دستور پخت و طرز تهیه شله زرد شیرین و خوشمزه

امروز قصد دارید برای شما طرز تهیه شل زرد خوشمزه را آموزش دهیم. اگر نمی دانید که شله زرد چگونه آماده می شود، در این مطلب به شما خواهیم گفت که با کمک چه ترکیبی از مواد غذایی، میتوانید آن را تهیه کنید.

مهمترین بحث در مورد شله زرد، کمی صبر و دقت در تهیه آن هست.

دستور پخت شله زرد

خرده برنج: 1 لیوان

آب: 8 لیوان

شكر: ٢ ليوان و يك چهارم ليوان

گلاب: نصف لیوان

کره: 50 گرم

خلال بادام: نصف لیوان

زعفرون دم شده: هر چه بیشتر خوش رنگتر

دارچین و گل پودر نارگیل و پودر پسته برای تزئین

هل آسیاب شده نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه شل زرد خوشمزه:

1- ابتدا خرده برنج را بعد از شستن با 8 لیوان آب خیس می کنیم. روی شعله قرار می دهیم تا خرده برنج خوب بپزد و باز شود.

2- سپس در این لحظه اگر برنج ، خیلی غلیظ شد نگران نباشید. زیرا وقتی شکر اضافه کنید آب میندازه.

3- در این مرحله بعد از پخت برنج کمی از زعفران رو اضافه کنید تا به خورد برنج بره وخوشرنگ بشه.

4- در این مرحله بعد از ده دقیقه شکر رو اضافه خواهیم کرد و 10 دقیقه بعد هل رو با کمی گلاب خیس کنید و بعد صاف کنید و توی شله زرد بریزید.

5- در لحظه آخر بقیه گلاب و زعفران را بریزید و در آخر کره را هم اضافه کنید و بعد از ده دقیقه خاموش کنید.

زیرا اگر بیشتر از این مدت بجوشد، عطر وبوی زعفران و هل و گلاب کم خواهد شد.

شله زرد یکی از قدیمی ترنی غذاهای ایرانی و سنتی هست و خوردن آن از زمان های دور در بین تمام ایرانیان رواج داشته هست.

به شما هم توصیه می کنیم که حتما از این عذای دلنشین در سفره های خودتان استفاده کنید.

اگر نظری و پیشنهادی در مورد طرز تهیه و دستور پخت این غذای ایرانی-قدیمی دارید، در بخش دیدگاه برای ما ارسال کنید.

ما حتما نظرات شما را ارج می نهیم و از آن استفاده خواهیم کرد.

4/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا