7 ویژگی بد و معایب ویندوز 11 که قبل از نصب باید بدانید

مایکروسافت از مردم میخواهد که به سمت نصب ویندوز 11 بروند، اما هنوز چند چیز وجود دارد که باید ابتدا آنها را اصلاح کند.
علیرغم اینکه مایکروسافت ویندوز 11 را به عنوان بهبودی در ویندوز 10 با ظاهر جدیدش معرفی میکند، بسیاری از کاربران فکر میکنند که این سیستمعامل بدترین ورژن ویندوز تاریخ مایکروسافت است، حتی با این باگهایی که دارد از ویندوز ویستا نیز پیشی گرفته است.
این به این دلیل است که ویندوز 11 اساساً یک ارتقاء در طراحی نسبت به ویندوز 10 است، در حالی که سطح قابلیت استفاده و بهرهوری به میزان قابلتوجهی کاهش مییابد.
این امر بسیاری از کاربران را از این سیستمعامل اصلاحشده ناامید و عصبانی کرده است و چند ویژگی زیر بدترین ویژگیهای ویندوز 11 هستند.
ویندوز آپدیتهای مختلفی انجام داده است تا بتواند این مشکلات را رفع کند که در مطلب آپدیت های ویندوز 11 به آنها اشاره کردهایم.
بدترین معایب و ویژگی های ویندوز 11؛ کاملا وحشتناک
1. الزامات سختافزاری ویندوز 11
برای نصب ویندوز 11 یا اطمینان از عملکرد صحیح آن، باید مطمئن شوید که رایانه شما حداقل سیستم موردنیاز ویندوز 11 را در اختیار دارد.
اگرچه ممکن است کاربران بتوانند برخی از این موارد را به راحتی برآورده کنند، مشکل اصلی چیز دیگری است.
در حالی که نسخههای قبلی ویندوز میتوانند به راحتی بر روی سختافزارهای قدیمی اجرا شوند، ویندوز 11 اصلاً با گذشتگان خود رابطه خوبی نیست. به عنوان مثال، مایکروسافت به رمزگذاری TPM 2.0 نیاز دارد که برخی از مادربردهای قدیمی فاقد آن هستند.
بنابراین، اگر رایانه شخصی شما بهاندازه کافی جدید نیست که دارای یک سیستمعامل ایمن با قابلیت بوت باشد، یا اینکه از پردازندههای AMD یا Intel از ویندوز 11 پشتیبانی کند، متأسفانه از نصب ویندوز 11 بر روی رایانه شخصی خود صرفنظر کنید.
بنابراین، اکثر رایانههای شخصی پشتیبانی نمیشوند و ارزش اجرای ویندوز 11 را ندارند.
با این حال، به یاد داشته باشید که مایکروسافت بهروزرسانی ویندوز 11 را در دستگاههای قدیمیتر و پشتیبانینشدهتر نمیپذیرد، به همین دلیل است که شما حق هیچگونه پشتیبانی رسمی یا بهروزرسانی سیستم را نخواهید داشت.

هنگامی که ارتقا به پایان رسید، همچنین ممکن است یک اعلان بر روی دسکتاپ خود، درست بالای ساعت نوار وظیفه، دریافت کنید که الزامات سیستم برآورده نشده است. با این حال، لازم نیست نگران این باشید، این کار شما را از استفاده از برنامهها، مرورگرهای وب و غیره منع نمیکند.
2. منوی Start اصلا جایگاه مناسبی ندارد
تاکنون، منوی استارت یکی از بهترین ویژگیهایی بوده است که ویندوز ارائه کرده است و دسترسی آسان به همه برنامههای ما را فراهم میکند. اما زمانی که منوی استارت در مرکز صفحه قرار دارد، عملکرد آن را به خطر میاندازد.
در مقایسه با ویندوز 10، نه تنها فضای بیشتری را اشغال میکند، بلکه منوی استارت ویندوز تمامی فایلها و برنامههای باز را در وسط صفحه نیز پوشش میدهد.

ویندوز 11 همچنین برنامههای نصبشده و توصیهشده را در بالای صفحه قرار میدهد و دسترسی فوری به همه برنامهها را ممنوع میکند.
اکنون، کاربران باید برخلاف نسخه ویندوز 10 که درست در کنار اسناد، تصاویر، تنظیمات و پاور نمایش داده میشوند، به Start > All Apps بروند.
3. Task Manager از طریق نوار وظیفه باز نمیشود
با Task Manager، میتوانید هر کاری را پایان دهید، یا هر برنامهای که مشکلی در سیستم ایجاد کرده است و پاسخگو نیست را تنها با یک کلیک ببندید.
یک نکته اضافی این بود که میتوانستید بهسادگی روی نوار وظیفه کلیک راست کرده و Task Manager را باز کنید.
در میان بسیاری از تغییرات ناخوشایند مایکروسافت در ویندوز 11، حذف دسترسی آسان به Task Manager از طریق Taskbar یکی از آنهاست.
4. منوی میانبر زمینه به مراحل اضافی نیاز دارد

مایکروسافت منوی زمینه را به عنوان یکی از ضروریترین پسوندهای پوسته میشناسد که تلاش میکند تا عملیات فایل را با حداقل مراحل تکمیل کند.
وقتی روی یک فایل در ویندوز 10 کلیک راست میکنید، تمام گزینهها و دستورات ممکن را میبینید که میتوانید انتخاب کنید.
با این حال، مایکروسافت در تلاش برای بهروزرسانی زیباییشناختی به ویندوز 11، بهطور قابل توجهی منوی زمینه را بهبود بخشید و تعداد گزینههای ارائه شده را کوتاه کرد. البته این شوخی با مایکروسافت بود.
اگر میخواهید همه گزینهها را ببینید، روی Show more options کلیک کنید یا Shift + F10 را فشار دهید. انجام مکرر این مرحله میتواند آزاردهنده باشد.
5. برای استفاده از ویندوز 11 باید به حساب مایکروسافت وارد شوید
مایکروسافت مدتی است که استفاده از حساب مایکروسافت را برای کاربران ویندوز تحت فشار قرار داده است.
دلایل زیادی وجود دارد که چرا کاربران ویندوز نمیخواهند حساب کاربری مایکروسافت را به دردسر بیندازند و ممکن است آن را کاملاً ناراحت کنند.
راهاندازی Windows 11 Insider Preview Build 22557 به یک حساب کاربری مایکروسافت برای همه نصبهای آینده، از جمله Windows 11 Pro نیاز است. بنابراین، حتی کاربران ویندوز 11 پرو نیز از این دردسر رها نخواهند شد.
6. منوی “Open file location” دیگر فهرست نشده است
در ویندوز 10، یک گزینه منوی زمینه به نام Open File Location وجود داشت. هر زمان که فایلی را سفارش داده و جستجو میکنید، میتوانید روی فایلی که پیدا کردهاید در قسمت نتایج جستجو کلیک راست کرده و Open file location را انتخاب کنید.
نه تنها شما را در پوشه حاوی فایل قرار میدهد، بلکه آن را شناسایی میکند و مکانیابی و دسترسی به آن را آسانتر میکند. هنگامی که صحبت از انتقال و مدیریت فایلها میشد، سریع، ساده و کارآمد بود. حذف این قابلیت مفید از آخرین آپدیت ویندوز 11 باعث آزار بسیاری از کاربران شده است.
7. ویندوز 11 همچنان به آنتیویروس حرفهای و پولی نیاز دارد

از نظر فنی، ویندوز 11 دارای موتور آنتیویروس داخلی مایکروسافت به همراه Windows Defender است. اگر از بسیاری از دستگاههای خارجی (مانند هارددیسک خارجی یا USB) استفاده نمیکنید یا از سایتهای مورد اعتماد بازدید میکنید، آنتی ویروس ویندوز 11 تا حدی کافی خواهد بود.
علاوه بر این، Windows Defender به عنوان مسدودکننده برنامههای قابل اعتماد شناختهشده است و برخلاف سایر نرمافزارهای آنتیویروس دیگر، رمز عبور، VPN و غیره را در اختیار کاربران خود قرار نمیدهد.
اغلب اوقات، کاربران ویندوز تمایل دارند سطح امنیت را بالا ببرند و یک آنتیویروس شخص ثالث را به عنوان راهحل قدرتمندتر نصب کنند.
سخن پایانی: آیا ویندوز 11 ارزش ارتقا به را دارد؟
برخی ممکن است این معایب ویندوز 11 و ویژگیهای بد آن را به عنوان مزاحمتهای جزئی در نظر بگیرند و مشکلی بابت نصب ویندوز 11 ندارند.
در واقع، اکثریت کاربران این تغییرات را با آغوش باز پذیرفتهاند یا آنها را تغییر دادهاند تا مطابق با نیازهای خود بتوانند از آن استفاده کنند.
جدا از ارتقاء بصری جذاب، گفته میشود که ویندوز 11 عملکرد مهم، بهبودهای امنیتی، مدیریت حافظه و غیره را به ارمغان میآورد. اما سؤال باقی میماند – آیا آنها برای توجیه ارتقا کافی هستند؟