3 روش طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده و مجلسی به روش رستورانی

سالاد ماکارونی یک دسر بسیار خوشمزه برای وعده‌های قبل از شام هست. گرچه سالاد به روش‌های مختلفی آماده می شود ، ما امروز قصد داریم در مورد مدل سالاد ماکارونی ساده 3 روش طرز تهیه آن را برای شما بیان کنیم.

پیشنهاد می‌کنیم اگر قصد دارید که لاغر شوید، این دسر را حتی به‌عنوان یک شام کامل میل کنید. زیاد مواد مقوی و کم‌حجم آن تا ساعت‌ها شما را سیر نگه می‌دارد.

پیشنهاد می‌شود برای رنگ دهی و طعم دهی بیشتر از مقداری زردچوبه هم استفاده کنید.

نکته مهم اینجاست که هرچقدر سالاد ماکارونی ساده در یخچال بماند، به این دلیل که سس به خورد سالاد می‌رود، خوشمزه‌تر می‌شود.

اگر قصد دارید که کمی حجم غذا را این دسر خوشمزه را بیشتر کنید، حتماً از سیب‌زمینی هم استفاده کنید. سیب‌زمینی هم به خاطر داشتن مقدار زیادی کربوهیدارت می‌تواند شما را سیر نگه دارد.

روش اول: طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس و سیب‌زمینی خوشمزه

طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس و سیب‌زمینی خوشمزه

مواد لازم سالاد ماکارونی ساده

  • ژامبون ۳۰۰ گرم
  • خیارشور ۶ عدد
  • هویج کوچک ۲ عدد
  • سیب‌زمینی ۲ عدد
  • نخودفرنگی ۱۰۰ گرم
  • ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم
  • شوید خشک ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص سالاد ماکارونی

  • مایونز ۱/۵ پیمانه
  • خردل ۱ ق غذاخوری
  • خامه ۲ ق غذاخوری
  • ماست ۳ ق غذاخوری
  • آب‌لیمو ترش ۳ ق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه ۱ ق چای‌خوری
  • پودر سیر ۲ ق چای‌خوری
  • آویشن ۱ ق چای‌خوری
  • پول ببیر (دلخواه) ۱ ق چای‌خوری

 

طرز تهیه سالاد ماکارونی با سوسیس

طرز تهیه سالاد ماکارونی با سوسیس

سیب‌زمینی و هویج را بپزید

برای تهیه سالاد مجلسی ابتدا سیب‌زمینی و هویج را نمک می‌زنیم سپس در قابلمه می‌ریزیم و روی آن‌ها آب می‌ریزیم و می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزند تا له شوند. زمان اختلاط با سایر مواد سالاد، خیر.

هویج و سیب‌زمینی باید کمی دندانه‌دار باشند و کاملاً له نشوند. هویج و سیب‌زمینی‌ها را بعد از جوشیدن روی تخته می‌چینیم و به‌صورت مربع‌های کوچک یا به‌اصطلاح نگینی برش می‌دهیم و در ظرف بزرگی می‌ریزیم.

نان ماکارونی

ماکارونی را در قابلمه‌ای بریزید و به اندازه‌ای آب بریزید که اگر آن را برگردانید ماکارونی در آب شناور شود، کمتر از ½ قاشق غذاخوری روغن مایع (که پاستا به هم نچسبد) و کمی نمک. مخلوط را بریزید و حدود 10 دقیقه بجوشانید. پس از پخته شدن آن را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن کاملاً گرفته شود.

مواد لازم برای سالاد را آماده کنید

وقتی ماکارونی پخته شد، می‌توانیم ژامبون و ترشی‌های روی تخته آشپزخانه را به‌صورت مکعبی مربعی برش دهیم و وقتی پاستا خشک شد، مواد را با هم به کاسه اضافه کنیم. نخودفرنگی کنسرو شده یا پخته شوید خشک را به مواد اضافه کنید.

سس را آماده کنید

در یک کاسه کوچک همه مواد سس را بریزید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند سپس در آخر مواد سالاد ماکارونی را بریزید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود و سس به سمت سالاد برود.

تهیه سالاد ماکارونی مجلسی

در آخر سالاد ماکارونی را در ظرف موردنظر بریزید و با ذرت و خیار شور و گوجه‌فرنگی تزیین کنید و سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خوب فرم بگیرد، پس از 1-2 ساعت آماده استفاده است.

روش دوم: طرز تهیه سالاد ماکارونی

مواد لازم آن:

  • روغن‌زیتون یک قاشق چای‌خوری
  • ماکارونی شکلی یک بسته
  • خیار شور 200 گرم
  • فلفل دلمه‌ای 1 عدد
  • ذرت 400 گرم
  • نخودفرنگی 400 گرم
  • هویج 2 عدد متوسط
  • کالباس 150 گرم
  • لیموترش 1 عدد
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز 700 گرم
  • نمک، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم

طرز تهیه سالاد ماکارونی

دستور تهیه سالاد ماکارونی

برای پخت سالاد ماکارونی، ابتدا یک قابلمه ماکارونی را با اندازه مناسب پر کنید، سپس بگذارید آب داخل قابلمه بجوشد. بعد از جوش آمدن آب مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید.

حدود یک قاشق غذاخوری نمک را به آب در حال جوش اضافه کنید. حالا باید رشته‌های سالاد را به آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید رشته‌ها بپزند.

خیار شور، فلفل و هویج را بشویید تا ماکارونی به دلخواه شما پخته شود، سپس ریز خرد کنید. سوسیس‌ها را برش می‌دهیم. هویج‌ها را به‌اندازه دنده‌های متوسط رنده کنید.

در ظرف مناسبی ابتدا سس مایونز را بریزید سپس با همزن یا چنگال هم بزنید تا کمی رقیق شود.

سپس نمک، آب‌لیموی سیاه و روغن‌زیتون را به سس فلفل سیاه و قرمز اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

پس از اطمینان از آماده شدن پاستا آن را صاف کنید. ماکارونی را پس از خشک شدن در ظرفی که می‌خواهید سالاد را در آن آماده کنید بریزید.

همه مواد از جمله خیار شور، سوسیس، فلفل، هویج رنده شده، نخود، ذرت و سس را به ظرفی که ماکارونی را در آن ریخته‌اید اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سالاد را یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس می‌توانید روی آن را با گوجه‌فرنگی و زیتون تزئین کرده و سرو کنید.

روش سوم: طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی به سبک رستورانی

مواد لازم برای تعداد 4 نفر:

  • ژامبون یا گوشت مرغ ۳۰۰ گرم
  • ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم
  • خیار شور ۶ عدد متوسط
  • نخودفرنگی ۱۰۰ گرم
  • ذرت ۱۰۰ گرم
  • سس مایونز به‌اندازه دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه به‌اندازه کافی

طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی به سبک رستورانی

دستور تهیه سالاد ماکارونی مجلسی

برای تهیه سالاد مخصوص پاستا ابتدا یک قابلمه آب را روی اجاق بگذارید و بگذارید بجوشد سپس یک قاشق چای‌خوری روغن مایع را با کمی نمک به آب در حال جوش اضافه کنید. سپس پاستا ورمی را در آب در حال جوش قرار می‌دهیم.

روغن را اضافه کنید تا پاستا در حین پخت به هم نچسبد و به شکل خمیر در نیاید. پس از 7 تا 10 دقیقه، پاستا را داخل مایع آبکشی بریزید، با آب سرد بشویید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

نکته مهم در ماکارونی این است که نباید خیلی نرم و له‌شده باشد و حالت خود را حفظ کند، پس ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگر نمی‌گذاریم تا پاستا نرم شود.

در این مرحله گوشت خوک یا مرغ را به‌دلخواه خرد کرده و در یک کاسه بزرگ و پهن بریزید. اگر بخواهیم در تهیه این سالاد خوشمزه از مرغ استفاده کنیم، ابتدا باید مرغ را بپزیم.

برای این منظور مرغ را با کمی آب، نمک، زردچوبه و پیاز خردشده در قابلمه مناسبی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم تا مرغ بپزد. سپس مرغ را خرد کنید. سپس‌ترشی را به‌دلخواه خرد کنید.

سپس به ظرف حاوی گوشت خوک اضافه کنید. سپس پاستا ورمی را به کاسه اضافه کنید. سپس ذرت و نخود را به کاسه اضافه کنید. ذرت و نخود را می‌توانید خودتان بپزید یا کنسرو کنید.

در این مرحله سس مایونز را در یک کاسه کوچک ریخته، کمی نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل کمی آب‌لیمو و شوید به سس اضافه کنید و مواد سس را خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.

در این مرحله سس سالاد را به مواد سالاد اضافه می‌کنیم و مواد را خیلی آرام زیرورو می‌کنیم تا سس به تمام قسمت‌های سالاد برسد، علاوه بر این که مواد سالاد ساییده نشود. باید مواد را به‌آرامی هم بزنید تا له نشوند و له نشوند چون ظاهر سالاد خراب می‌شود.

پس از آماده شدن سالاد، آن را به سلیقه خود تزئین کنید و قبل از سرو حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. اگر می‌خواهید سالاد را بعد از چند ساعت سرو کنید، سس را یک ساعت قبل از سرو اضافه کنید تا تازه بماند.

نکات مهم برای غذا:

می‌توانید بجای استفاده از کالباس از سوسیس نیز استفاده کنید.
سالاد هرچقدر بیشتر داخل یخچال بماند و سس به خورد سالاد برود خوشمزه‌تر می‌شود.
برای رنگ دار شدن سالاد ماکارونی بهتر است به پاستا در حال جوش کمی زردچوبه اضافه کنید.
به‌دلخواه به مواد سالاد می‌توانید چند عدد فلفل دلمه رنگی استفاده کنید تا طعم بی‌نظیری به سالاد بدهد.
اگر تمایل دارید می‌توانید از کمی قارچ تفت‌داده شده نیز استفاده کنید.
زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدوداً 15 دقیقه
سالاد ماکارونی را می‌توانید در وعده میان وعده و پیش‌غذا سرو کنید.
در صورت تمایل به‌جای استفاده از سیب‌زمینی می‌توانید از تخم‌مرغ آب‌پز استفاده کنید.
خیار شور نباید در این سالاد کم باشد و به خاطر افزودن خیار شور حواستان به مقدار نمک سس باشد.
Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا