2 دستور و طرز تهیه تارت نوتلا (شیرینی خوشمزه و مقوی)

تارت یکی از شیرینیهایی است که در دستهبندی شیرینی خشک قرار میگیرد. با توجه به اینکه طرز تهیه آن برحسب موادی که استفاده میشد متفاوت هست، امروز قصد داریم در مورد تارت نوتلا که از ترکیبات نوتلا در تارت استفاده میشود، برای شما آموزش تهیه کنیم.
از این شیرینی خوشمزه و مقوی میتوانید برای وعده چای و همچنین دسر استفاده و میل کنید. یک دسر بسیار خوشمزه که میتوانید در دورهمی های خانوادگی و دوستانه از آن میل کنید و اوقات بسیار شیرینی را در کنار هم داشته باشید.
امروز ما قصد داریم برای شما طرز تهیه آن را آموزش دهیم. پس بهدقت مطلب را آموزش آشپزی ما را دنبال کنید.
ارزش غذایی
- کل مقدار کالری: حدود 2500 کالری
- کل مقدار چربی: حدود ۱۰۷ گرم
- کل مقدار کربوهیدرات: حدود ۳۰۰ گرم
- کل مقدار پروتئین: حدود ۴۰ گرم
روش اول: دستور پخت تارت نوتلا مقوی
مواد لازم برای تارت نوتلا:
- آرد ۳۰۰ گرم
- تخممرغ ۲ عدد
- کره ۱۲۰ گرم
- شکر ۱۰۰ گرم
- وانیل ۱ بسته (نصف قاشق چایخوری)
- به کینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- نوتلا به مقدار لازم
طرز تهیه تارت نوتلا
1- برای تهیه تارت نوتلا آرد را دو بار الک کرده و با شکر مخلوط کنید. سپس آنها را بهصورت فرز روی سطح کار قرار میدهیم. وسط را کمی حفر میکنیم
2- سپس کره نرم را به قطعات کوچک برش دهید و تخممرغها، وانیل و به کینگ پودر را در مرکز آرد قرار دهید.
3- همه مواد را با دست با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بهدست آید. داخل سلفون میپیچیم.
4- نیم ساعت بایستیم. بعد از نیم ساعت خمیر را از سلفون خارج کرده و روی آن را با نازکی بپیچید.
5- آن را با کاتر یا اره گرد برش دهید. خمیر را در قالبهای کیک که قبلاً با کره چرب کردهاید قرار دهید.
6- سپس کف و لبهها را با چنگال به خوبی سوراخ کنید. نوتلا را میتوان کمی در مایکروویو قرار داد تا نرم شود. کیک را با نوتلا پر کنید.
7- سپس اضافههای خمیر را پهن کرده و در قالب توری برش میدهیم.
8- خمیر رنده شده را روی کیک قرار دهید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید، پایها را داخل آن بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.
9- سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. آن را از قالب کیک خارج کنید.
روش دوم: دستور تهیه تارت نوتلا لاکچری
مواد لازم برای این شیرینی:
- تخممرغ بزرگ: ۱ عدد
- عصاره وانیل: ½ قاشق چایخوری
- فندق تفتداده شده: ½ فنجان
- شکر شیرینیپزی: ½ فنجان
- آرد همه منظوره: ۱ فنجان
- نمک: ⅛ قاشق چایخوری
- کره بدون نمک: ۵ قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت پرکنندهٔ تارت:
- فندق درشت خورد شده: ۱ پیمانه
- شکر دانهریز: ۲ قاشق چایخوری
- خامه: ۱/۲ پیمانه
- چیپس شکلات: ۱/۲ فنجان
- کره: ۱/۴ پیمانه
- نوتلا: ۱ و ۱/۴ پیمانه
- شیر: ۲ قاشق غذاخوری
- نوتلا: ۲ قاشق غذاخوری
طرز پخت شیرینی تارت نوتلای خوشمزه
1- در این دستور شکلات معروف نوتلا برای فیلینگ تارت و همچنین زیبایی و منحصربهفرد بودن تارت برای تزیین آن با ورق طلای خوراکی را به شما آموزش میدهیم.
2- تارت نوتلا بسیار ترد، اما ترکیب شکلات و نوتلا که شبیه کرم شکلاتی غلیظ است این خشکی را کاملاً برطرف میکند.
3- ابتدا رب فندق برشتهشده را با شکر قنادی در آسیاب بریزید و به مدت 8 تا 10 دقیقه خوب آسیاب کنید.
4- سپس آرد و نمک را به مخلوط اضافه کنید و دستگاه را به مدت 12 ثانیه روشن کنید.
5- در این مرحله کره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
6- سپس عصاره وانیل را با یک تخممرغ خوب مخلوط میکنیم و به موادمان اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا خمیر یکدستی بهدست آید.
7- سپس خمیر آمادهشده را در فریزر بپیچید و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
8- خمیر را از فریزر خارج کرده و به کمک وردنه گرد کرده و روی قالب کیک قرار دهید و خمیر را با فشار تارت یا با دست داخل قالب فشار دهید تا کاملاً به قالب بچسبد.
9- سپس به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. فر را از 15 دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
10- سپس قالب را از فریزر خارج میکنیم و روی خمیر را با دو لایه قالب میپوشانیم و قالب را با حبوبات یا برنج پر میکنیم و سپس به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
11- شکر و فندق را یک دقیقه تفت دهید و بعد از پخت روی کیک بریزید.
طرز تهیه سس نوتلا:
1- شیر، خامه، شکلات چیپسی و کره را در ماهیتابه بریزید و به مدت 1 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکلات کاملاً آب شود و کمی سفت شود.
2- در این مرحله در حال تهیه نوتلا هستیم.
3- پس از برداشتن قابلمه از روی حرارت، نوتلا را اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر سس را روی تارت بریزید.
4- در مرحله بعد سس را با کمک لیچی پخش کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
5- نوتلا و شیر را یک دقیقه با حرارت متوسط مخلوط میکنیم و بعد از سرد شدن دما روی شکلات میریزیم و به مدت دو ساعت در یخچال میگذاریم.
6- برای تزیین تارت لوکس نوتلا روی آن را با تکههای کاغذ طلایی نوتلا میپوشانند.
حتما نظرات خودتان را برای بهبود آموزش تارت نوتلا در بخش دیدگاه ارسال کنید. مطمئنا برای دوستان ، بسیار مهم خواهد بود و در نوع پخت آنها بسیار موثر هست.
آموزش آشپزی بیشتر: