تهیه انواع دسر و سالادآشپزی

2 روش طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد ریش‌ریش (با قارچ و سس مایونز)

اگر به دنبال یک غذای بسیار خوب و نسبتاً سرد هستید، پیشنهاد می‌کنم که ساندویچ مرغ سرد ریش‌ریش را تست کنید.

امروز قصد داریم برای شما به 2 روش مختلف و با مواد مختلف طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد را آموزش دهیم. استفاده از هر کدام از این دستور پخت به سلیقه شما و موادی که در دسترس شما هست، بستگی دارد.

در مواد اولیه این غذا موادی مانند: سینه مرغ که دارای پروتئین زیادی هست ورزشکاران در جهت یک غذای خوب برای قبل از ورزش هست. همین‌طور استفاده از انواع فلفل، برای طعم دادن این ساندویچ مرغ سرد، بسیار جالب هست.

البته این ساندویچ به‌عنوان دسر میل می‌شود و به‌عنوان یک غذای کامل برای وعده‌های نهار و شام کافی نیست. گرچه این موضوع هم به تناسب‌اندام ما بستگی دارد. اگر شما به دنبال کاهش وزن و لاغری هستید، می‌توانید از این غذا برای یک وعده غذایی، به‌طور مثال در شام استفاده کنید.

در بخش زیر ما برای شما 2 نوع دستور تهیه ساندویچ مرغ سرد را معرفی خواهیم کرد.

روش اول: طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد ریش‌ریش شده

روش اول: طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد ریش‌ریش شده

مواد لازم آن:

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • قارچ ۱۰ عدد
  • پیازداغ ۳ ق غذاخوری
  • مایونز ۲ ق غذاخوری
  • ماست ۱ ق غذاخوری
  • جعفری ۱ دسته
  • سیر ۲ حبه
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

دستور تهیه ساندویچ مرغ سرد

پختن سینه مرغ

سینه‌های مرغ را با سیر پوست‌کنده، ادویه‌جات و کمی نمک داخل قابلمه بریزید و روی مرغ‌ها مقداری آب بریزید.

اجازه دهید سینه مرغ بپزد. پس از پخت، سینه‌های مرغ را از آب مرغ جدا کرده و پس از خنک شدن آن‌ها را ریش‌ریش کنید.

مخلوط کردن مواد

سپس قارچ‌ها را بشویید و خوب خشک کنید. سپس آن را در ماهیتابه بریزید و بدون روغن با حرارت زیاد بپزید تا نرم و پخته شود و آب اضافی قارچ گرفته شود.

حالا قارچ‌ها را با پیازداغ و مرغ داخل ظرف می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا مواد مخلوط شوند.

سس مایونز را اضافه کنید

در مرحله بعد باید سس مایونز، سس ماست، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و سس را هم بزنید تا مواد جذب شوند.

در این مرحله می‌توانید به‌دلخواه از سس موردعلاقه خود استفاده کنید.

حالا روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

یک ساندویچ سرد درست کنید

بعد از یک ساعت جعفری را تمیز کرده و بشویید سپس ریز خرد کنید.

داخل نان باگت را باز کنید و مقداری جعفری خردشده به آن اضافه کنید و مواد ساندویچ را اضافه کنید و در صورت تمایل از چند برش گوجه‌فرنگی استفاده کنید.

 

روش دوم: طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ سرد

روش دوم: طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ سرد

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ سرد

  • سینه مرغ کامل 1 عدد
  • پیاز متوسط 3 عدد
  • قارچ 10 عدد
  • فلفل دلمه‌ای سبز 1 عدد
  • فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد
  • سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه‌ای 200 گرم (یک بسته)
  • خیار شور متوسط 8 عدد
  • لیموترش 1 عدد (یا آب‌لیمو 1 قاشق غذاخوری)
  • نانا ساندویچی 8 عدد

دستور تهیه ساندویچ مرغ و قارچ سرد

پخت مرغ

پیاز را پوست بگیرید و به چهار قسمت برش دهید. سینه مرغ، پیاز، مقداری برگ معطر و کمی زردچوبه را در قابلمه بریزید. مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا سطح مرغ را بپوشاند. حدود 30 تا 40 ساعت بگذارید تا مرغ بپزد. وقتی مرغ پخت و خنک شد، استخوان‌های مرغ و تکه‌های مرغ را جدا کنید.

تفت دادن پیاز

دو عدد پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. پیازها را در تابه بریزید و روی آتش بگذارید. وقتی پیازها کمی نرم شدند مقداری روغن اضافه کرده و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

تفت دادن فلفل دلمه‌ای

فلفل سبز و قرمز را به قطعات کوچک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.

تفت دادن قارچ

قارچ‌ها را به ورقه‌های نازک برش دهید و فلفل دلمه‌ای را به مواد اضافه کنید. بعد از اضافه کردن قارچ‌ها روی قارچ‌ها آب‌لیمو یا آب‌لیمو بریزید تا سیاه نشوند. مواد را کمی تفت دهید تا آب قارچ تبخیر شود. سپس مرغ رنده شده را به مواد اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا طعم مواد را بگیرد.

خنک‌کننده مواد

سپس مواد را از روی آتش بردارید و بگذارید کاملاً خنک شود.

سس مایونز و پنیر را اضافه کنید

خیار شورها را ریز خرد کنید یا رنده کنید و در ظرفی بریزید. سپس سس مایونز و پنیر خامه‌ای را در کاسه بریزید و کمی نمک، فلفل، آویشن و آب‌لیمو به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا سس آماده شود. سپس سس را به موادی که کاملاً خنک شده‌اند اضافه کنید و هم بزنید تا سس کاملاً با مواد ترکیب شود. مواد را به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند و سس به خورد مواد برود.

ساندویچ را آماده کنید

بعد از یک ساعت مواد را از یخچال خارج کرده و داخل ساندویچ بریزید. اگر داخل ساندویچ گوجه و کاهو بریزید خوشمزه‌تر می‌شود. ساندویچ مرغ ریش ریش سرد.

نکات مهم برای غذا :

به دلخواه می توانید از سس رنچ یا سیر استفاده کنید.
آب مرغ را دور نریزید و برای تهیه سوپ یا خورش های مختلف استفاده کنید.
می توانید خودتان پیاز داغ را آماده کنید. بهتر است از پیاز زرد یا سفید استفاده کنید.
ساندویج مرغ ریش ریش سرد برای جشن تولد و مهمونی‌های کوچک مناسب هست
برای پیک نیک یا مسافرت ، یک ساندویچ فوری و سریع باشد.

آموزش آشپزی بیشتر:

دسر لوكوم ايرميک

سالاد ماکارونی و کاهو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا