دستور تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و مقوی

دسر پاناکوتا شکلاتی یک میان وعده لذیذ و مقوی برای شما و مخصوصاً کودکان هست.
اگر شما در خانواده خودتان فرزندی دارید و قصد دارید برای او جشن تولدی بگیرید، ما به شما پیشنهاد میکنیم که حتماً یکی از غذاها برای دوستان فرزندتان در جشن تولد و یا هر جشن دیگری پاناکوتا شکلاتی شیرین و خوشمزه باشد.
این غذای ایتالیایی که ظاهری همانند ژله دارد، طعمهای متفاوتی دارد که میتوانید به صورت شیرین و کمی تلخ تهیه کنید. البته اکثراً آن را به صورت پاناکوتا شیرین طبخ میکنند.
با توجه اینکه حجم غذایی آن بسیار زیاد است حتی میتواند تا ساعتها شما را سیر نگه دارد. مواد لازم در آن برای حدود 4 نفر فرد بالغ مناسب هست. اما برای کودکان میتوانیم برای 8 کودک هم استفاده کنیم.
ارزش غذایی
- کالری: 1166 کیلوکالری
- چربی: 45.2 گرم
- کربوهیدرات: 154.3 گرم
- پروتئین: 28.4 گرم
دستور تهیه پاناکوتا شکلاتی
مواد لازم تهیه آن:
- شکلات تختهای ۵۰ گرم
- پودر کاکائو ۲ قاشق چایخوری
- شیر ۲ لیوان
- خامه ¼ لیوان
- شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل یا اسانس وانیل ۱ پنس
طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی
1- ابتدا باید شیر و خامه را زود از یخچال خارج کنیم تا با دمای محیط سازگار شود. برای شروع، نصف شیر را با پودر ژلاتین در ظرف پهن مناسبی بریزید و در کتری قرار دهید.
2- سپس با قاشق ژلاتین را هم میزنیم تا کاملاً در شیر حل شود و بخار کتری باعث شفاف شدن مخلوط شده و بهسرعت آب میشود.
3- سپس خامه را در قابلمهای ریخته و نیمه دیگر شیر را کمکم اضافه میکنیم.
4- سپس هم بزنید تا خامه با شیر مخلوط شده و یکدست شود.
5- حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را اضافه کنید و با قاشق مواد را هم بزنید تا شکر در مخلوط شیر و خامه حل شود و اجازه دهید کمی داغ شود.
6- توجه داشته باشید که مواد داخل قابلمه به دمای بالا نیاز ندارند و جوشاندن و حرارت کافی است.
7- سپس شکلات تختهای را رنده کنید. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و شکلات رنده شده را اضافه کنید.
8- سپس پودر کاکائو را با کمی اسانس وانیل و مخلوط شیر و ژلاتین آبشده اضافه کنید.
9- اگر دوست دارید، میتوانید از کاکائو یا شکلات تختهای بیشتری برای پررنگتر کردن پاناکوتا استفاده کنید.
10- البته افزودن مقدار زیادی پودر کاکائو و شکلات میتواند روی طعم دسر تأثیر منفی بگذارد و آن را خیلی تلخ یا شیرین کند.
11- بعد همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا کاملاً مخلوط و یکدست شوند.
12- سپس آن را در قالب موردنظر بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.
13- در مرحله آخر پاناکوتا را از یخچال خارج کرده و بشقاب را روی آن قرار دهید و سینی را برگردانید تا پاناکوتا بیرون بیاید و با خامه تزئین کنید.
نکات مهم برای غذا:
زمان آمادهسازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدوداً 30 دقیقه |
دسر پاناکوتا شکلاتی را میتوانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید. |
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد. |
اگر میخواهیم طعم دسر کمی تلخ باشد، از شکلاتهای تختهای درصد بالا که طعم تلخ دارند استفاده کنید. |
بیشتر بخوانید: