6 طرز تهیه پاستا پنه با آلفردو و مرغ ،رستورانی ،قارچ و اسفناج

دستور پخت پاستا با سس آلفردو و مرغ - اسفناج - قارچ - شیر - رستورانی و ایتالیایی

یکی از رایج ترین سس های پاستا سس آلفردو است که طرفداران زیادی هم دارد و شما می توانید در این مطلب با 6 روش طرز تهیه این پاستا آشنا شوید. روشهایی که قصد داریم برای شما معرفی کنیم به شرح زیر هست.

دستور اول: طرز تهیه پاستای آلفردو با مرغ و قارچ مرحله به مرحله

ماکارونی آلفردو یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین انواع ماکارونی است که با سس آلفردو، سس سفید خامه ای و خوشمزه تهیه می شود. در این مقاله طرز تهیه پاستا آلفردو خوشمزه با مرغ و قارچ را به شما آموزش می دهم. امیدوارم بیارید و از طعمش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه ماکارونی آلفردو با مرغ و قارچ

  • 200 گرم پاستا
  • سینه مرغ 1 عدد
  • قارچ 300 گرم
  • 1 فنجان سس آلفردو (در اینجا طرز تهیه سس آلفردو را بیاموزید)
  • 1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر آویشن
  • 1/3 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

دستور اول: طرز تهیه پاستای آلفردو با مرغ و قارچ مرحله به مرحله

1- برای تهیه ماکارونی ابتدا باید مرغ ترشی شده در ادویه ها را بپزید. سپس مرغ چرخ کرده، پاپریکا، آویشن، سیر، فلفل قرمز، کمی روغن و کمی نمک به ماهیتابه اضافه کنید.

۲- مواد را با هم تفت دهید تا مرغ کاملا جذب ادویه ها شود.

3- حالا حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا مرغ کمی خشک شود و پخته شود و بعد از پخت آن را در تابه بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

4- برای تهیه قارچ به اندازه دلخواه می خوریم و با کمی کره و نمک تفت می دهیم.

5- چون دوست ندارم قارچ ها خشک و کوچک شوند از اول حرارت را زیاد کردم تا قارچ ها کمی قرمز شوند و خشک نشوند.

6- حالا قارچ ها را به مرغ پخته شده اضافه کنید.

۷- سسی که از قبل آماده کرده بودیم.

8- پاستا را در آب در حال جوش بریزید تا نرم شود سپس آبکش کنید. بهتر است کمی روغن به آب پاستا اضافه کنید تا به هم نچسبند. شما می توانید از هر شکلی که ماکارونی می خواهید استفاده کنید و پنه را انتخاب کنید.

9- حالا پاستا را آبکش کرده و سس را به مرغ و قارچ اضافه کنید. اجزاء را با هم حرکت دهید.

10- در این مرحله اگر دوست داشتید می توانید حدود 1/3 پیمانه شیر به پاستا اضافه کنید و تفت دهید تا پاستا جذب شیر شود تا در نهایت ماکارونی خوشمزه تری داشته باشید. حالا ماکارونی خوشمزه ما آماده است.

دستور دوم: طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با سس مخصوص

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با سس مخصوص

سس آلفردو یکی از معروف ترین سس های ایتالیایی است و به روش های مختلفی از پنیر، سیر، خامه و شیر فقط تهیه می شود. اما وقتی قارچ، مرغ یا سبزیجات را به این سس در دستور پخت ماکارونی آلفردو اضافه کنید، دنیایی از طعم شگفت انگیز را تجربه خواهید کرد.

در این مطلب طرز تهیه پاستا آلفردو پنه را با این مواد به شما آموزش می دهیم و ترفند آلفردو پنه را به شما می گوییم تا با تهیه آن طعم بی نظیری را تجربه کنید.

امروزه انواع پاستا در شکل ها و اندازه های مختلف از جمله پاستا پنه، فتوچین، پروانه، اسپاگتی و … وجود دارد.

در زیر متداول ترین روش یا روش تهیه ماکارونی آلفردو را به شما آموزش می دهیم، اما در ابتدا طرز پخت سس آلفردو را به شما معرفی می کنیم و سپس طرز تهیه پاستا آلفردو را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم تهیه پاستا پنه آلفردو

مواد لازم تهیه پاستا پنه آلفردو

  • پنیر پارمزان 1 و 1 پیمانه
  • خامه پرچرب 1 فنجان
  • سیر له شده 1 حبه متوسط
  • کره گیاهی 1 فنجان
  • شیر نرم شده با خامه 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه، ریز خرد شده 1 فنجان، به مزه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سس آلفردو

1- ابتدا خامه را با شیر مخلوط می کنیم تا کمی نرم شود سپس کره را با حرارت ملایم در ماهیتابه ای عمیق آب می کنیم.

2- وقتی کره ذوب شد، سیر را داخل تابه بریزید و چند ثانیه تفت دهید.

3- در این مرحله از تهیه سس ماکارونی آلفردو می توانید خامه کم شده را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا خامه و سیر کاملا با هم ترکیب شوند.

4- مخلوط را مرتب هم بزنید تا خامه نسوزد. بعد از 5 دقیقه می توانید پنیر را به خامه اضافه کنید، توجه داشته باشید که بعد از افزودن پنیر باید سس را خیلی سریع هم بزنید.

5- پس از آب شدن پنیر می توانید اجاق گاز را خاموش کنید و در آخر جعفری را به سس اضافه کنید.

6- سس تهیه شده به این صورت غلیظ است و اگر می خواهید سس آلفردو کمی رقیق شود می توانید حدود 2 پیمانه شیر به مواد فوق اضافه کنید.

7- در واقع مقدار شیری که به سس اضافه می کنید غلظت آن را مشخص می کند و در نتیجه هر چه غلظت تک تک مواد ماکارونی بیشتر باشد، میزان آن کمتر می شود.

8- همچنین در صورت در دسترس نبودن خامه می توانید خامه را بردارید و سس آلفردو را با شیر و آرد بدون خامه امتحان کنید.

9- هنگام تهیه سس آلفردو با شیر و آرد به 1 پیمانه شیر و 2 قاشق غذاخوری آرد نیاز دارید و می توانید کمی پنیر پارمزان اضافه کنید تا سس سبک تر، سالم تر و کم کالری تر شود.

10- می توانید از پاستا آلفردو بدون پنیر پارمزان نیز استفاده کنید و پنیر را بردارید.

در زیر دستور تهیه پاستا آلفردو را به دو روش مختلف توضیح خواهیم داد.

طرز تهیه سس آلفردو

تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ و قارچ

یکی از محبوب ترین انواع پاستا با سس آلفردو، روش ماکارونی آلفردو است که در رستوران تهیه می شود و با قارچ و مرغ کبابی سرو می شود. در اینجا طرز تهیه ماکارونی آلفردو مرغ را آورده ایم:

مواد لازم آلفردو با قارچ و مرغ

  • پاستا پنه 200 گرم
  • سینه مرغ 300 گرم یا یک عدد
  • روغن بدون جوانه 2 قاشق غذاخوری
  • قارچ 300 گرم خرد شده
  • سیر له شده 1 حبه
  • نمک و فلفل برای چشیدن

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو، مرغ و قارچ

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو، مرغ و قارچ

در این دستور آلفردو ابتدا مرغ را با روغن های غیر قابل انتقال مانند روغن آفتابگردان، سیر، نمک و فلفل طعم دار کرده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید. بعد از مرینیت کردن مرغ، در ماهیتابه کمی روغن بریزید و قارچ ها را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا آب آن منبسط شده و طلایی شود. قارچ ها را از ماهیتابه خارج کنید و مرغ را روی حرارت زیاد تفت دهید تا بیرون آن ترد و داخل آن نرم شود. بعد از 5 تا 7 دقیقه مرغ را از ماهیتابه خارج کنید.

اگر از قبل سس آلفردو درست کرده اید، آن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس قارچ ها و سپس پاستاهای آبکش شده را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا سس به خورد پاستا برود. پاستا را در ظرف سرو بریزید و سینه مرغ کبابی را برش دهید و روی پاستا بریزید تا پاستا آلفردو مرغ آماده سرو شود.

دستور چهارم: پاستا پنه آلفردو با اسفناج

دستور چهارم: پاستا پنه آلفردو با اسفناج

ماکارونی گیاهی مورد علاقه ما پنه آلفردو با اسفناج است. در زیر با مواد لازم برای پاستا آلفردو و طرز تهیه پاستا پنه آلفردو مناسب برای گیاهخواران آشنا خواهید شد.

مواد لازم

  • پاستا پنه 200 گرم
  • اسفناج، 2 پیمانه بستنی
  • روغن ذرت 1 قاشق غذاخوری
  • سس آلفردو در هر مقدار
  • نمک و فلفل برای چشیدن

طرز تهیه پاستا آلفردو با اسفناج

طرز تهیه پاستا آلفردو با اسفناج

1- در آموزش ماکارونی آلفردو با اسفناج، باید اسفناج را در زمانی که ماکارونی را آماده می کنید، کمی حرارت دهید تا آب آن گرفته شود.

2- سپس 1 قاشق غذاخوری روغن نشاسته ذرت را داخل تابه بریزید و اسفناج ها را کمی تفت دهید، بعد از 1-2 دقیقه می توانید سس آلفردو را که قبلا آماده کردم به اسفناج اضافه کنید.

3- خوب هم بزنید و پنه آبکش شده را به سس آلفردو اسفناج اضافه کنید. این روش تهیه پاستا آلفردو برای گیاهخواران ایده آل است.

4- اما اگر گیاهخوار هستید و نمی توانید ماکارونی آلفردو را با شیر درست کنید و به دنبال پاستای آلفردو بدون خامه و شیر هستید، می توانید از شیر سویا برای تهیه ماکارونی با سس آلفردو استفاده کنید که اتفاقا طعم آن هم عالی است و با وگان سازگار است.

طرز تهیه پاستا با مرغ و سس آلفردو

دستور سوم: طرز تهیه پاستا با مرغ و سس آلفردو

طرز تهیه سس پاستا آلفردو

1- یک قابلمه متوسط ​​را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری کره را در آن آب کنید.

2- سپس خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد.

3- در آخر جعفری، سیر و پنیر را به مواد قبلی اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شوند.

4- پس از مدت کوتاهی آتش را خاموش کنید.

طرز تهیه پاستا مرغ و سس آلفردو

طرز تهیه پاستا مرغ و سس آلفردو

1- در ظرف مناسبی مقداری آب بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید.

2- وقتی آب داخل ماهیتابه کاملا جوشید مقداری نمک به آن اضافه کنید و پاستا را داخل تابه بریزید تا پخته شود. در همین حین پاستا را دوبار برگردانید.

3- از زمان پخت پاستا استفاده کنید و کره را با تکه های مرغ در تابه داغ سرخ کنید.

4- سپس نمک، فلفل و سس ماکارونی آماده شده را به مرغ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا مرغ مزه دار شود.

5- پاستا پخته شده را با دقت آبکش کنید و در مرحله آخر پخت ماکارونی را در ظرف داغ بریزید و سس آماده شده و مخلوط مرغ را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه ماکارونی آلفردو مرغ مشابه این سبک پاستا است که با تفاوتی که در طرز تهیه مرغ با ماکارونی دارد، در مرحله آخر تهیه مواد ماکارونی 150 گرم فتوچین سرخ شده با ادویه و کره اضافه می کنیم.

طرز تهیه پاستا پنه مرغ با سس آلفردو

طرز تهیه پاستا پنه مرغ با سس آلفردو

راه های زیادی برای تهیه ماکارونی وجود دارد و هر کدام دارای انواع ماکارونی هستند. در این قسمت از پاستا پنه و همچنین یک سری نکات پخت ریز برای درست کردن این نوع پاستا با طعمی متفاوت نسبت به این سبک غذاهای ایتالیایی استفاده خواهید کرد.

مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

  • پاستا پنه: 200 گرم
  • فیله مرغ چرخ کرده: 200 تا 300 گرم
  • پنیر پارمزان: 100 گرم
  • شیر: 300 میلی لیتر
  • خامه: 200 گرم
  • کره: 50 گرم
  • قارچ خلال شده: 300 گرم
  • سیر: 3 حبه بزرگ
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

1- قارچ های ورقه شده را در یک قابلمه بزرگ با نصف کره و 1 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا قهوه ای طلایی شوند. بعد از اینکه کاملا رنگ و سرخ شدند از ماهیتابه خارج کنید.

2- نوارهای مرغ رنده شده را با بقیه کره به تابه اضافه کنید و شروع به تفت دادن کنید. برای این کار از حرارت زیاد استفاده کنید تا مرغ از آب نیفتد. بعد از سرخ شدن آن را از ماهیتابه خارج کنید.

3- سیر رنده شده یا خرد شده را در ماهیتابه با کره تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد و سیر تغییر رنگ دهد.

4- در این مرحله خامه را در شیر حل کرده و به سیر تفت داده شده اضافه کنید. حرارت را کم کنید و صبر کنید تا مخلوط شیر و خامه بجوشد.

5- پس از چند نوبت هم زدن، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را به محتویات تابه اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد.

6- وقتی سس شروع به جوشیدن کرد، مرغ کبابی و قارچ های خلال شده را اضافه کنید تا سس آلفردو درست شود.

7- در این فاصله به سراغ پاستا رفته و برای پخت در قابلمه آب جوش بریزید و به فکر بسته بندی پاستا با توجه به زمان تعیین شده باشید.

8- پس از مدت زمان مشخص شده که اصولاً 7 دقیقه است، پاستا را در آبکش ریخته و کمی آب سرد روی آن بریزید.
در آخر ماکارونی پخته و نرم شده را به سس ماکارونی آماده شده اضافه کنید و از طعم خاص پاستا پنه با سس آلفردو لذت ببرید.

دستور پنجم: طرز تهیه پاستا پنه با شیر

دستور پنجم: طرز تهیه پاستا پنه با شیر

طرز تهیه پاستا پنه با شیر بیشتر در روش ها آورده شده است و طرز تهیه ماکارونی خانگی، طرز پخت آن در منزل به راحتی قابل انجام است.

مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با شیر

  • پاستا پنه: 500 گرم
  • شیر: سه فنجان
  • کره: یک چهارم پیمانه
  • کره ذوب شده: 1 قاشق غذاخوری
  • آرد: یک چهارم کیسه
  • آرد پخته شده: نصف پیمانه
  • آویشن خشک: یک چهارم قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: یک چهارم قاشق غذاخوری
  • فلفل سفید: یک چهارم قاشق غذاخوری
  • جوز هندی آسیاب شده: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: یک قاشق چایخوری
  • خردل: یک قاشق چایخوری
  • پنیر چدار رنده شده: 3 وعده

طرز تهیه پاستا پنه با شیر

طرز تهیه پاستا پنه با شیر

1- ابتدا فر را روشن کنید و روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خوب گرم شود.

2- مقداری آب و نمک روی حرارت می گذاریم تا روی آتش بجوشد سپس پاستا پنه را اضافه می کنیم تا بپزد. پاستا را بعد از پخت از صافی رد کنید.

3- برای تهیه سس شیر ماکارونی ابتدا کره را در تابه ای روی اجاق قرار دهید سپس آرد را به کره اضافه کنید و اجازه دهید آرد به مدت 3 تا 4 دقیقه روی اجاق بماند.

4- در این مدت آرد را مدام هم بزنید. وقتی آرد خامه ای شد، آویشن، فلفل قرمز و فلفل سفید را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

5- در این مرحله شیر را کم کم به محتویات اضافه کنید تا آرد کاملا در شیر حل شود و مرتب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
سپس جوز هندی و نمک را به مخلوط آرد و شیر اضافه کنید و حدود 8 دقیقه صبر کنید تا سس پاستا به غلظت مناسب برسد و پس از غلیظ شدن سس، اجاق گاز را خاموش کنید.

6- در مرحله اصلی تهیه ماکارونی با شیر، 2 1/4 فنجان پنیر چدار و خردل را داخل سس شیر آماده شده بریزید و هم بزنید تا پنیر در سس آب شود.

7- پاستا آماده شده را در ظرف فر بریزید و سس آماده شده را به طور یکنواخت روی آن بریزید.

8- در ظرفی دیگر کره را آب کرده و آرد سوخاری را مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را روی پاستا بریزید.

9- در مرحله آخر باقیمانده پنیر چدار را روی ظرف پاستا می ریزیم و به مدت 20 دقیقه در فر می گذاریم و پس از طلایی شدن و کباب شدن روی پاستا از فر خارج می کنیم تا سرو کنیم.

دستور ششم: طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ

پاستا با سس آلفردو یکی از محبوب ترین غذاهای بین المللی در بین ایرانیان است. ماکارونی آلفردو طعمی خاص و منحصر به فرد دارد. پاستا پنه یک غذای خاص و محبوب ایتالیایی است.

مواد تشکیل دهنده ماکارونی آلفردو

  • پاستا 300 گرم
  • سینه مرغ (فیله) یک عدد
  • قارچ 300 گرم
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • 1 یا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 فنجان شیر

دستور ششم: طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ

مواد لازم برای سس پاستا آلفردو

  • 1 فنجان خامه
  • 2 حبه سیر
  • پنیر پارمزان 1 پیمانه
  • 1/6 فنجان جعفری تازه
  • کره 1/4 پیمانه

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

1- برای تهیه ماکارونی آلفردو ابتدا سینه ها و فیله های مرغ را بشویید و مرغ را با چاقو به ورقه های نازک برش دهید، نمی توانید آن را به درستی برش دهید و طعم آن را بچشید. نکته مهم این است که می توانید مرغ را مکعبی کنید و با پاستا مخلوط کنید.

2- تکه های مرغ را در ظرفی بریزید و با روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک مزه دار کنید.

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

3- مرغ را بمالید تا ادویه ها و روغن زیتون کاملا جذب تکه های مرغ شود. روی مرغ مرینیت شده را سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و کمی نرم شود و سعی نکنید نوارهای مرغ را خیلی بزرگ کنید.

4- قارچ ها را با یک پارچه مرطوب تمیز کنید، سپس با استفاده از چاقو پوست آن را جدا کرده و به صورت ورقه های متوسط ​​برش دهید.

5- قارچ ها را روی حرارت زیاد با کمی روغن تفت دهید. علت شعله زیاد این است که قارچ آب نمی ریزد.

6- مرغ را از یخچال خارج کرده و در قابلمه ای متناسب با اندازه اجزای روغن سرخ کنید.

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

7- یک چهارم فنجان کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم آب کنید سپس دو حبه سیر را رنده کنید و در کره آب شده تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

8- ۱ پیمانه خامه را به سیر رنده شده اضافه کنید و تفت دهید تا کمی باز شود. می توانید شیر و خامه را از قبل بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسند سپس این دو را در ظرف مناسبی با کمک همزن ترکیب کنید و سپس به سیر و کره اضافه کنید.

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

9- شیری را که از قبل از یخچال بیرون آورده اید به خامه اضافه کنید و مرتب با همزن هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و خامه گلوله نشود. بهتر است این کار را با کمک همزن دستی انجام دهید. اگر مقدار شیر کم است می توانید کمی به آن اضافه کنید.

10- پنیر پارمزان را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید، نکته مهم در این مرحله مقدار پنیر است، پنیر را به آرامی به سس اضافه کنید و سعی کنید سس زیاد غلیظ نشود.

11- کمی نمک و فلفل سیاه به این سس اضافه کنید و هم بزنید. اگر دوست ندارید سیر خام را به سس اضافه کنید، می توانید در این مرحله از پودر سیر استفاده کنید. برخی افراد نیز در این مرحله از فلفل قرمز و آویشن استفاده می کنند.

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

12- جعفری را ریز خرد کرده و به سس اضافه کنید. این مرحله شما را کاملا راضی می کند، اگر طعم جعفری را دوست ندارید، نمی توانید آن را اضافه کنید.

13- یک قابلمه را با آب پر کنید و آن را به جوش آورید. مقداری روغن و نمک به آب در حال جوش اضافه کنید.

14- پاستا را به آب در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید سپس اجازه دهید به اندازه ای که دوست دارید دم بکشد. مقدار ماکارونی پخته شده نیز اختیاری است و می توانیم ماکارونی را بیشتر از حد معمول خام و پخته بپزیم.

15- مرغ سرخ شده را به سس آلفردو اضافه کنید. اگر نمی خواهید مرغ را با ماکارونی مخلوط کرده و روی پاستا قرار دهید، باید از این مرحله صرف نظر کنید.

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

16- قارچ های سرخ شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید. ماکارونی پخته شده را آبکش کنید.

17- پاستا آبکش شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا سس پاستا جذب شود. می توانید اجازه دهید ½ فنجان آب پاستا بجوشد و در این مرحله به سس اضافه کنید تا سس مایع تر شود.

18- وقتی به غلظت دلخواه رسیدید، شعله را خاموش کرده و سرو کنید. نکته مهم در سرو پاستا پس از افزودن پاستا به سس باید بلافاصله سرو شود در غیر این صورت سس آلفردو پف کرده و ظاهر و طعم جذابی نخواهد داشت.

نکات مهم برای غذا :

همچنین می توانید از آویشن در سس آلفردو استفاده کنید که طعم بی نظیری به سس می دهد.
استفاده از آب ماکارونی پخته سس را رقیق تر و خوشمزه تر می کند.
تست
اگر طعم سیر تازه را دوست ندارید، می توانید از پودر سیر استفاده کنید.
می توانید فیله ها را مزه دار کرده و بدون له شدن سرخ کنید، سپس به صورت نواری برش بزنید و روی پاستا قرار دهید.
مراقب کره باشید زیرا استفاده زیاد از کره طعم ماکارونی را تغییر می دهد.
افزودن جعفری به پاستا اختیاری است و نمی توانید آن را اضافه کنید.
برای تفت دادن قارچ ها می توانید کمی آب لیمو اضافه کنید.
برای تهیه مواد اولیه و مواد اولیه حدود 30 دقیقه زمان لازم است
ماکارونی با سس آلفردو و مرغ را می توانید برای ناهار و شام سرو کنید.
زمان پخت و زمان انتظار حدود 1 ساعت.
توجه داشته باشید که مقدار مواد اولیه و سفارش آماده سازی برای 4 نفر مناسب است.
5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا