میوه و گیاهسلامت

15 خواص خوردن پاپایا + جدول ارزش غذایی و سوالات شما

امروز قصد داریم در مورد 15 دلیل برای خوردن پاپایا با طعم شیرین با ته مایه مشک و بافت نرم و کره مانند صحبت کنیم. همچنین به سؤالات مهمی که اکثر کاربران در مورد فواید و نحوه مصرف پاپایا می‌پرسند پاسخ کامل و شفاف دهیم. جای تعجب نیست که میوه پاپایا را “میوه فرشتگان” می‌نامند. زمانی که این میوه عجیب‌وغریب پیدا شد، معروفیت خود را شروع کرد و به یکی از بهترین میوه‌هایی تبدیل شد که طعم بسیار دلنشینی دارد.

زمان مناسب برای خوردن پاپایا چه زمانی است؟

مصرف پاپایا در شب خوب است زیرا ملین است، روده بزرگ را پاکسازی می‌کند و به رفع یبوست کمک می‌کند.
از سوی دیگر، حداقل 4 تا 5 ساعت بعد از غذا باید از مصرف میوه خودداری کرد. بنابراین، اگر می‌خواهید پاپایا را در شب بخورید، مطمئن شوید که آن را ساعت‌ها قبل از خوابیدن می‌خورید.

آیا دیابتی‌ها می‌توانند پاپایا بخورند؟

ارزش غذایی پاپایا نشان می‌دهد که با وجود طعم شیرین آن، سرشار از فیبر و قند بسیارکم است که آن را به یک میان وعده خوب برای دیابتی‌ها تبدیل می‌کند. همچنین اعتقاد بر این است که خوردن پاپایا به‌طور منظم پیشرفت دیابت نوع 2 را کاهش می‌دهد.

 

مواد مغذی (در 100 گرم پاپایا) مقدار آنها

  • کالری 43
  • 0.3 گرم چربی
  • سدیم 8 میلی گرم
  • پتاسیم 182 میلی گرم
  • کل کربوهیدرات 11 گرم
  • پروتئین 0.5 گرم
  • ویتامین A 19 درصد از RDI
  • کلسیم 0.02
  • ویتامین C 101%
  • آهن 1%/td > 19% RDI
  • منیزیم 5%

خواص میوه پاپایا

آیا خوردن پاپایا می‌تواند باعث اسهال شود؟

در حالی که پاپایا سرشار از فیبر است و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است، مصرف بیش‌ازحد آن می‌تواند اثر ملین داشته باشد و منجر به گرفتگی شکم، اسهال و ناراحتی معده شود.

آیا خوردن پاپایا می‌تواند باعث سقط‌جنین در زنان باردار شود؟

اغلب به زنان باردار توصیه می‌شود که پاپایا نخورند، زیرا ممکن است منجر به سقط‌جنین شود. با این حال، پزشکان خوردن پاپایای کاملاً رسیده را توصیه می‌کنند، زیرا پاپایای خام یا کمی خردشده حاوی لاتکس پاپایا است که حاوی آنزیمی به نام پاپائین است. خوردن مقادیر زیاد پاپائین با تحریک انقباضات رحمی همراه است و می‌تواند منجر به سقط‌جنین شود.

از آنجایی که پاپایا فواید زیادی برای سلامتی دارد، خوردن آن در دوران بارداری خوب است. خوردن پاپایا در دوران بارداری اشکالی ندارد، اما باید رسیده باشد.

 

خواص و دلایل خورن میوه پاپایا برای سلامتی و درمان انواع بیماری

1. قند خون پایین

حتی اگر شاخص گلیسمی پاپایا متوسط (60) باشد، فواید بالقوه زیادی دارد که مصرف آن را بسیار سالم می‌کند. این به این دلیل است که شاخص گلیسمی پاپایا تنها 6.4 در هر 1 فنجان (140 گرم) پاپایا است که در میوه‌هایی با بار گلیسمی پایین قرار می‌گیرد.

2. برای کاهش وزن خوب است

هنگامی که می‌خواهید چند کیلو وزن کم کنید، میوه‌ها و سبزیجات بخش مهمی از رژیم غذایی هستند. از آنجایی که 1 فنجان پاپایا حدود 44 کالری دارد، انتخاب بسیار بهتری نسبت به تنقلات سرخ‌شده است.

گنجاندن پاپایا در رژیم غذایی به شما احساس سیری می‌دهد، زیرا حاوی مقدار زیادی فیبر است. بنابراین ثابت‌شده است که انتخاب خوبی برای مراقبان وزن است.

 

میوه های مناسب دیگر برای کاهش وزن: خواص زالزالک برای سلامتی، رفع و جلوگیری از انواع بیماری

 

3. برای بیماران دیابتی بی‌خطر است

سؤال اینجاست که حتی اگر شاخص گلیسمی پاپایا در محدوده متوسط باشد، این میوه چقدر برای بیماران دیابتی مفید است؟ این به این دلیل است که این میوه دارای شاخص گلیسمی 6.4 در هر فنجان پاپایا است. درک توزیع کربوهیدرات‌ها در طول روز بسیار مهم است تا قند خون شما نوسان نداشته باشد.

4. کربوهیدرات کم

یکی از بهترین یوه ها برای افراد چاق پاپایا است. زیرا پاپایا کربوهیدرات کمی دارد و بنابراین سطح قند خون را افزایش نمی‌دهد. یک فنجان پاپایای مکعبی شده فقط 10 گرم کربوهیدرات دارد. غذای مناسب برای یک سبک زندگی سالم.

فواید خوردن و مصرف میوه پاپایا

5. یبوست را برطرف می‌کند

پاپایا حاوی آنزیم خاصی به نام پاپائین است که یک کمک‌کننده گوارشی بسیار قوی است و به دفع سموم از بدن کمک می‌کند. پاپایا باعث تقویت سیستم گوارشی سالم می‌شود زیرا به عنوان یک ملین عمل می‌کند و به رفع یبوست کمک می‌کند.

پوره پاپایا در درمان یبوست بسیار مؤثر است، بنابراین می‌توان آن را به افراد مسن که از یبوست مکرر رنج می‌برند نیز داد.

اگرچه کل میوه بهترین است، اما می‌توانید آن را به‌عنوان آب پاپایا نیز میل کنید، البته به‌شرطی که آن را در آبمیوه گیری درست کنید و مانند دستور اسموتی پاپایای سبز سیب، آن را صاف نکنید. برای رهایی از یبوست باید حداقل ۱ تا ۱/۲ فنجان آب‌میوه یا بیشتر مصرف کنید.

6. خستگی را کاهش می‌دهد

حدود 31.81 درصد از نیاز روزانه توصیه‌شده ریبوفلاوین (همچنین به‌عنوان ویتامین B2 شناخته می‌شود) از 1 فنجان پاپایای خردشده تأمین می‌شود. ویتامین B2 به تجزیه درشت مغذی‌ها – پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها کمک می‌کند.

ریبوفلاوین به شکل FAD به بدن شما کمک می‌کند تا چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها را به انرژی تجزیه کند. سایر ویتامین‌های B مانند تیامین، نیاسین، پیریدوکسین و فولات نیز در پاپایا یافت می‌شوند که در واکنش‌های متابولیسم انرژی در بدن ما نقش دارند.

7. از شب‌کوری و ضعف چشم جلوگیری می‌کند

پاپایا سرشار از فلاونوئیدهایی مانند بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین است که غشای چشم را سالم نگه می‌دارد و از آسیب جلوگیری می‌کند.

این به جلوگیری از زوال چشم با افزایش سن کمک می‌کند و از شب‌کوری جلوگیری می‌کند. متأسفانه در برخی گشورها، مواد مغذی کافی دریافت نمی‌کنند و به همین دلیل در معرض ابتلا به شب‌کوری هستند.

اگر میوه‌ها و سبزیجات زرد-نارنجی مانند پاپایا و هویج به‌طور منظم در رژیم غذایی گنجانده شوند، می‌توان به‌راحتی از این امر جلوگیری کرد. مطالعه روی بتاکاروتن نشان داد که آتروفی شبکیه را معکوس می‌کند.

8. پوستی جوان و درخشان

پاپایا سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان است که آن را به میوه‌ای ضد پیری تبدیل می‌کند. روزانه 1 تا 2 برش بزرگ پاپایا بخورید تا پوستی نرم و صاف داشته باشید.

پوره پاپایا که روی پوست مالیده شود یا حتی برش‌های پاپایا که روی صورت مالیده شود، به‌عنوان یک پاک‌کننده پوست عمل می‌کند و به درخشندگی صورت کمک می‌کند. همچنین سرشار از ویتامین C است که به کلاژن سازی و بهبود سلامت پوست کمک می‌کند.

پوستی جوان و درخشان

9. در برابر آفتاب‌سوختگی محافظت می‌کند

شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد بتاکاروتن موجود در میوه‌ها و سبزیجات زرد نارنجی مانند پاپایا و هویج، با افزایش دفاع اولیه در برابر آسیب اشعه ماوراءبنفش، از پوست در برابر آفتاب‌سوختگی (اریتم خورشیدی) محافظت می‌کند.

10. موهای سالم با خوردن پاپایا

ویتامین A از پاپایا در تولید سبوم استفاده می‌شود که برای بدن ما لازم است تا موهایمان را نرم و درخشان نگه دارد.

11. پاپایا برای خون مفید است

پاپایا سرشار از فولات یا اسیدفولیک است که برای رشد و تکثیر سریع گلبول‌های قرمز و گلبول‌های سفید در مغز استخوان مهم است.

مکعب‌های پاپایا در یک فنجان حاوی 85.26 میکروگرم اسیدفولیک است که 46.89 درصد از مقدار توصیه‌شده روزانه را تشکیل می‌دهد و مصرف آن قبل از بارداری و با افزایش نیاز در دوران بارداری خوب است.

دستورالعمل‌هایی مانند گوجه‌فرنگی، هویج و آب پاپایا دوز خوبی از ویتامین‌های گروه B مانند: تیامین و فولات را که برای بارداری ضروری هستند، می‌دهد.

12. پاپایا یک میوه ضد درد

آنزیم پاپایا برای تسکین درد آرتریت شناخته‌شده است. تحقیقات نشان داده است که پاپائین در کاهش التهاب و درد مفید است و ممکن است بهتر از برخی از داروهای ضدالتهابی باشد.

13. تقویت سیستم ایمنی بدن با پاپایا

همچنین برای تقویت سیستم ایمنی بدن و کمک به ایجاد سپر در برابر عفونت‌های رایج شناخته‌شده است. حدود یک فنجان پاپایای مکعبی 498.75 درصد از مقدار توصیه‌شده روزانه ویتامین C را تأمین می‌کند.

ویتامین C بدن شما را قادر می‌سازد تا گلبول‌های سفید را پردازش کند، به‌شرطی که هر روز مقدار مناسبی داشته باشید. این باعث تقویت ایمنی شما می‌شود. کاروتنوئیدها با تقویت سیستم ایمنی مرتبط هستند.

14. پاپایا و محافظت در برابر بیماری‌های قلبی

از آنجایی که سرشار از ویتامین A و ویتامین C هستند، با اکسید کردن کلسترول اضافی در برابر بیماری‌های قلبی محافظت می‌کنند. پاپایا و فراپه سیب یک نوشیدنی دوستدار قلب است، زیرا مقدار زیادی آنتی اکسیدان به شما می‌دهد.

15. پیشگیری از سرطان با میوه پاپایا

طیف گسترده‌ای از آنتی‌اکسیدان ها و فلاونوئیدهای موجود در پاپایا، به جلوگیری از قرار گرفتن در معرض آسیب رادیکال‌های آزاد و در نتیجه جلوگیری از سرطان کمک می‌کند. پس برای انتخاب پاپایای زرد متمایل به نارنجی با رنگ سبز و سالم آماده شوید.

 

جمع بندی

پاپایا فواید زیادی دارد مانند غنی بودن از مواد مغذی و خوردن آن خوشمزه است. آنتی‌اکسیدان های قوی، مانند لیکوپن، ممکن است خطر ابتلا به تعدادی از بیماری‌ها، به ویژه بیماری‌های مربوط به بیماری‌های قلبی و سرطان را کاهش دهد.

خوردن پاپایا در مقادیر متوسط نه تنها می‌تواند نیاز روزانه شما به چندین ریزمغذی را تأمین کند، بلکه به سیستم گوارش شما کمک می‌کند، دردهای قاعدگی را تسکین می‌دهد و ایمنی را تقویت می‌کند.

برای اینکه بیشترین بهره را از آن ببرید، پاپایا را به مقدار کم بخورید تا از عوارض جانبی منفی جلوگیری کنید.

 

توجه : مطالب بخش بهداشت، درمان و سلامت در سایت کوک باش فقط جنبه اطلاع رسانی دارد و پیشنهاد می کنیم تا در درجه اول برای رفع مشکلات جسمانی و درمانی به پزشک متخصص مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا