2 دستور تهیه دسر سالاد ماکارونی و کاهو لذیذ

سالاد ماکارونی و کاهو یک غذای بسیار خوشمزه هست که به عنوان دسر تهیه می شود و به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. سینه مرغ یکی از بهترین مواد در بین انها است که دارای پروتئین بسیار زیاد هست و برای افراد ورزشکار یک دسر بسیار خوب هست.
نعناع به خاطر طعمی که دارد، بوی خاصی به سالاد ماکارونی و کاهو می دهد که باعث می شود خوشمزه و لذیذ شود. در ادامه با توجه به اینکه دستور تهیه این دسر ، متفاوت هست ما 2 روش بسیار خوب را برای شما تهیه کرده ایم.
ارزش غذایی
کالری: حدود 1400 کالری
چربی: حدود 125 گرم
کربوهیدرات: حدود 75 گرم
پروتئین: حدود 75 گرم
روش اول: طرز تهیه سالاد ماکارونی و کاهو
مواد لازم سالاد روش اول
- 1 عددسینه مرغ
- نصف یک عدد کاهو یا(کلم)
- نصف از بسته ماکارونی (میتونید از هرنوع ماکارونی فرمی استفاده کنید )
- 1 تا2 کاسه ماست سیر
- 4 قاشق غذاخوری سس مایونز
- نمک
- نعناع یا(آویشن یازعتر) دلخواه
- نصف فنجان روغن زیتون
طرز تهیه سالاد کاهو و ماکارونی:
1_ ابتدا آبلیمو را روی مرغ بریزید و در قابلمه آب جوش بریزید تا مرغ بپزد. سپس مرغ را ریش یا خرد کنید.
2_ بعد از شستن کاهو را برش بزنید.
3_ ماکارونی را با آب و نمک و کمی روغن بگذارید، تا پخته شود تا روی بسته نوشته شود، سپس آبکشی کنید و بگذارید خنک شود.
4- بعد از آماده شدن و خنک شدن همه مواد سالاد، در ظرف سرو بریزید، روغن زیتون و نمک را اضافه کنید، با شیر، سیر و سس مایونز مخلوط کنید.
5- سالاد را می توان از روز قبل تهیه کرد و هنگام سرو سس را روی آن ریخته و استفاده کنید و با نعنا تزئین کنید.
نکته مهم: برای پخت مرغ از پیاز و برگ بو استفاده کنید.
روش دوم: طرز تهیه سالاد ماکارونی و کاهو
مواد لازم سالاد روش دوم
- ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم
- کاهو ۱ عدد بزرگ
- قارچ ۲۰۰ گرم
- سینه مرغ ۱ عدد کامل
- سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
- سس فرانسوی ۲ قاشق غذاخوری
- سس خردل ۱ قاشق چایخوری
- آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
- شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
- آویشن و پاپریکا به مقدار کافی
دستور تهیه سالاد ماکارونی کاهو:
1- برای تهیه سالاد ماکارونی کاهو ابتدا سینه های مرغ را با کمی آب و نمک و زردچوبه در قابلمه ای مناسب می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا پخته شود. پس از پخته شدن مرغ، آن را برش دهید و کنار بگذارید.
2- در این مرحله قارچ ها را ورقه ای برش می دهیم و در تابه ای مناسب با کمی روغن تفت می دهیم تا آب اضافی قارچ ها گرفته شود و خوب تفت می دهیم سپس کنار می گذاریم. سپس ظرف مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم.
3- حالا قابلمه را روی آتش بگذارید و یک قاشق غذاخوری روغن مایع و یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی را به مدت 7 تا 10 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید تا کاملا پخته شود.
4- در این مرحله ماکارونی را آبکشی کرده و سپس در یک کاسه بزرگ بریزید. در مرحله بعد، کاهو را به دلخواه خرد کرده و با مرغ خرد شده و قارچ سرخ شده به ظرف اضافه کنید.
5- حالا به آرامی مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود و سپس به تهیه سس سالاد می پردازیم. برای این منظور سس مایونز، سس فرانسوی و سس خردل را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید.
6- در این مرحله شوید خشک، پاپریکا، آویشن، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کرده و پس از مخلوط شدن به ظرف سالاد اضافه کنید. پس از مخلوط کردن سس با سالاد، ظرف سالاد را تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.
نکات مهم برای غذا :
می توانید از مرغ را ریش ریش کنید و یا به صورت فیله استفاده کنید. |
می توانید از سس مایونز در سالاد استفاده کنید. |
می توانید از هویج و ذرت در سالاد استفاده کنید. |
آموزش آشپزی بیشتر: