نکات آرایشیمجله آرایشی

آیا کاشت ناخن مضر است؟ بررسی 8 آسیب و عوارض آن

کاشت ناخن یک کار همیشگی برای دختران شده است. آنها علاقه خاصی به استفاده از روش ها و رنگ های مختلف استفاده از کاشت ناخن دارند. اما در مورد اینکه چه مضراتی دارند اطلاعی ندارند. البته که کاشت ناخن به صورت بهداشتی تا حدی هیچ گونه ضرری نخواهد داشت. اکثر این مضرات در صورتی رخ می دهند که شخص ناخن کار حرفه ای نباشد و به صورت سهوی آسیبی به شما وارد کند.

 

بیشتر بخوانید: معرفی انواع روش های کاشت ناخن در ایران و جهان

 

بررسی عوارض و آسیب های کاشت ناخن

مضرات کاشت ناخن، به طور کلی، شامل مشکلاتی است که ممکن است برای پوست و ناخن ها ایجاد شوند و در برخی موارد، می‌تواند به عملکرد ناخن ها آسیب برساند. در زیر به برخی از مشکلات مربوط به کاشت ناخن پرداخته شده است:

1. خطر عفونت:

کاشت ناخن به دلیل زخم باز ناشی از این روش، نسبت به درمان‌های سنتی ناخن مستعد ابتلا به عفونت است. اگر این روش در شرایط غیربهداشتی انجام شود، خطر بیشتر است. روش های جراحی شامل ایمپلنت خطر عفونت را افزایش می دهد که درمان آن دشوار است.

2. واکنش های آلرژیک:

قرار گرفتن در معرض چسب های خاصی که برای محکم کردن ایمپلنت ها استفاده می شوند می تواند باعث واکنش آلرژیک، از جمله خارش و تورم در اطراف محل کاشت شود. بنابراین، قبل از انجام این نوع درمان، مراجعه به متخصص پوست ضروری است. برخی از افراد ممکن است واکنش های آلرژیک به موادی مانند تیتانیوم یا فولاد ضد زنگ مورد استفاده در ایمپلنت را تجربه کنند.

3. درد:

درد و ناراحتی از عوارض جانبی رایج پس از کاشت ناخن است، زیرا ممکن است شامل شکستن یا بریدن ناخن های موجود به منظور قرار گرفتن ایمن روی کاشت باشد. کاشت ناخن می تواند باعث ناراحتی و درد شود، به خصوص در روند بهبود یا در صورت حرکت.

4. آسیب به ناخن های طبیعی:

با مراقبت از کاشت ناخن، افراد ممکن است به طور ناخواسته به ناخن های طبیعی یا بافت کوتیکول خود به دلیل محصولات لایه بردار خشن یا اصطکاک ناشی از مالش روی سطوح سخت در حین انجام فعالیت های عادی مانند جارو کردن و تمیز کردن ظروف آسیب برسانند.

 

بیشتر بخوانید: با این روش پاک کننده لاک ناخن خانگی را بسازید

 

5. جای زخم:

همچنین اگر بهبودی بیش از حد معمول طول بکشد، احتمال ایجاد اسکار در اطراف محل وجود دارد که می تواند در وهله اول اثر زیبایی شناختی کاشت ناخن را کاهش دهد.

6. شلی ناخن:

ناخن ها ممکن است از استخوان شل شوند، که می تواند مانع از بهبودی شود و ممکن است عوارض بیشتری ایجاد کند. حتما به یک متخخص ناخن کار مراجعه کنید.

7. فرآیند همیشگی و طولانی مدت:

فرآیند کاشت ناخن نیاز به بازدیدهای متعدد و یک دوره نقاهت طولانی دارد که ممکن است چندین هفته یا چند ماه طول بکشد.

8. شکستن ناخن:

گاهی اوقات ممکن است برخی از دختارن که دارای ناخن ضعیفی هستند، بعد از چند بار کاشت ناخن، متوجه شوند که ناخن دستشان ضعیف شده و ترک خورده است. پیشنهاد می کنیم که اگر این مشکل را مشاهده کرده اید، به سمت کاشت ناخن نروید.

 

سخن پایانی

توجه به این نکته مهم است که جراحی های مربوط به ایمپلنت پیچیده هستند و ممکن است به نظارت دقیق و مراقبت های پس از آن برای کاهش خطرات احتمالی نیاز داشته باشند. برای تصمیم گیری آگاهانه، ضروری است در مورد مزایا و خطرات کاشت ناخن یا هر روشی با یک متخصص پزشکی صحبت کنید.

با توجه به مواردی که از آسیب های کاشت ناخن بیان کردیم، این آسیب ها بسیار کم رخ می دهد. بنابراین اگر کمی مراقب باشید می توانید از این روش برای زیبایی ناخن های خودتان برای طولانی مدت استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا