طرز تهیه پیتزا بادمجان لقمه ای با گوجه و پنیر موزارلا

اگر قصد دارید تا یک وعده غذایی کوچک و سریع را درست کنید، پیتزای بادمجان لقمهای یکی از بهترین دستورات آشپزی برای این موضوع است. نکته جالب در مورد این پیتزا، عدم استفاده از خمیر پیتزا در آن است که بجای خمیر پیتزا از تههای بادمجان لقمهای کمک میگیریم.
اگر بخواهیم خیلی کوتاه در مورد بادمجان دلمهای توضیح دهیم میتوانید به فواید آن اشاره کنیم. بادنجان دلمهای حاوی مقدار قابل توجهی فیبر، پتاسیم، ویتامینهای C و K، بتا کاروتن و مواد ضد اکسیدان است. مصرف مداوم بادنجان دلمهای میتواند به کاهش خطر بیماریهای قلبی، کاهش فشار خون، کاهش ریسک سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهابات کمک کند. همچنین، این میوه میتواند در کاهش وزن، بهبود گوارش و حفظ سلامت پوست و موها نیز مفید باشد.
به همین دلیل اگر شما دوست دارید تا یک غذای خوشمزه و مفید برای سلامتی را درست کنید، بهتر است تا یکبار دستور پخت پیتزا بادمجان لقمهای را یاد بگیرید. این غذا به عنوان یک غذای تقریباً گیاهی شناخته شده است و مناسب افرادی هست که قصد لاغر شدن دارند و به تناسباندام خودشان اهمیت زیادی میدهند.
طرز تهیه این غذا در برخی منابع آموزشی با توجه به نحوه کار سرآشپز متفاوت است و احتمالاً در سایتهای آشپزی دیگر همانند سایت کوک باش، طرز تهیه غذا کمی متفاوت است.
زمان پخت این پیتزا بسیار کوتاه است و برای آماده کردن و پخت آن نهایتاً به 30 دقیقه زمان نیاز دارید. مواد لازم برای تهیه پیتزای بادمجان برای 2 نفر در نظر گرفته شده است که شما میتوانید با اضافه کردن مقدار هر مواد این دستور پخت، برای افراد بیشتری آن را آماده کنید.
ارزش غذایی
- کالری: حدود 651 کالری
- چربی: حدود 42.8 گرم
- کربوهیدرات: حدود 42.7 گرم
- پروتئین: حدود 30.3 گرم
طرز تهیه پیتزا بادمجان لقمه ای با گوجه
مواد لازم پیتزای بادمجان:
- بادمجان بزرگ 1 عدد
- نمک دانه درشت 1 قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده 3 حبه
- ادویه ایتالیایی 1 قاشق چایخوری
- پنیر موزورلا رنده شده 1 پیمانه
برای تهیه سس پیتزا:
- روغن 1 قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده 1 حبه بزرگ
- گوجه پوست کنده خرد شده 350 گرم
- نمک 1 قاشق چایخوری
- ریحان و جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری (دلخواه)
- رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس پیتزا
1- برای تهیه سس پیتزا باید در ابتدا قابلمه یا تابه را بر روی شعله ملایم قرار داده و یک قاشق روغن را در آن بریزید. سپس مقداری سیر را در قابلمه بریزید تا بعد از گذشت زمانی کوتاه، رنگ آن به قهوهای تغییر کند. سپس باید سیر را از قابلمه با تابه خارج کنید و گوجههایی که قبلاً خرد کردهاید را داخل تابه بریزید (حتما گوجه را قبل از له کردن، پوست آنها را جدا کنید).
2- درب تابه را بگذارید تا به مرور گوجه خرد شده داخل آن به خوبی نرم شود. دقت کنید که حتماً گوجه را هم بزنید تا تمام بخشهای آن به خوبی نرم شوند و زمانی که احساس کردید گوجه کامل نرم شده است باید ریحان، جعفری خرد شده، سیر داغ، نمک و رب گوجه فرنگی (به مقدار یک قاشق غذاخوری) را به گوجه اضافه کنید. حالا در حدود 5 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا سس پیتزای شما یکنواخت شود. بعد از اینکه مواد به خوبی ترکیب شدهاند، سس پیتزای شما آماده شده است. آن را خنک نگه دارید و مطمئن شوید تا به اندازه یک پیمانه سس پیتزا برای تهیه پیتزا بادمجان داشته باشید.
نکته: اگر احساس کردید که در هنگام تهیه سس پیتزا در مراحل آخر، سس تا حدی غلیظ شده است، چاره کار اضافه کردن و ریختن مقداری آب گرم به داخل تابه است.
طرز تهیه پیتزا بادمجان لقمهای
1- بعد از تهیه سس پیتزا باید برای پیتزا بادمجان خودمان را آماده کنیم. در اولین مرحله باید بادمجان را به صورت حلقهای و با ضخامت در حدود نیم سانت (5 میلیمتر) برش دهید. البته قبل از برش حتماً کلاه بادمجان را جدا کنید. بعد از حلقهای کردن بادمجان مقداری نمک دانه درشت را روی حلقههای بادمجان بریزید و تا حدود 10 دقیقه باید منتظر باشید. بعد از 10 دقیق باید بادمجان را زیر آب به آرامی بشویید و بر روی دستال قرار دهید تا آب آن گرفته شده و حلقههای بادمجان خشک شوند.
2- در مرحله دوم باید روغن زیتون، ادویه ایتالیایی و سیرهای لهشده را داخل کاسه ریخته و به خوبی آنها را با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
3- در این مرحله در ابتدا باید سینی فر را چرب کنید و سپس فر را تا دمای 200 درجه رسانده و روشن کنید. بادمجانهای حلقه شده را داخل سینی فر قرار دهید و بر روی آن مایع را با کمک قلمو بر روی سطح بادمجان پخش کنید. سینی بادمجان را داخل فر قرار دهید و تا 15 دقیقه صبر کنید.
4- در مرحله آخر باید منتظر باشید تا 15 دقیقه تمام شود و بعد از این مدت باید سینی فر را از داخل فر خارج کرده و حلقههای بادمجان را برعکس کنید. سپس با قاشق غذاخوری سس پیتزا را به این سطح بادمجان بریزید و بالای سس پیتزا مقداری پنیز موزارلا بپاشید. (میتوانید پنیز موزارلا را گرم کنید تا چسبندگی بیشتری با سطح سس پیتزا داشته باشد). بعد از این کار باید سینی را به همین حالت در فر قرار دهید و تا 10 دقیقه منتظر بمانید تا سس پیتزا و پنیر موزارلا به خوبی به سطح بادمجان بچسبد و پخته شود.
5- در انتها میتوانید سینی فر را از داخل آن خارج کنید و تکههای کوچه پیتزا بادمجان را همراه با یک نفر دیگر میل کنید و امیدواریم که از این دستور پخت به خوبی استفاده کنید و لحظات خوب 2 نفری داشته باشید. همچنین گوجه را به صورت حلقه ای همانند بادمجان ریز کرده و بر روی سطح پیتزا بادمجان قرار دهید.
آموزش آشپزی بیشتر:
طرز تهیه خوراک دل مرغ ساده و خوشمزه با قارچ و مواد ساده
طرز تهیه خوراک زبان گوسفندی یا گاو با طعم دلپذیر
نکات مهم برای غذا:
زمان آمادهسازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است. |
همچنین، زمان پخت آن در حدود 15 دقیقه است. |
مواد لازم در تهیه این غذای خوشمزه برای 2 نفر، آماده شده است. |
شما میتوانید این غذا را برای میان وعده و صبحانه، نهار و شام سرو کنید. |
این وعده غذایی برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند ، مناسب است. |
حتی میتوانید از مرغ ریشریش شده و یا حتی از گوشت چرخ کرده بجای پنیر موزارلا استفاده کنید و یا در اضافه کردن مرحله دوم این پیتزا به دیگر مواد بر روی سطح بادمجان اضافه کنید. |
حتی استفاده از پنیز ورقهای بجای پنیز موزارلا به دلیل عدم دسترسی به آن، گزینه مناسبی است. |