تهیه انواع دسر و سالادآشپزی

طرز تهیه پوره برنج و سبزیجات مقوی و مناسب برای رژیم غذایی

پوره یک نوع سبک غذای بسیار خوشمزه هست که اکثر با سبزیجات یا غلات و حتی حبوبات طبخ می‌شود.

اگر دوست که از گوشت‌کوب استفاده کنید ، پوره برنج و سبزیجات یکی از بهترین گزینه‌ها برای شما هست. اصولاً پوره یک نوع سبک غذای کم‌حجم و مقوی هست که سرشار از پروتئین است.

برای کسانی که اهل ورزش و بدنسازی یا پرورش اندام هستند، پوره برنج و سبزیجات با توجه به مقادیر زیاد پروتئین و فیبر، گزینه بسیار عالی برای رژیم ورزشی عالی هست.

ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که برای میان وعده قبل از ورزش حتماً این دسر را میل کنید تا بتوانید در هنگام ورزش کردن انرژی کاملی را داشته باشید.

یکی از نکات بسیار خوب در مورد پوره برنج و سبزیجات ف این هست که می‌توانید حتی یک ماه بعد از تهیه آن، در یخچال آن را نگه دارید و به مرور از آن استفاده کنید.

ما به شما توصیه می‌کنیم که همیشه غذا را در زمان کوتاه بعد از تهیه و طبخ آن میل کنید.

برای یاد گرفتن طرز تهیه پوره برنج و سبزیجات با سایت کوک باش همراه باشید.

 

ارزش غذایی

  • کالری: 1074 کیلوکالری
  • چربی: 23.6 گرم
  • کربوهیدرات: 178.1 گرم
  • پروتئین: 37.4 گرم

 

طرز تهیه پوره برنج و سبزیجات

ابتدا مواد لازم برای تهیه این پوره خوشمزه و پرپروتئین را به شما معرفی می‌کنیم و سپس برای دستور تهیه پوره سبزیجات و برنج همراه شما خواهیم بود.

مواد لازم برای پوره برنج و سبزیجات:

  • سيب‌زمينی 2 عدد
  • هویج 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • گوشت چرخ‌کرده نصف پیمانه
  • برنج 2 پیمانه
  • گوجه 2 عدد

طرز تهیه پوره برنج و سبزیجات

دستور تهیه پوره سبزیجات و برنج مقوی و خوشمزه:

1- برنج را قبل از پختن چند ساعت در آب خیس کنید. کدو سبز را پوست گرفته و رنده کرده و آب آن را بگیرید.

2- بعد از گرفتن آب سیب زمینی، سیب زمینی های پخته شده را به اندازه دلخواه خرد کنید.

3- در این مرحله هویج ها را خرد کرده و بپزید. پیازها را خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید.

4- سپس گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

5- بعد از تغییر رنگ گوشت گوجه فرنگی خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید آب اضافی آن با حرارت ملایم تبخیر شود.

6- برنج را در قابلمه ای بریزید و 1 لیتر آب به همراه کمی نمک داخل آن بریزید. قابلمه را روی آتش بگذارید تا برنج بجوشد و آب آن صاف شود.

7- سپس برنج پخته شده را در ظرفی که مواد اصلی برنج در آن آماده شده بود بریزید و خوب مخلوط کنید.

8- هویج و سیب زمینی را در تابه بریزید و حرارت را کم کنید و 15-30 دقیقه صبر کنید تا برنج مزه دار شود. در آخر توصیه می کنیم، آن را در مخلوط کن بریزید تا مواد کاملا له شوند.

دستور غذای مشابه:

طرز تهیه پوره سیب زمینی کامچوری

طرز تهیه پوره ماهی دودی

طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز

نکات مهم برای غذا :

سبزیجات آن را می‌توانید با انواع دیگر سبزیجات جایگزین کنید.
به جای گوشت چرخ‌کرده می‌توان از سینه مرغ استفاده کرد.
می توانید گوجه‌فرنگی را با 2 قاشق رب گوجه‌فرنگی جایگزین کنید.
میزان زمان تهیه و پخت این غذا در حدود 40 دقیقه است.
میزان مواد لازم برای تهیه پوره برنج و سبزی برای 4 نفر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا