آشپزیتهیه انواع غذا

دستور پخت پاستا پنه آلفردو با اسفناج و سس آلفردو

ماکارونی گیاهی مورد علاقه ما پاستا پنه آلفردو با اسفناج در کنار استفاده از سس آلفردو است. در زیر با طرز تهیه پاستا پنه آلفردو مناسب برای افرادی که گیاهخوار هستند، آشنا خواهید شد. این غذا کالری مناسبی دارد و برای یک وعده غذایی شام و نهار مناسب هستند.

پاستا به عنوان یک غذایی ایتالیایی در جهان شناخته می شود. اما روش های پخت آن متفاوت است. پاستا پنه با اسفناج، پاستا پنه با شیر یا پاستا پنه با مرغ و سس آلفردو معروفترین نوع این غذا هستند. همچنید نحوه آماده کردن و تهیه سس آلفردوی خانگی را در ادامه آموزش خواهیم داد.

مقدار مواد این غذا برای 3 نفر کافی است و برای نفرات بیشتر حتما باید پاسته پنه، اسفناج و سس آلفردو را بیشتر کنید. زمان آماده سازی این غذا در حدود 30 دقیقه است و بعد از آماده سازی، پخت آن در حدود 45 دقیقه طول می کشد.

 

ارزش غذایی

  • کالری: 562 کیلوکالری
  • چربی: 34.3 گرم
  • کربوهیدرات: 53.6 گرم
  • پروتئین: 13.1 گرم

 

آماده کردن سس آلفردو خانگی قبل از تهیه غذا

سس آلفردو یک سس خامه‌ای سنتی ایتالیایی است که به طور کلی با چند ماده اصلی تهیه می‌شود. در زیر طرز تهیه سس آلفردو خانگی را برای شما آموزش می دهیم. نه تنها برای این غذا بلکه برای خیلی از انواع غذا، دسر و میان وعده که نیاز به سس دارید، پیشنهاد می کنیم که از این سس سنتی ایتالیایی کمک بگیرید.

مواد لازم:

  • کره: یک چهارم پیمانه
  • خامه: یک پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: یک سوم پیمانه
  • سیر خرد شده: یک حبه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه سس آلفردو:

1. ابتدا کره را در یک قابلمه روی حرارت ملایم حل کنید.

2. سیر خرد شده را به کره اضافه کنید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید تا بوی سیر بیشتر بیاید.

3. سپس خامه را به کره و سیر اضافه کرده و تمام آن را با هم مخلوط کنید تا یک سس یکدست بسازید.

4. پنیر پارمزان رنده شده را به سس اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا پنیر به صورت یکنواخت در سس توزیع شود.

5. نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا طعم و مزه دلخواه شما به دست آید.

6. سس آلفردو آماده است. می‌توانید سس را به همراه پاستا و سبزیجات سرو کنید.

آموزش آشپزی پاستا پنه با اسفناج و سس آلفردو

آموزش آشپزی پاستا پنه با اسفناج و سس آلفردو

بعد از تهیه سس آلفردو به آموزش آشپزی پاستا اسفناج خواهیم پرداخت. مراحل را به صورت دقیق انجام دهید.

مواد لازم

  • پاستا پنه 200 گرم
  • اسفناج، 2 پیمانه
  • روغن ذرت 1 قاشق غذاخوری
  • سس آلفردو 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار کم

 

طرز تهیه پاستا آلفردو با اسفناج

1- در آموزش ماکارونی پاستا پنه با سس آلفردو و اسفناج، باید اسفناج را در زمانی که ماکارونی را آماده می کنید، کمی حرارت دهید تا آب آن گرفته شود.

2- سپس 1 قاشق غذاخوری روغن نشاسته ذرت را داخل تابه بریزید و اسفناج ها را کمی تفت دهید، بعد از 1-2 دقیقه می توانید سس آلفردو را که قبلا آماده کردم به اسفناج اضافه کنید.

3- خوب هم بزنید و پنه آبکش شده را به سس آلفردو اسفناج اضافه کنید. این روش تهیه پاستا آلفردو برای گیاهخواران ایده آل است.

4- اما اگر گیاهخوار هستید و نمی توانید پاستا آلفردو را با شیر درست کنید و به دنبال پاستای آلفردو بدون خامه و شیر هستید، می توانید از شیر سویا برای تهیه ماکارونی با سس آلفردو استفاده کنید که اتفاقا طعم آن هم عالی است.

پاستا پنه آلفردو با اسفناج و سس آلفردو آماده است. این غذا را می‌توانید با سالاد سبزیجات یا سالاد سزار سرو کنید.

 

نکات مهم این غذا:

1- استفاده از پنیر پارمزان: می توانید غذا را با پنیر پارمزان رنده شده تزئین کرده و سپس میل کنید.

2- استفاده از اسفناج تازه: استفاده از اسفناج تازه، می‌تواند به غذا عطر و طعم تازه‌ای بدهد.

3- اضافه کردن گوجه فرنگی تازه: اضافه کردن گوجه فرنگی تازه و خرد شده به پاستا پنه آلفردو، می‌تواند طعم و مزه آن را بهبود بخشد.

4- استفاده از ادویه‌های تازه: استفاده از ادویه‌های تازه مثل ریحان تازه، آویشن تازه و یا تره فرنگی تازه، می‌تواند طعم و مزه غذا را بهبود بخشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا