غذای بین المللی

  • دستور تهیه کباب مرغ تندوری خوشمزه

    دستور پخت اصلی کباب مرغ تندوری هند با ادویه مخصوص

    اگر به سلیقه مردم هند آشنایی ندارید ، باید بدانید که آنها اکثر از غذاهای تند بسیار استفاده می کنند. امروز قصد داریم برای شما یک کباب هندی بسیار تند بنام کباب مرغ تندوری را آموزش دهیم. شما می توانید کباب مرغ تندوری را به عنوان وعده نهار و شام…

  • انچیلادا مرغ تند مکزیکی

    طرز تهیه چیکن انچیلادا مکزیکی با نان ترتیلا و انچیلادا مرغ تند

    چیکن انچیلادا مکزیکی (مرغ و ساده) یک غذای تند است. مناسب برای افرادی که غذاهای تند دوست دارند. کم و زیاد کردن چاشنی این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. انچیلادا گونه های مختلفی دارد که از گوشت نیز برای مواد اولیه خود استفاده می کنند، مانند انچیلادا با نان…

  • چیکن پارمیزان پیتزایی ایتالیایی

    چیکن پارمزان (پیتزایی) ایتالیایی ؛ دستور پخت اصلی + مواد لازم

    تهیه پارمزان مرغ ایتالیایی به دلیل اینکه در دو مرحله درست می‌شود زمان زیادی می‌برد. در مرحله اول برای تهیه پارمزان مرغ لازم، مرغ را سرخ کنید. در مرحله دوم به همراه سس گوجه‌فرنگی که تهیه کردید پنیر را در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و مرغ کمی…

  • دستور پخت سالاد روسی

    سالاد روسی یا الویه روسی؛ دستور پخت اصلی با سس مخصوص

    سالاد روسی یا الویه روسی به عنوان یک پیش غذا یا میان وعده مقوی است. اگر دوست دارید تا یک شام سبک تهیه کنید، گزینه خوبی را انتخاب کرده اید. حتی می توانید در دورهمی های خانوادگی یا دوستانه هم این دسر را تهیه کرده و میل کنید. همیشه در…

  • طرز تهیه کالزونه کالباس و ذرت (ایتالیا)

    کالزونه کالباس و ذرت ایتالیایی؛ دستور تهیه اصلی + مواد لازم

    امروز قصد داریم برای شما یک غذای خوشمزه از کشور ایتالیا را آموزش دهیم. کالزونه کالباس و ذرت ایتالیا یک غذای بیار پرکالری و دارای انواع ویتامین برای افرادی هست که قصد دارند افزایش کالری داشته باشند. شما می توانید این غذا را به عنوان یک دسر و میان وعده…

  • دستور پخت کسرول کوردن بلو (خوراک مرغ فرانسوی)

    دستور تهیه کسرول کوردن بلو فرانسوی (خوراک مرغ) + مواد لازم اصلی

    چیکن کوردن بلو یک سینه مرغ است که با پنیر و ژامبون پر شده و سپس سرخ شده یا سرخ شده است. اما اگر مرغ خرد شده بود باید چه کاری را انجام دهیم؟ پر کردن سینه مرغ به دلیل ضخامت کم کار ساده ای نیست و احتمال باز شدن…

  • خورش قیمه نجفی یا عراقی

    خورش قیمی عراقی (نجفی) ؛ طرز تهیه + مواد اصلی آن

    خورش قیمه نجفی یکی از غذاهای سنتی عراق و یکی از معروف ترین غذاهای نذری است که در ماه محرم سرو می شود. امروز طرز تهیه خورش قیمه عراقی را به شما آموزش می دهیم که می توانید همراه با غذای اصلی خود برای شام یا ناهار بخورید. اگر فکر…

  • کوکوی سیب زمینی پاکستانی

    دستور تهیه کوکوی سیب زمینی پاکستانی

    اگرچه همه طرز تهیه سیب زمینی کاکائویی را می دانند، اما این ایده خوبی نیست که یک بار برای همیشه غذاهای متنوع از کشورهای مختلف را امتحان کنید. کتلت سیب زمینی برای پاکستان بسیار معطر و پر از ادویه است (مانند سایر غذاهای پاکستانی و هندی). تنها تفاوت عمده با…

  • راویولی گوشت و اسفناج ایتالیایی

    راویولی گوشت و اسفناج ایتالیایی ؛ دستور تهیه و مواد لازم

    راویولی نیز نوعی پاستا ایتالیایی است که با موادی مانند گوشت، پنیر و اسفناج تهیه می شود. هنگام تهیه انواع راویولی سعی کنید آنها را به صورت نیم دایره یا دایره بپزید. در ایتالیا مرسوم است که راویولی را با سس، آب گوشت، مرغ یا سبزیجات سرو می کنند. معروف…

  • دستور پخت قورمه لوبیا افغانی

    قورمه لوبیا افغانی؛ طرز تهیه و مواد لازم تهیه این غذای بین المللی

    اگر شما دوست دارید که یکی از بهترین غذاهای خوشمزه از کشورهای همسایه خودمان یعنی افغانستان را میل کنید، پیشنهاد می‌کنیم که حتماً این آموزش آشپزی قورمه لوبیا افغانی را یاد بگیرید. این غذا به خاطر طعم عالی و مواد لازم آن یک غذای باب میل ما ایرانیان هست. همچنین…

دکمه بازگشت به بالا