تهیه انواع ترشی و مرباآشپزی

دستور پخت مربا بالنگ خوشمزه با زعفران ایرانی

مربای بالنگ یکی از خوشمزه ترین مرباهای ایران هست که دارای خواص تقویتی فرااون برای سلامت بدن است. اما خیلی از بانوان خانه دار طرز تهیه مربای بالنگ را نمی دانند و سعی دارند نحوه پخت این مرابی مرکباتی خوشمزه را یاد بگیرند.

البته در مطلب خواص میوه بالنگ نکات جالبی را بیان کردیم تا اگر احساس می کنید که نیازی به یادگیری این مربا ندارید، با دیدن فواید آن هرچه سریعتر آموزش پخت مربای بالنگ را یاد بگیرید.

این مربای خوش طعم و خوش عطر با زعفران ایرانی یک مربا و صبحانه خوشمزه ایرانی است که به شرح زیر طبخ می شود.

ادامه این مطلب آشپزی را در قسمت آشپزی سایت کوک باش دنبال کنید.

مواد لازم برای پخت این مربای شیرین و خوشمزه:

  • بالنگ: 2 عدد
  • شکر: 1 لیوان
  • آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • هل: به مقدار لازم
  • چوب دارچین: به میزان لازم
  • زعفران: به میزان لازم
  • گلاب: به مقدار لازم

طرز تهیه مربای بالنگ خوشمزه با دستور تهیه ساده:

1- پوست را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​بریزید و روی آن آب بریزید و بگذارید آب بجوشد. سپس به مدت 10 دقیقه بجوشانید.

2- آن ها را در آب سرد بشویید، آب اضافی آن را بگیرید و در تابه برگردانید. این مرحله را 3 تا 5 بار یا تا زمانی که کیسه صفرا خارج شود تکرار کنید.

3- برای پخت نهایی خیارها، 4 پیمانه آب و شکر را به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد و حدود یک ساعت بجوشانید تا مربا غلیظ شود.

4- در آخر آبلیمو و در صورت تمایل هل، دارچین، زعفران یا گلاب را اضافه کنید و بعد از جرعه جرعه از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

5- مربا بالنگ را در شیشه های تمیز بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم در آموزش آشپزی مربا:

1- لایه نازک و رنگی روی پوست بادکنک ها را بردارید. سپس بادمجان را برش می دهیم و تفاله آن را از میوه جدا می کنیم. چرم را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.

2- آنها را وزن کنید. اگر مقدار خیار و شکر برابر باشد بهتر است.

3- برای طعم دادن به مربا از ادویه های مورد نظر مانند هل، دارچین، زعفران یا گلاب استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا