طرز تهیه پوره سیب زمینی کامچوری (هند) مقوی و خوشمزه

یکی از بیشتری غذاهای خارجی که در کشور ما معروف هست، غذاهای هندی هستند و یکی از معروف‌ترین این دسرها، پوره سیب‌زمینی کامچوری هست که بسیار مقوی و سرشار از فیبر و مواد معدنی است.

اگر شما اهل رژیم گرفتن هستید و قصد دارید تا وزن خودتان را کاهش دهید، ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که این غذا را به‌عنوان وعده غذایی اصلی استفاده کنید. زیرا یک غذای کم‌حجم، اما مقوی هست.

زیرا از موادی همانند شیر – کره و ماست در آن استفاده شده است که سرشار از کلسیم هستند. پیشنهاد می‌کنیم برای وعده غذایی شام از پوره سیب‌زمینی کامچوری میل کنید.

نکته جالب در مورد این غذا این هست که اکثر هندی‌ها پوره سیب‌زمینی کامچوری را با فلفل تند میل می‌خورند. پیشنهاد می‌کنیم که با توجه به سلیقه خودتان از میزان خاصی از فلفل استفاده کنید.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های غذاهای هندی که طعم تند دارند، استفاده از انواع سبزیجات، مغزها، حبوبات و دانه‌ها است. استفاده از این مواد در غذاهای هندی آن را در زمره سالم‌ترین و مقوی‌ترین غذاها قرار داده است.

پوره سیب زمینی اغلب در کنار غذاهایی مانند بیف استراگانف روسی یا استیک سرو می‌شود، اما می‌توانید پوره سیب زمینی کامچور را نیز به عنوان غذای اصلی میل کنید.

شما می‌توانید این غذای خارجی را به عنوان پیش‌غذا و وعده‌های اصلی خود (نهار و شام) میل فرمایید. مخصوصاً کسانی که رژیم ورزشی دارند می‌توانند از این غذای هندی به عنوان یک وعده اصلی میل کنند.

چون حاوی تخم‌مرغ است، پروتئین بالایی دارد. در نتیجه مصرف شیر، کره و ماست دارای درصد بالایی از کلسیم است. سیب‌زمینی حاوی مقدار زیادی فیبر و مواد معدنی از جمله پتاسیم است که برای سلامتی مفید است.

طرز تهیه پوره سیب‌زمینی کامچوری (هند) خوشمزه و مقوی

مواد لازم برای پوره سیب زمینی

  • سیب‌زمینی 5 عدد
  • تخم‌مرغ 3 عدد
  • کره 25 گرم
  • شیر نصف پیمانه
  • ماست نصف پیمانه
  • آویشن خشک 1 قاشق غذاخوری
  • نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • پودر سیر 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه سیب زمینی کامچوری

1- ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و تخم مرغ ها را جداگانه بجوشانید. ادویه ها و سبزیجات خشک را با هم مخلوط کنید.

2- همچنین نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال کره را بردارید تا به دمای محیط برسد.

3- کدو سبز را پوست گرفته و رنده کرده و آب آن را بگیرید. سپس کره را به سیب زمینی ها اضافه کنید.

4- بعد از مخلوط کردن سیب زمینی و کره، تخم مرغ های آب پز را رنده کرده و به مواد بالا اضافه کنید.

5- شیر و ماست را کم کم به مواد اضافه کنید.

6- سپس مخلوط ادویه، سبزیجات خشک و نمک را به مواد اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا به پوره یکدست و کشدار تبدیل شوند.

7- روی کاسه پوره شده را با سلفون بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت و کمی طعم دار شود.

8- سپس روی مایه کمی فلفل بپاشید و با غذای اصلی سرو کنید. می توانید برای طعم دار کردن ان از نعناع هم استفاده کنید.

دستور غذای مشابه:

تهیه سوپ نخود مدیترانه‌ای

طرز تهیه پوره ماهی دودی

طرز تهیه پوره برنج و سبزیجات

نکات مهم برای غذا :

زمان پخت این غذا در حدود 40 دقیقه است.
زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 20 دقیقه است.
مواد لازم این وعده غذایی برای 4 نفر است.
می‌توانید این پوره را با سبزی‌ها و ادویه‌های دیگری تهیه کنید.
برای رقیق شدن آن نیز باید کره را تا 50 گرم و شیر را تا 1 پیمانه افزایش دهید.
می‌توانید آن را به عنوان غذای اصلی یا در کنار غذاهایی مانند بیف استراگانف سرو کنید.
می‌توانید این غذا را برای وعده پبش غذا – نهار – شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم غذایی ورزشی دارند، مناسب هست.
می‌توانید این پوره را با سبزی‌ها و ادویه‌های دیگری تهیه کنید.
می‌توانید شیر آن را برای سفت‌تر شدن این پوره حذف کنید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

بریانی مرغ پاکستانی

کباب مرغ تند مراکشی

کوفته مرغ سوئدی

سوپ برش روسی

پای اسفناج و پنیر یونانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا