تهیه انواع دسر و سالادآشپزی

2 دستور و طرز تهیه دسر کیک چوبی شکلاتی مجلسی و خوشمزه

یکی از بهترین دسرها برای عصرانه کیک شکلاتی هست. اما منظور ما کیک چوبی شکلاتی هست که بسیار در دسرهای عصرانه استفاده می‌کنیم.

یکی از علاقه‌مندان به این کیک چوبی شکلاتی، کودکان هستند. کودکان به خاطر اینکه در طول روز فعالیت زیادی دارند نیاز دارید تا بتوانند کالری و انرژی خود را تأمین کنند. یکی از بهترین غذاها برای آنها کیک چوبی شکلاتی هست که تهیه آن‌وقت زیادی را نخواهد گرفت.

ما در این مقاله آشپزی، 2 روش اصلی تهیه کیک شکلاتی چوبی را برای شما آموزش خواهیم داد. تا بتوانید با جزییات دقیق دستور تهیه این کیک چوبی خوشمزه آشنا شوید.

یکی دیگر از مزیت‌های پخت این مدل کیک، استفاده از آن در مراسمات جشن و تولد و عروسی‌ها هست. همچنین برای دورهمی های خانوادگی و دوستانه هم می‌توانید از آن میل کنید.

 

ارزش غذایی

  • کل کالری: ۶۲۰۵ کالری
  • کل چربی: ۴۵۷ گرم
  • کل کربوهیدرات: ۸۶۵ گرم
  • کل پروتئین: ۱۵۳ گرم

 

روش اول: طرز تهیه کیک شکلاتی چوبی خوشمزه

طرز تهیه کیک شکلاتی چوبی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه کیک چوبی شکلاتی

  • تخم‌مرغ ۶ عدد
  • شکر به میزان ۵/۲ پیمانه
  • به کینگ پودر به میزان یک قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع به میزان یک پیمانه
  • کره به میزان ۱۰۰ گرم
  • شیر به میزان ۵/۱ پیمانه
  • آرد به میزان ۴ پیمانه
  • پودر نسکافه به میزان یک قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو به میزان ۴ قاشق غذاخوری
  • وانیل به میزان نصف یک قاشق چای‌خوری
  • شکلات تخته‌ای به میزان ۲۷۰ گرم
  • فندق خردشده به میزان ۴۰ گرم
  • چوب بستنی

دستور پخت کیک چوبی شکلاتی

دستور پخت کیک چوبی شکلاتی

1- ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و هم بزنید. همچنین در این مرحله شکر و به کینگ پودر را در ظرفی اضافه کنید.

2- برای هم زدن مواد باید از همزن برقی استفاده کنید و مواد را خوب هم بزنید تا موادتان شبیه خامه شود. زمان تقریبی هم زدن مواد در این مرحله 10 دقیقه است.

3- بعد از اینکه مواد را با استفاده از مخلوط‌کن خوب مخلوط کردید، نوبت به‌اضافه کردن روغن می‌رسد. روغن مایع را به مواد اضافه کنید و دوباره همزن را روشن کنید و 5 دقیقه بپزید.

4- در این مرحله کره را روی شعله آب قرار می‌دهیم. بعد از اینکه کره خوب ذوب شد؛ به مواد قبلی هم اضافه می‌کنیم. باز هم مواد را خوب مخلوط کنید.

5- در این مرحله از تهیه کیک شکلاتی چوبی باید پودر نسکافه و شیر را نیز به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

6- پس از افزودن پودر نسکافه و شیر، دوباره مواد را هم بزنید تا یک ماده کاملاً یکدست به‌دست آید.

7- در این مرحله به ظرف دیگری نیاز داریم. در این کاسه همه مواد خشک باقیمانده مانند آرد، پودر کاکائو و وانیل را بریزید و با هم مخلوط کنید. آن را خوب الک کرده و کم‌کم به موادی که قبلاً در ظرف آماده کرده بودیم اضافه می‌کنیم.

8- سپس آرد کاکائو و پودر کاکائو الک شده را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با هم داخل کاسه نریزید.

9- پس از افزودن آرد به مواد، خوب مخلوط کنید. در این مرحله، مشروب کیک شکلاتی چوبی آماده است.

10- پس از آماده شدن مواد، نوبت پخت کیک است. برای این منظور یک کاسه یا یک قالب مستطیلی داریم. ظرف را خوب چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

11- سپس مواد را داخل قالب بریزید و در فر قرار دهید. دمای ایده آل برای پخت این کیک 180 درجه سانتی‌گراد است. همچنین زمان لازم برای پخت کیک حدود 50 دقیقه است.

12- وقتی کیک را در فر گذاشتیم، نوبت به آب شدن شکلات تخته‌ای می‌رسد. بهترین روش برای آب‌کردن شکلات روش بن ماری است. این روش باعث می‌شود که دو سوم قابلمه را روی شعله قرار دهیم تا آب بجوشد.

13- کاسه دیگری را روی قابلمه قرار دهید تا به سطح آب برخورد نکند. سپس تکه‌های شکلات را در ظرف بریزید و بگذارید با بخار آب ذوب شوند.

14- بعد از آب شدن کامل شکلات، فندق‌های خردشده را اضافه کرده و به روش شعله از روی حرارت بردارید. برای آب‌کردن شکلات به روش بن ماری نیز می‌توانید از دیگ بخار استفاده کنید.

15- در این مرحله از طرز تهیه کیک شکلاتی چوبی بعد از 50 دقیقه پس از اطمینان از پخت کیک، بشقاب را از فر خارج می‌کنیم. سپس کیک را از قالب خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود.

16- بعد از خنک شدن کیک نوبت به فرم دادن می‌رسد. کیک را با استفاده از قالب بیضی یا مستطیلی بریزید.

17- بعدازاینکه کیک فرم گرفت، یک طرف چوب بستنی را در شکلات آب‌شده فرو کنید و سپس آن را در کیک قالب‌زده فرو کنید.

18- در نهایت شکلات ذوب‌شده را روی قالب‌های کیک بریزید و تمام سطح آن را بپوشانید.

19- سپس کیک‌ها را در یخچال قرار دهید. بعد از حدود 15 دقیقه که شکلات روی کیک‌ها خوب یخ زد، کیک شکلاتی چوبی آماده است.

 

روش دوم: طرز تهیه کیک شکلاتی چوبی

طرز تهیه کیک شکلاتی چوبی

مواد اولیه برای تهیه آن

  • تخم‌مرغ شش عدد
  • شکر دو و نیم پیمانه
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع یک پیمانه
  • کره پاستوریزه ۱۰۰ گرم
  • پودر نسکافه یک قاشق غذاخوری
  • شیر پرچرب یک و نیم پیمانه
  • آرد سفید قنادی چهار پیمانه
  • پودر کاکائو چهار قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چای‌خوری
  • شکلات تخته‌ای ۲۷۰ گرم
  • فندق خردشده ۴۰ گرم
  • چوب بستنی هشت عدد

دستور تهیه کیک چوبی مدل شکلاتی

1- ابتدا شش تخم‌مرغ را در یک کاسه بزرگ بشکنید. سپس شکر و به کینگ پودر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و با همزن برقی، 10 دقیقه هم بزنید تا موادتان کرم‌رنگ شود.

2- سپس روغن مایع را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر با همزن برقی هم بزنید. 100 گرم کره دویچه مارکن پاستوریزه شده، روی حرارت ملایم آب به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید، تا یکدست شود.

3- حالا 1 قاشق غذاخوری پودر نسکافه، و 1/2 فنجان شیر پرچرب را به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

4- در یک کاسه جداگانه، 4 فنجان آرد خمیر سفید، 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و ½ قاشق چای‌خوری وانیل را با هم مخلوط کنید.

5- سپس مخلوط آرد، کاکائو و پودر وانیل را الک کنید تا کیک اسفنجی‌تر شود، و در چند مرحله به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.

6- مواد کیک را در یک ظرف مستطیلی که قبلاً کف کیک را با کاغذ پخت پوشانده‌اید، بریزید. سینی کیک را در فر 180 درجه قرار دهید و به مدت 50 دقیقه بپزید.

7- برای ذوب شکلات تخته‌ای به روش بن ماری، یک قابلمه فلزی را به‌اندازه دوسوم پر از آب کنید و بگذارید بجوشد.

8- سپس ظرف دیگری را کمی کوچک‌تر از ظرف فلزی روی گاز انتخاب کرده و داخل آن قرار دهید، توجه داشته باشید که ظرف دوم نباید با سطح آب برخورد کند، و باید چند سانتی‌متر از سطح آب بالاتر باشد.

9- در این مرحله تکه‌های شکلات را در قابلمه‌ای روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید، تا به‌آرامی با بخار آب ذوب شوند. فندق‌های خردشده را به روش بن ماری به شکلات آب‌شده اضافه کنید و هم بزنید.

10- بعد از پنجاه دقیقه که مطمئن شدید کیک شما خوب پخته‌شده، از فر خارج کنید و از قالب خارج کنید تا کمی خنک بشود. سپس مقداری کیک را با استفاده از قالب بیضی به شکل بستنی برش دهید.

11- مخروط‌های بستنی را به مقداری شکلات آغشته کنید و داخل قیفی‌ها قرار دهید. سپس روی کیک را کاملاً با شکلات آب‌شده بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا شکلات روی آن یخ بزند.

حتما نظرات خودتان را در بخش دیدگاه برای بهبود آموزش آشپزی ما ارسال کنید، تا دیگر دوستان بتوانند از زاهنمایی های شما یک عذای لذیذتر را آماده و میل کنند.

حتما نظرات خودتان را در بخش دیدگاه برای بهبود آموزشات آشپزی ما و راهنمایی بهتر دوستان، پیشنهاد بدهید.

آموزش آشپزی بیشتر:

دسر پاناکوتا شکلاتی

سالاد ماکارونی ساده و مجلسی

پنکیک ساده و خانگی

ساندویچ مرغ سرد ریش‌ریش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا