پیازها که خلال باریک شده و نصف لیمو و کمی پودر پیاز، و در صورت تمایل مقدار بسیار کمی پودر سیر به مدت یکساعت با در بسته نگه میداریم.

2- در این مرحله سپس پیاز دوم را در یک ظرف چدنی یا تفلون خرد کرده و ماهی را از طرفی که پوست دارد روی آن قرار میدهیم.

3- سپس کمی نمک و پودر پیاز و کمی زعفران در صورت تمایل فلفل ترجیحا سیاه روی آن می پاشیم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسیار کم به حال خود می گذاریم تا رنگ پیازها تغییر کند و ماهی بپزد.

4- سپس نصف دیگر لیمو را روی ماهی میریزیم و قارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را میگذاریم تا قارچ کمی نرم شود.

5- در آخر ماهی و قارچ فوق العاده خوشمزه را در بشقاب میکشیم و با سبزیجات تازه و خوشرنگ و کم کالری تزیین میکنیم.

امیدواریم که این غذای دلنشین را در کنار خانواده خودتان میل کنید و لذت ببرید.

حتما نظرات و دیدگاه های خودتان را در بخش نظرات ارسال کنید و اگر پیشنهادی برای طرزتهیه این ماهی دارید، در بخش کامنت برای ما ارسال کنید.

آموزش آشپزی بیشتر:

کباب تابه ای با جگر

انواع پاستا ایتالیایی

طرز تهیه شله زرد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا