طرز تهیه جیب تاجر مرغی یک فینگر فود لذیذ و مجلسی + 2 دستور تهیه
طرز تهیه جیب تاجر یا نان جیب دار مرغ یک فینگر فود مجلسی

فینگر فود جیب تاجر مرغی یک دسر خوشمزه و بینظیر است. اگر شما قصد دارید تا یک دسر و میان وعده عالی و کاملاً مقوی داشته باشید ، پیشنهاد میکنیم که حتماً طرز تهیه فینگر فود جیب تاجر را ببینید و در کنار خانواده خودتان و حتی دوستانتان، لحظات خوبی را داشته باشید.
شما میتوانید نانها را با هر موادی که باعث حس خوبی در شما میشود پر کنید. پیشنهاد ما استفاده از انواع سالاد – ماکارونی – یا حتی سبزیجات پخته برای کسانی که قصد دارند رژیم لاغری بگیرند.
امروز ما 2 روش تهیه آن را برای شما معرفی خواهیم کرد.
روش اول تهیه فینگر فود جیب تاجر مرغی:
مواد لازم برای ۴ نفر
- نان تست ۱ بسته
- سینه مرغ ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد متوسط
- جعفری ۴ قاشق غذاخوری
- تخممرغ ۲ عدد
- شیر ۳ قاشق غذاخوری
- سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
- خیار شور ۴ عدد
- ذرت ۲ قاشق غذاخوری
- پودر سوخاری و روغن به مقدار کافی
- نمک و فلفل سیاه به مقداری کافی
دستور تهیه جیب تاجر خوشمزه
1- ابتدا وسط جیب تاجر را آماده میکنیم، برای این منظور سینه مرغ را با پیاز، دو پیمانه آب و مقداری نمک و فلفل سیاه در قابلمهای مناسب میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا کاملاً بپزد و آماده میکنیم.. مرغ را در قابلمه بمکید.
2- پس از پخته شدن مرغ، آن را برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید. در مرحله بعد ذرت پختهشده را با ترشی خردشده، جعفری، سس مایونز، مقداری نمک، فلفل سیاه و انواع ادویههای دلخواه به کاسه اضافه میکنیم.
3- سپس مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس کاسه را کنار بگذارید. سپس لبههای خشک نان را با چاقو برش میدهیم سپس دو تکه نان تست را روی هم میگذاریم و با وردنه کاملاً صاف میکنیم تا به هم بچسبند.
4- بعد در قالب گرد نان تستهای چسبیده را یک قالب درست میکنیم. به همین ترتیب تمام نان تست را آماده کرده و میریزیم سپس تخممرغها را در ظرف مناسبی ریخته و خوب هم میزنیم تا گلوله نشوند.
5- در این مرحله شیر را به همراه مقداری تخممرغ فلفل سیاه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. آرد ساکای یا آرد سوخاری پانکو را جلوی دست میگذاریم سپس ماهیتابه عمیقی را روی آتش میگذاریم.
6- سپس داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا کاملاً داغ شود سپس نانهای قالبزده را داخل تخممرغ بزنید و در آرد سوخاری بریزید و در آخر روغن داغ را بریزید تا کاملاً تفتداده و طلایی شود.
7- نان بعد از سرخ شدن پف میکند و وسط آن کاملاً خالی میشود. سپس نان سرخشده را در توری فلزی یا حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس نان را از وسط برش میدهیم.
8- میتوانید از نان کامل استفاده کنید، فقط یک گوشه از نان را بار کنید و مواد را داخل آن بریزید.
9- در نهایت 1 قاشق چایخوری از مواد میانی را داخل هر برش نان بریزید تا کاملاً پر شود سپس در ظرف موردنظر قرار دهید و با سس دلخواه سرو کنید.
روش دوم طرز تهیه فینکر فود جیب تاجر با نان تست:
در این روش که کمی طولانیتر و با جزییات بیشتر هست، مواد مختلفی را باید آماده داشته باشید. اما اگر زمان کمی دارید پیشنهاد میکنیم که از روش اول برای انجام این کار استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه جیب تاجر
- خیار شور نگینی ۱/۲ پیمانه
- سینه مرغ ۱ عدد
- جعفری خردشده ۵ قاشق غذاخوری
- تخممرغ ۲ عدد
- ذرت پخته ۱/۲ پیمانه
- سس مایونز ۲-۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- آویشن به مقدار لازم
- نان تست ۱ بسته
- شیر ۱/۲ پیمانه
- پودر سوخاری به مقدار لازم
دستور تهیه جیب تاجر با نان تست به روش دوم
1- سینه مرغ را با پیاز با کمی نمک و فلفل و کمی زعفران بپزید سپس ریشریش کنید.
2- ترشی مخلوط، جعفری تفتداده شده، مرغ رنده شده، ذرت پخته، سس مایونز، نمک، فلفل و آویشن.
3- یک ساعت سرد کنید. لبههای نان برشتهشده را با چاقوی تیز برش دهید. نان تستها را دوتایی روی هم قرار دهید، فشار دهید و با سنجاق خمیر صاف کنید.
4- سپس نان را در قالب بغلتانید. میتوانید یک کاسه یا بشقاب روی نان بگذارید و با چاقو برش دهید.
5- تخممرغها را با چنگال بزنید تا یکدست شود. سپس شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
6- نان تست را ابتدا در زرده میزنیم، سپس در آرد سوخاری میغلتانیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.
7- نان را سریع در تخممرغ فرو کنید و آن را بردارید تا له نشود. نان را با روغن پف کرده و به دو لایه تقسیم میکنند.
8- نان تست را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. نان را با چاقو از وسط نصف کنید. کناره را بهآرامی باز کرده و با مواد پر کنید.
آموزش آشپزی بیشتر: