تهیه انواع شیرینی و کیک
ذائقه اکثر ایرانیان شیرین هست و عاشق غذاهای شیرین هستند. مجله آشپزی سایت کوک باش و دستور تهیه انواع شیرینی از سراسر ایران و جهان با دستور پخت مختلف در دسترس سرآشپزان ایرانی قرار گرفته است. اگر دوست دارید تا یک شیرینی خوشمزه و جدید را امتحان کنید، اما از روش پخت آن آشنایی ندارید، پس بهتر است یک جستجو در سایت ما داشته باشید تا بتوانید طرز تهیه شیرینی و کیک محبوب خودتان را پیدا کنید.
در ایران و در مناطق مختلف جغرافیایی آن، شیرینیها و کیکهای مختلف پخته میشود، که شما از دستور پخت آن شیرینی و کیک آشنا نیستید. ما در این مجله کیک و شیرینی سعی کردیم تا آسانترین و راحتترین روش پخت آنها را همراه با نکات بسیار مهم هر شیرینی و کیک، آماده کردهایم.
علاوه بر آموزش انواع کیک و شیرینی، میتوانید در مجله آشپزی سایت ما، انواع غذاهای دیگر را نیز مشاهده کنید و در وعدههای غذایی مختلف آنها را میل کنید.
-
3 طرز تهیه شیرینی مادلین فرانسوی (خانگی، سس کارامل، روش قنادی)
مادلین یا مادلن یک دسر بسیار خوشمزه برای فرانسه است. شیرینیهای مادلین از دو شهر لیواردون در منطقه لورن فرانسه تهیه میشود. این کیک نرم و شیرین شبیه بادام یا صدف است و در قالبهای مخصوص مادلین تهیه میشود. شیرینیهای مادلین مانند شیرینی به درازی هستند، مانند شیرینی دانمارکی و…
مطلب را کامل میخوانم -
2 دستور و طرز تهیه تارت نوتلا (شیرینی خوشمزه و مقوی)
تارت یکی از شیرینیهایی است که در دستهبندی شیرینی خشک قرار میگیرد. با توجه به اینکه طرز تهیه آن برحسب موادی که استفاده میشد متفاوت هست، امروز قصد داریم در مورد تارت نوتلا که از ترکیبات نوتلا در تارت استفاده میشود، برای شما آموزش تهیه کنیم. از این شیرینی خوشمزه…
مطلب را کامل میخوانم